E60 Ring Taxi

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

E60 Ring Taxi

Мнение от kay » 04 Ное 2004, 19:49

Новата служебна кола на Сабине :DDD

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

А това е старата, ако сте забравили:

Изображение
Изображение

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 04 Ное 2004, 20:51

..мдаа, аз един ден си гледам Ф1 и коментатора си друнка нещо преди самото съзтезание.. и по едно време чувам:"..на тази писта има въможност да си вземете такси и шофьора ще ви направи няколко обиколки" и аз си мисля... е даааа.. с някой Голф.. мерси.. и той продължава след 5 секундно мълчане "Тук такситата са БМВ М5" :shock: .. мдааааа. очите ми станаха на понички!
А тоз нашия.. Сабине.. нестига, че по цял ден кара М5 на пистата и се забавлява :arrow: вози нек'фи мадами дето.. хммм :arrow: и пари взима :arrow: ИСКАМ И АЗ ТАКАВА РАБОТА!!! :twisted:

просветлен
Аватар

Мнение от kay » 04 Ное 2004, 21:00

Сабине е мацка между другото ;)

Тук има интервю с нея:

http://www.m5board.com/vbulletin/showthread.php?t=39023

Филмче:

http://www.8200rpm.com/Video_Section/Ri ... mplete.avi

devildriver
Аватар

Мнение от SlipKnoT » 04 Ное 2004, 21:05

Видях мъж.. затова си мислех, че е мъж.Kay имаш ли представа колко пари е да се повозиш на това "такси", и защо на снимките го кара мъж, къде е таз Сабине? :lol: Сега ще изтегля клипчето и ще прегледам интервюто..
Мерси! :lol:

просветлен
Аватар

Мнение от kay » 04 Ное 2004, 21:28

Явно има 2 такива таксита, и можеш да го наемеш за 120 евро на обиколка... :shock: Ето повече инфо:

http://www.nurburgring.org.uk/taxi.html

Има снимка на Сабине на линка с интервюто :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pavcho_7125 » 04 Ное 2004, 22:56

Ако съм там веднага бих дал тези пари, даже бих й хвърлил още едни 50 евра да слезне да пийне едно кафе, пък аз сам ще си направя обиколката! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 04 Ное 2004, 23:17

Аз давам 200 евро за едно кръгче ако ще си го права сам :DDD

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 05 Ное 2004, 1:25

На първата снимка на стъклото горе пише Fahrer Training което аз си превеждам като тренировка за шофьори или Учебна кола? Дали има вариант като си платя и да ми дадат аз да си джиткам а да има и педали в другия край да не оплексма нещата например :)
Като чета в страницата дето си дал (Kay) Пише че цената от 120Евро е супер промоция, защото пирнципно на БМв им ислиза 480 евро защото на всеки 10 обиколки сменят гумите, накладките на вски 20 обиколки и окачването на всеки 50. това се прави защото преди време е имало проблем с окачването или с гума :)

ААААА и най-долямата лудница която е че може да си купиш и обиколкос Вайпъра, вижда се на първата снимка, третата кола. Zakspeed - предполагам е някакъв тунинг :) има кой да каже :lol:
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

devildriver
Аватар

Мнение от SlipKnoT » 05 Ное 2004, 1:29

А още по хубавото е, че ако сте 3ма давате по 40Евро.. ;)

П.С.А бе тая Сабине примерно може да я офертирам после да напрайме една друга обиколка до някоя горичка.. и без парички да мина.. :DDD

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pavcho_7125 » 05 Ное 2004, 2:22

В цената 150 евро включва едно кръгче с баварката и едно с нея!!! :DDD :DDD :DDD

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 05 Ное 2004, 3:16

Само тряа внимаваш да не свършиш предварително в колата шото.....

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 05 Ное 2004, 9:41

Ами като гледам на снимките с Е60-ката че тая Сабине седи до шофьора, значи сигурно е само инструктор и ти плащаш за да покараш, а не тя да те повози ;)

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 05 Ное 2004, 10:19

GIORCETO написа:На първата снимка на стъклото горе пише Fahrer Training което аз си превеждам като тренировка за шофьори или Учебна кола? Дали има вариант като си платя и да ми дадат аз да си джиткам а да има и педали в другия край да не оплексма нещата например :)
Като чета в страницата дето си дал (Kay) Пише че цената от 120Евро е супер промоция, защото пирнципно на БМв им ислиза 480 евро защото на всеки 10 обиколки сменят гумите, накладките на вски 20 обиколки и окачването на всеки 50. това се прави защото преди време е имало проблем с окачването или с гума :)

ААААА и най-долямата лудница която е че може да си купиш и обиколкос Вайпъра, вижда се на първата снимка, третата кола. Zakspeed - предполагам е някакъв тунинг :) има кой да каже :lol:

колите се използват и за тренировка на шофиори (полицай, гардове и просто фенове) и за кръгчета по нюрбургринг за смъртните като нас :lol:
Цената за кръгче не е малка щото като гледам се возят по 3 говеда вътре :DDD 3х120 = ... 360 EUR на крьгче :roll:

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 05 Ное 2004, 14:05

:OT:
В сайта на БМВ има обява за точно такова Fahrer Schule (Училище за шофьори), предлага се като услуга. Курсовете се обикновено двудневни, раязлични видове и обикновено първия ден е теория, а на втория ти дават да подпалиш гумите на едно М3 Е46 :twisted:
Ето ви и линк-а :arrow: http://www.bmw.de/de/services/Fahrertra ... index.html
Можете да разгледате менюто и на английски. Аз лично смятам да си подаря един такъв двудневен курс за рождения ден :twisted: :twisted: :DDD
MORE BEER!

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 05 Ное 2004, 21:41

УФФФФФФФ , за миналия ми рожден ден събираха пари да ме водят там тайно.....
Един от най-добирте ми приятели се обажда миналата година на пролет и им вика: " Добър ден , може ли да резервирам ринг-таксито за юни месец който и да е ден ? " и те отговарят " Юни месез за коя година защото всичко е резервирано до септември 2005 " :shock:
Аз разбрах че е шофьора жена и е няква лууууууда и кара Е39 MPower . Но сега като гледам това Е60 и 6те трябва да се замисля сериозно :twisted:
Най-мразя да съм прав!!!

Следваща

Назад към Основен Форум