Маи вече сме циганска държава ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pesho » 29 Сеп 2008, 23:29

Явно е по - лесно да си смъкнеш гащите от колкото да си ги вдигнеш :idea:

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 29 Сеп 2008, 23:35

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 30 Сеп 2008, 1:06

трябва да им забранят на тея гадове да излизат от махалите и как барнат циганин по улиците - затвор.
It`s party time !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stef-- » 30 Сеп 2008, 1:09

madpetio написа:Абсурдистан!!!

Като граничния полицай,кадето хвана турските рибари и те се опитали да му отнемат служебното оръжие и при борбата турския нарушител е прострелян и ние съдим полицая?!? Тва не е ли малоумие???
Цаката не е да умреш за родината си, а да накараш копелето отсреща да умре за неговата!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 30 Сеп 2008, 1:49

Пффффу , с циганин да се разправяш .....няма оправия . Помияри -това са . Един по един - Бате , Бате . Като се съберат 3-4 и почват циганийте.

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 30 Сеп 2008, 2:19

Докато има мангали и турци в парламента и въобще парламент, всичко ще си е както сега даже ще става и по лошо!!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 30 Сеп 2008, 8:14

на мангал кръв пуснеш ли му е аут....!!!
8г живях до циганската на коцето величков и им знами кътните зъби..! опасни са само когато са много ,щото не знаеш от къде некой може да те ръгне....!
http://vbox7.com/play:f6ac4852

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Мнение от Mpower84 » 30 Сеп 2008, 8:54

Веселин|Василев написа:Докато има мангали и турци в парламента и въобще парламент, всичко ще си е както сега даже ще става и по лошо!!

Абсолютно съм съгласен!На улицата на която живея има една циганска къща.Преди години когато мангала беше просто мангал, а не ром или някаква подобна глупост бяха по малки от мишки и нищо не се чуваше от тях.Сега когато се наизродиха разните там организации, партии и кланове сополяците започнаха да напомнят много смръдливо за своето съществуване.Накупуваха некакви вектри, аудита, че даже и БМВ-та и сега по улицата не се минава...запушват я цялата, бичат мазните, цигански маанета, правят некакви купони през една седмица за по една седмица и общо взето летят в облаците.Скоро даже някой събра решетките на канавките по улицата.Мога да напиша още куп подобни наблюдения, но май няма смисъл.Незнам, това не е нормално.За мене ключа е в премахването на управниците с не български произход.И после малко кръвчица да се лейне, че да се върнат на старото си място.Не мисля, че съм расист, защото до колкото знам расист е човек който мрази всички нации с изключение на своята, а аз мраза само мангалите и то защото имам причини...даже куп причини както всеки един трезво мислещ българин.Относно темата...това е подигравка с всичко българско!В казармата взводния ми се разрева пред целия батальон, защото на вечерната проверка имаше хора които мърдаха по време на химна.На клетвата сърцето ми щеше да изпръсне от гордост докато вдигаха знамето.Същото това знаме което някой тъмен субект някъде из нашата държава е решил, че може да скъса.Потресен съм и очите ми се пълнят с нещо средно между кръв и сълзи.Не ми се пише повече...
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bgflag:

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 30 Сеп 2008, 9:01

Vlados от тия петиции файда нема.. само си пишем там...
Изображение

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 30 Сеп 2008, 9:31

споко вчера се почна от биг брадър :mhihi: така трябва да се процедира май :mhihi:

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 30 Сеп 2008, 10:06

еми да направим нещо :mhihi:

да си лепнем по 1 лепенка на задните стъкла "защитете българските полицаи" или нещо от сорта... тъкмо като ни спират ще ни пускат :mhihi:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 30 Сеп 2008, 10:08

побойници....!расисти! :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 30 Сеп 2008, 12:30

Chapai написа:Далеч съм от мисълта да упреквам или защитавам някого. И все пак:

1. На каква възраст са били нарушителите ?
2. Какви са задълженията и правомощията на полицая ?

Защото и моя син да го извърши, ще съм готов да си понесе/понеса ЗАКОНОСЪОБРАЗЕНИТЕ последствия. Полицая не е правораздаващ орган и май е превишил правомощията си. Особенно пък ако става дума за малолетни...

Ти бъдещ адвокат ли си? Ако твоя син е полицая, и го пребият 3-ма мангала? Ще питаш ли на каква възраст са били биячите? И, ако са на х 16-17г. какво ще направиш? Ще им се извиниш ли? :evil:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 30 Сеп 2008, 12:48

От тия я има я няма 3-5 процента читави,другите и за сапун не стават,шото сигурно ше мерише... :puke:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 30 Сеп 2008, 13:14

Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата