525 тдс автоматик
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Dirrty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525TDS Touring
525 тдс автоматик
Здравейте колеги! Имам следния проблем. Смених плочката на помпата запалихме колата върви много обаче имам един проблем при 1000 оборота мотора тресе като че работи с някой цилиндър по - малко. Закачихме колата на диагностика и показа че дава грешка в датчика за скороста дето седи на маховика. Кажете колеги дали това е причината за лошата работа на този мотор или има др. нещо. Благодаря предварително
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: 525 тдс автоматик
Dirrty написа:Здравейте колеги! Имам следния проблем. Смених плочката на помпата запалихме колата върви много обаче имам един проблем при 1000 оборота мотора тресе като че работи с някой цилиндър по - малко. Закачихме колата на диагностика и показа че дава грешка в датчика за скороста дето седи на маховика. Кажете колеги дали това е причината за лошата работа на този мотор или има др. нещо. Благодаря предварително
Какво точно става- на празни обороти работи добре,каквото и да си включил-климатик,фарове,при въртене на волана ,потегляш всичко е наред,стигаш 1000 и почва да тресе ,а на 1100 всичко се оправя отново.

- Dirrty
- кандидат ентусиаст
-
без да включвам нищо тресе целия мотор и дори на по ниски обороти също като подам газ няма никакви проблеми
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Dirrty
- кандидат ентусиаст
-
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Dirrty написа:Мерси колега във вторник ще я водя на чичо доктор да я пипне и е ще пиша какво е станало
И какво стана? Да не умря пациента на операционната маса??
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Честно да ти кажа незнам - на мен така ми правеше като бях с гадната плочка(даваше ми трабълшуут №20 speed regulation), което няма нищо общо с билярда - смених плочката, спрях да ходя по диагностики и сега всичко ми е наред
............. готин сетих се ....... вероятно това амбалиране се получава от недостиг на гориво - дай и още една идея с гуменото чукче
............. готин сетих се ....... вероятно това амбалиране се получава от недостиг на гориво - дай и още една идея с гуменото чукче

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Wenzy написа:Честно да ти кажа незнам - на мен така ми правеше като бях с гадната плочка(даваше ми трабълшуут №20 speed regulation), което няма нищо общо с билярда - смених плочката, спрях да ходя по диагностики и сега всичко ми е наред
Венци кой беше бушона на помпата в резервоара ,че вече го забравих с тая ЛАДА.

- Dirrty
- кандидат ентусиаст
-
Колеги оправи се проблема. Явно са мърдали помпата и за сега работи. А най хубавото е че отворих и старата плочка и сега я отремонтирам. Който казва че неможе да се разглоби плочката и да се оправи проблема не е познал. Ще ви пиша по късно как е минал ремонта на разглобената плочка
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
То хубаво си я отворил(как е станало без да счупиш нищо),но как ще я отремонтирашDirrty написа:Колеги оправи се проблема. Явно са мърдали помпата и за сега работи. А най хубавото е че отворих и старата плочка и сега я отремонтирам. Който казва че неможе да се разглоби плочката и да се оправи проблема не е познал. Ще ви пиша по късно как е минал ремонта на разглобената плочка

by ''kompleksa''
- borcata bc
- кандидат ентусиаст
-
чета че доста колеги са си сменяли плочките
кажете колко струва една читава нова и от коя фирма

кажете колко струва една читава нова и от коя фирма

borcata bc
13 мнения
• Страница 1 от 1