cd-changer в комби

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

cd-changer в комби

Мнение от Zubcho » 29 Сеп 2008, 19:04

Въпроса е дали ще се събере чейнджър отзад и от ляво където му е мястото в комбито и има ли разлика в кората? Дали при тази кора за чейнджър има разлика ?? Не е ли нещо издута повече?

Има ли разлика м/у стойката на чейнджъра от седан и комби?Който е с чейнджър и хубавата музика да се обажда. Искам и аз яката музика в комбарата ;) И всичко да си е оригинално вече!

Още един въпрос, дали кабела от касетофона до усилвателя е еднакъв за седан и комби??? Еднакъв като дължина имам предвид.

Абе искам да сложа цялата Hi End оригинална музика от седан на комби ще стане ли? Имам предвид кабела, колони и тн.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 29 Сеп 2008, 19:52

еми ще стане много ясно
а оригинален усилвател и касетофон купи ли си ?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zubcho » 29 Сеп 2008, 19:56

_65536_kb_sec_ написа:еми ще стане много ясно
а оригинален усилвател и касетофон купи ли си ?

Това е най лесното Nik има цялата музика за продан.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 29 Сеп 2008, 19:59

Защото ти е CD чйнджер-на едно DVD ще побереш огромно количество MP3 ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 29 Сеп 2008, 20:04

взимай и не се чуди няма друг такъв звук :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zubcho » 29 Сеп 2008, 20:09

zvetiko написа:Защото ти е CD чйнджер-на едно DVD ще побереш огромно количество MP3 ;)

Тц ще записвам музика с високо качество на аудио цд-та и ще слушам с възможно най доброто качество. МП3-ките повечето са супер скапано качество. и само се дразня. Пък оригиналната музика си е др. бира :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 29 Сеп 2008, 20:28

Zubcho написа:
zvetiko написа:Защото ти е CD чйнджер-на едно DVD ще побереш огромно количество MP3 ;)

Тц ще записвам музика с високо качество на аудио цд-та и ще слушам с възможно най доброто качество. МП3-ките повечето са супер скапано качество. и само се дразня. Пък оригиналната музика си е др. бира :)

Забрави да слушаш музика с високо качество в кола.В къщи с хубави голями колони и подходяща облицовка на стените ,се постига що годе добро качество,какво остава за лек автомобил ,където стъклата отразяват както си поискат.Виж да слушаш силно, субуфера да думка и да показваш един кубичен метър усилватели можеш да постигнеш. :mhihi: За мен МР3 е напълно достатъчна за лек автомобил-доста мои приятели се опитваха да правят разни неща и си пълнеха багажниците с електроника и накрая се отказваха.Можеш да слушаш хубава музика с добри слушалки.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zubcho » 29 Сеп 2008, 20:29

zvetiko написа:
Zubcho написа:

Забрави да слушаш музика с високо качество в кола.В къщи с хубави голями колони и подходяща облицовка на стените ,се постига що годе добро качество,какво остава за лек автомобил ,където стъклата отразяват както си поискат.Виж да слушаш силно, субуфера да думка и да показваш един кубичен метър усилватели можеш да постигнеш. :mhihi: За мен МР3 е напълно достатъчна за лек автомобил-доста мои приятели се опитваха да правят разни неща и си пълнеха багажниците с електроника и накрая се отказваха.Можеш да слушаш хубава музика с добри слушалки.

Нека си ми е ОЕМ-ска колата де. Много си лош!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 29 Сеп 2008, 20:38

Искам да ти спестя малко безсмислено изхарчени пари. ;) Освен това малко циганско-негърско ми е субуфера да думка и да огласява цялото шосе. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zubcho » 29 Сеп 2008, 20:47

zvetiko написа:Искам да ти спестя малко безсмислено изхарчени пари. ;) Освен това малко циганско-негърско ми е субуфера да думка и да огласява цялото шосе. :mhihi:

Ама батко няма да слага суббуфер на колата. Просто ще възстанови оригиналния й вид. Или викаш е лоша идея? Казвай преди да съм купил цялата инсталация :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 29 Сеп 2008, 21:03

Zubcho написа:
zvetiko написа:Искам да ти спестя малко безсмислено изхарчени пари. ;) Освен това малко циганско-негърско ми е субуфера да думка и да огласява цялото шосе. :mhihi:

Ама батко няма да слага суббуфер на колата. Просто ще възстанови оригиналния й вид. Или викаш е лоша идея? Казвай преди да съм купил цялата инсталация :)

Не си харчи парите напразно,някога и аз бях залитнал-чейнчджър за 800 долара,касетофон от,който да се командва с джойстик и електронно изместване на центъра на звука за още толкова,предни високоговорители за 500 марки и накарая установих ,че оргиналните колонки с радиото вадят почти същият звук-е не толкова силен разбира се..... :mhihi: Според мен в комбито хептен не може да се докара хубав звук.

Назад към E34