BMW X1 е готово
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
BMW X1 е готово
броени дни остават до премиерата на Х1
http://kamuscoop.blogspot.com/2008/09/bmw-x1.html

Последни автоновини http://kamuscoop.blogspot.com/
- bmw318_94
- младши ентусиаст
-
- Кара: хората да го гледат тъпо
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
MCar написа:Evelin Cotsev написа:знае ли се кви пари ще е това х1 ?
При всички положения ще е по-евтино от Х3, предполагам около 50 000 лева ще е базата.
50к ако е 1,4 бензин

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Tod написа:MCar написа:Evelin Cotsev написа:знае ли се кви пари ще е това х1 ?
При всички положения ще е по-евтино от Х3, предполагам около 50 000 лева ще е базата.
50к ако е 1,4 бензинминимум 60к (днес на Панаира се мерих на 320d Xdrive за 92к без навигация дори) малко се превъзбуждат според мен!
до кога е панаира в Пловдив???Да знам кой ден да отида 4е сега съм на работа.

Tod написа:MCar написа:Evelin Cotsev написа:знае ли се кви пари ще е това х1 ?
50к ако е 1,4 бензинминимум 60к (днес на Панаира се мерих на 320d Xdrive за 92к без навигация дори) малко се превъзбуждат според мен!
Е, стига бе, на Х3 2.0d е към 70 000 базата. Не вярвам толкова да долбижат като цени Х3 и Х1.

- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
50к ако е 1,4 бензин Wink минимум 60к (днес на Панаира се мерих на 320d Xdrive за 92к без навигация дори) малко се превъзбуждат според мен!
Ама е супер красиво...! И с кеф да го караш..! Тфа за мен е събсем нормална цена, при положение, че е 4х4, автоматик беше, абе да не изброявам екстрите..!
до кога е панаира в Пловдив???Да знам кой ден да отида 4е сега съм на работа
До Неделя май..! Или събота, не съм много сигурен..!
Иначе трябва базата да е по-евтина, отколкото базата на Х3..! Все пак ще е по-малка от Х3..! Ама до кат не излезне, до кат не видим брошурите нищо не е ясно..!
- Tod
- ентусиаст
-

Перепоръчвам да се търсят места за спиране малко по-встрани от изложението, вземат пари и за паркиране в реката

Повечето охраняеми паркинги кадето можеш да си спреш цивилизововано, са за абонамент - който за дневен паркинг по време на изложението струва 40EUR а данонощния 50EUR и картите се вземат в някоя от палатите!
Good Luck
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Тодоре какви са тия цени на паркинги брееее
Тия верно полудяха то и у Лондон нема такава цена 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- Tod
- ентусиаст
-
AGT написа:Тодоре какви са тия цени на паркинги брееее![]()
Тия верно полудяха то и у Лондон нема такава цена
Гергов.....

Миналата седмица бях в Будапеща на изложение, с безплатен паркинг на 5км от центъра бе илжението!
Майната им, много се отклонихме от темата!
Good Luck
57 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4