Разглобяване на задната врата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- (BMW Sport)
- Потребител
-
Разглобяване на задната врата
Здравейте искам да ви попитам как да разглобя задната врата да махна стъклото за да мога да го затъмня опитвах се ама ме е страх да не счупя някой чопче нещо и затова викам първо да се посъветвам с вас старшите баварци какво ще ми кажете ? Как точно да я разглобя и от къде да започна?
ЕДИТ: Също така ще помоля и да ми обясните как се затъмнява задния прозорец на пластове ли се затъмнява или има специално фолио за него ?

ЕДИТ: Също така ще помоля и да ми обясните как се затъмнява задния прозорец на пластове ли се затъмнява или има специално фолио за него ?

BMW - КОЛАТА НА ВАШИТЕ МЕЧТИ!
.
1. Под дръжката на вратата (отвътре) има 2 капачки, които махаш с отверка.
2.Развиваш болтовете под тях (еврейска звезда номер 6 ако не ме лъже паметта).
3. Вадиш пласмасовото плафонче на дръжката за отваряне на вратата чрез приплъзване напред (към предната врата)
4. отвиваш пласмасовия винт за заключване на вратата
5. Кората я отделяш от вратата като започнеш откъдето можеш да я подхванеш (м-у ламарината и края на кората) и дърпаш навън- ще чуеш пукане от изваждането на щипките. Щипките са пластмасови и има вероятност да счупиш някоя, новите са по 50ст. можеш да се запасиш предварително с няколко.
2.Развиваш болтовете под тях (еврейска звезда номер 6 ако не ме лъже паметта).
3. Вадиш пласмасовото плафонче на дръжката за отваряне на вратата чрез приплъзване напред (към предната врата)
4. отвиваш пласмасовия винт за заключване на вратата
5. Кората я отделяш от вратата като започнеш откъдето можеш да я подхванеш (м-у ламарината и края на кората) и дърпаш навън- ще чуеш пукане от изваждането на щипките. Щипките са пластмасови и има вероятност да счупиш някоя, новите са по 50ст. можеш да се запасиш предварително с няколко.
- (BMW Sport)
- Потребител
-
Ами виж аз съм ги затъмнил и стои много добре но не трябва да отварям прозорците понеже се нагъва фолиото и затова реших да сваля прозорците и да ги направя целите ,но също така се чудя дали ако си поиграя ще ги направя и да се свалят без да се нагъват

- (BMW Sport)
- Потребител
-
@Perko Мерси за изчерпателния отговор!
@к1кО ще пробвам да ги направя с точност по уплатненията
и ще видим какво ще стане като ги направя ще пиша
да кажа какво е станало
@к1кО ще пробвам да ги направя с точност по уплатненията

6 мнения
• Страница 1 от 1