HI-FI System Harman Kardon
Модератор: Icco
7 мнения
• Страница 1 от 1
- kilima
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330d. E90 LCI 325d
HI-FI System Harman Kardon
Здравейте,
От съвсем скоро и аз съм ваш колега и още събирам впечатления от колата.
Днес беше ден да се оправи музиката,тъй като нямах кода на ЦД-то.Колата е Individual и наистина има всяка възможна екстра ,но не очаквах такава музика.Когато открих допълнителния усилвател в багажника допълнителните среди на вратите и новото ЦД заработи останах с отворена уста.Звука е в пъти по-силен и качествен от на обикновените е36.Но освен да се похваля исках да попитам нещо.
Заводското ЦД ( BMW Business RDS) ,което е кодирано, има ли някаква стойност и мога ли да го продам на някой?
От съвсем скоро и аз съм ваш колега и още събирам впечатления от колата.
Днес беше ден да се оправи музиката,тъй като нямах кода на ЦД-то.Колата е Individual и наистина има всяка възможна екстра ,но не очаквах такава музика.Когато открих допълнителния усилвател в багажника допълнителните среди на вратите и новото ЦД заработи останах с отворена уста.Звука е в пъти по-силен и качествен от на обикновените е36.Но освен да се похваля исках да попитам нещо.
Заводското ЦД ( BMW Business RDS) ,което е кодирано, има ли някаква стойност и мога ли да го продам на някой?
Преди да получиш бърз отговор от сорта на "НЕ ... никой не ползва вече такива и вървят много тънко...около 10лв.,ма аз ти давам 20 дай да го купя
" ще ти кажа,че много от форума се стараят колите им да са си с оригиналните елементи по тях и да се доближават възможно най-много до вида в който са излезнали от завода,следователно този касетофон ще си има и стойност ... мисля че вървят около 100лв. (като се извинявам ако греша - намалявам или увеличавам цената) но от общи впечатления на колеги продаващи или търсещи такова нещо..мисля,че са около 100лв
Поздрави \/

- kilima
- кандидат ентусиаст
-
Направих доста голяма грешка,съжалявам много,но осъзнах ,че е касетофон.Имало е цд-чейнджър и оттам се обърках,сега като го погледнах и се плеснах по челото.Предполагам , че касетофона мога да го хвърля някъде ,където хора не минават...
- kilima
- кандидат ентусиаст
-
Съвсем забравих да пиша в тая тема.Сега таман се чудя къде да си пусна панела от старото цд,направо ще пусна и това.
Седя и 10 мин се чудя в кой подфорум да го пусна...
Седя и 10 мин се чудя в кой подфорум да го пусна...
- kilima
- кандидат ентусиаст
-
Re: re
Znajko написа:Пусни няколко снимки, щом управлява чейндър може и да имам интерес...
Качвам снимки в галерията,оттам го виж и кажи мнение

Сам ще видиш ,че е като ново.Иначе не съм го и чувал как работи,защото явно там ,от където го купих са опитали да научкат кода и то не позволява да се въведе.Трябва му разкодиране.По принцип е захранвало 2 баса ,2 среди и 2 пищялки,защото задните са ми вързани към усилвател.
7 мнения
• Страница 1 от 1