Предлагат ми 323-ка, посъветвайте ме!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Бахти сравнението БМВ и Лада Самара,що не го сравни с каруца вееее....аз карам такова БМВ 323и 84г. и изобщо не мисла да го сменявам,на път не ме е оставило НИКОГА ама НИКОГА,а патувам доста,на километража показва 340 000км.(а кои знае колко са)и изобщо не ме притеснява това,разхода на газ извън градско е 11/100 при скорост 130-140км/ч,ремонтите са рядкост такова нещо не се чупи лесно,та ти си прави сметка.Все пак гледаи да не е карано като за последно и да е побългариавано.
А за Ладата немам думи такова да ми подарят ще ги съдия за обида
п.с.Виждал съм Пассат на 170 000 94г. с два основни ремонта(втория го прави бащами)така че когато копуваш кола не гледаи километри и години а састояние на самата кола
А за Ладата немам думи такова да ми подарят ще ги съдия за обида

п.с.Виждал съм Пассат на 170 000 94г. с два основни ремонта(втория го прави бащами)така че когато копуваш кола не гледаи километри и години а састояние на самата кола
Опитаи смъртта но не умираи
smoKing написа:батенце, ходи чуй и покарай малко зверчето да видиш за кво става на въпрос, ще кажеш "да ги е*а тия специалисти от форума" и ще удараш пачката от капака. така се купува бмв батка - от сърце.
Аз така си купих 320-ката но след година каране ре6их 4е ми треа кола за возене. Ходи гледай, карай, помисли и после парите на капака и тва е

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
слушай Деф Лепард той ги разбира много свежи идеи пуска.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

BMW бе, тва е
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
b2 написа:слушай Деф Лепард той ги разбира много свежи идеи пуска.
10x че ми написа ника правилно

идеята ми беше че ние тука сме се събрали все някви луди шовинисти дето кат чуем "бмв" и ни пречернява (образно казано), а човека отскоро влиза във форума, дали и той е такъв ? малко ме съмнява щото ако беше нямаше да задава тоя въпрос ми направо щеше да отиде и да купи 323-ката... що никой не го пита за какво ще я ползва тая кола ? щом търси коли дето струват между 1000 и 2000лв. значи или не може да си позволи по-скъпа, или е луд фен който иска да има и поддържа такава кола - ако беше така пак нямаше да ни пита => не е такъв...
и пак се връщаме в началото: що не го питахте за кво му е?
човека може да иска кола която да го закара от т. А до т.Б...
може да иска кола с евтина поддръжка (и да е чувал че бмв-тата просто не се чупят

може пък да иска кола със задно за кеф...
може да е луд шофьор дето иска мощна кола ама не може да си позволи по-нова....
и въобще - вероятностите са много, затва и напрайх сравнение с лада - щото тя е на другата крайност
Благодаря на всички за мненията! Отказах се от колата, все пак е 20 годинки са си множко за мен. Мислех, че това просто е някакъв рядък модел, и за това се бях хвърлил. Ще оглеждам за нещо по-новичко, ако трябва ще събирам и парици за е36. А в описанията на Деф Лепард ме има - точно луд шофьор съм, дето иска мощна кола ама не може да си позволи по-нова....
Пък и все си мислех че БМВ-тата не се чупят много наситина...
Благодарности още веднъж за съветите!

DEFLEPPARD написа:b2 написа:слушай Деф Лепард той ги разбира много свежи идеи пуска.
10x че ми написа ника правилно![]()
идеята ми беше че ние тука сме се събрали все някви луди шовинисти дето кат чуем "бмв" и ни пречернява (образно казано), а човека отскоро влиза във форума, дали и той е такъв ? малко ме съмнява щото ако беше нямаше да задава тоя въпрос ми направо щеше да отиде и да купи 323-ката... що никой не го пита за какво ще я ползва тая кола ? щом търси коли дето струват между 1000 и 2000лв. значи или не може да си позволи по-скъпа, или е луд фен който иска да има и поддържа такава кола - ако беше така пак нямаше да ни пита => не е такъв...
и пак се връщаме в началото: що не го питахте за кво му е?
човека може да иска кола която да го закара от т. А до т.Б...
може да иска кола с евтина поддръжка (и да е чувал че бмв-тата просто не се чупят)
може пък да иска кола със задно за кеф...
може да е луд шофьор дето иска мощна кола ама не може да си позволи по-нова....
и въобще - вероятностите са много, затва и напрайх сравнение с лада - щото тя е на другата крайност
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Ама ти видя ли я изобщо колата, или те отказаха тия професори 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
b2 написа:Ама ти видя ли я изобщо колата, или те отказаха тия професори
отказаха ме

аз съм в София, а колата - на 200 км от тук, а и по думите на собственика съдя, че не е в най-цветущо здраве, та си спестих разходката

а и не знаех 323 какво е все пак, ще търся нещо по-новичко май, като дойдат по-добрите

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2