ИМА ЛИ КИРИЯ ДА СИ КУПУВАМ Е-36

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible

Мнение от Djelebov » 28 Сеп 2008, 19:20

kando написа:
"Djelebov":OT: Намери перфектна 325 тдс, запали я студена с отворени стъкла, покарай малко, слушайки музиката от мотора, после се опитай да си свалиш усмивката от лицето.

ъъъ .... това със отворения прозорец ..... за какво е .... ей тъй може би :D

п.п.а ве гледам по споделяте със човека дали ви се струват прилични колите предложени от него,дали може и аз да се включа във тази услуга

http://www.mobile.bg/pcgi/printdet.cgi?id=11221237864189139
....... слушам коментари ....

п.п.Голф било 2,3 или 30 нема да си взема ...... още повече за 3000лв. ..... това е някаква имитация на кола ..... пазарска чанта,за бабички

Щото студена тдс-ка хич не се чува хубаво,а :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна Djelebov на 28 Сеп 2008, 19:25, променена общо 1 път
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kando » 28 Сеп 2008, 19:24

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: още малко и ще ме откажете изобщо от тдс-ка ...... баси :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Djelebov » 28 Сеп 2008, 19:26

Аз за 6-така говоря, другия не съм го чувал
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kando » 28 Сеп 2008, 19:31

Djelebov написа:Аз за 6-така говоря, другия не съм го чувал

именно другарю,именно ..... точно към него съм се засилил,ама.......

п.п.м/у другото като загрее не съм съгласен за звука :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Djelebov » 28 Сеп 2008, 21:40

kando написа:
Djelebov написа:Аз за 6-така говоря, другия не съм го чувал

именно другарю,именно ..... точно към него съм се засилил,ама.......

п.п.м/у другото като загрее не съм съгласен за звука :D

Говоря за готиния звук, който издава първата минута или ако е 35-40 градуса навън. Подобен звук има и 320 в началото, а ако е м52 се чува яко и на високи обороти, 6-така си е :D
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 28 Сеп 2008, 21:47

Тая тема още ли е жива бе :roll:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kando » 28 Сеп 2008, 22:15

///MapTo написа:Тая тема още ли е жива бе :roll:

ами то като че ли само заради мен продължава,ама ...... нещо вече вземах да се отказвам от тдс-ките,баси ножа със две остриета е това

Потребител
Аватар

Мнение от CCCP_Power » 29 Сеп 2008, 10:17

Колеги вие направо прекалихте. Какво е това голямо самочуствие кадето изкарахте немога да разбера. Вие все едно карате космически кораб. Успокойте се леко :D Звучите ми като един, кадето ми обясняваше, че неговият Фиат Пунто 94 е по-добър от БМВ-то. Вярно че БМВ-то е по-добро и много по-комфортно от Голфа ама вие прекалихте с обидите. Първо на първо кои сте, за да казвате кой каква кола ще си купува и да ли я цени или не. Ако иска да я цени. Има пари - купува си! Второ не всички голфове се селско изпълнение. Виждал съм много е36 така изглеждащи. Трето почти всяка седмица някои пише че са му обрали колата. Правете си изводите кои крадат частите. Така че дайте малко повече да се уважаваме. Не да се обиждаме!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го шано
Мечтае да кара: още по-шано
Детайли за колата: Излъскан сток

oki

Мнение от emiche » 29 Сеп 2008, 11:28

CCCP_Power написа:Колеги вие направо прекалихте. Какво е това голямо самочуствие кадето изкарахте немога да разбера. Вие все едно карате космически кораб. Успокойте се леко :D Звучите ми като един, кадето ми обясняваше, че неговият Фиат Пунто 94 е по-добър от БМВ-то. Вярно че БМВ-то е по-добро и много по-комфортно от Голфа ама вие прекалихте с обидите. Първо на първо кои сте, за да казвате кой каква кола ще си купува и да ли я цени или не. Ако иска да я цени. Има пари - купува си! Второ не всички голфове се селско изпълнение. Виждал съм много е36 така изглеждащи. Трето почти всяка седмица някои пише че са му обрали колата. Правете си изводите кои крадат частите. Така че дайте малко повече да се уважаваме. Не да се обиждаме!

:yes: :lalala:
Изображение
Дизелите са мъртви души.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Berboo » 29 Сеп 2008, 11:48

kando написа:добре ве пичове,неоспорими сте наистина във това че няма евтино БМВ,марка си е и няма как скъпо е
Но не съм съгласен съвсем със вас че цената трябва да е определящия фактор за закупуване на баварка.Попадал съм на теми пуснати тука на хора които са дали не малко кинта за закупуване на БМВ и след това пак се е случвало някой скъп ремонт.А имам познат който преди 2-е години си взе от Германия 316 седан,с почти никакви екстри и е '92г.(да '92г.)за 3800лв. и до ден днешен не имал никакви,ама абсолютно никакви проблеми със колата(освен този че аз все го врънкам да ми я продаде),а си я кара всеки ден,не е да кажеш че я държи във гаража.

п.п.със това не агитирвам да се купува евтино БМВ,просто казвам че това колко е скъпа колата нищо не значи.

Никой не казва, че цената е гаранция. Нали все пак купуваме стари коли, които са на 10 и повече години. Не може да очакваш, че като я вземеш и няма да има никакъв проблем с нея, дори и да е за 10 000 лв. Далеч съм от тази мисъл.

3800 лв. за в Германия е нормално, но като сметнеш разходи по докарване до България, тук няма как да я купиш за толкова от автокъща например. За това казваме, че ако я купиш за тия пари приблизително от България, сам си прави изводите на колко е купена от чужбина и с всичките му там разходи докато дойде до тук, а и нали малко трябва да я напудрят на външен вид поне... И ако крайната цена е 3 и нещо, къде отиваш ти може би!? :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 29 Сеп 2008, 12:47

CCCP_Power написа:Колеги вие направо прекалихте. Какво е това голямо самочуствие кадето изкарахте немога да разбера. Вие все едно карате космически кораб. Успокойте се леко :D Звучите ми като един, кадето ми обясняваше, че неговият Фиат Пунто 94 е по-добър от БМВ-то. Вярно че БМВ-то е по-добро и много по-комфортно от Голфа ама вие прекалихте с обидите. Първо на първо кои сте, за да казвате кой каква кола ще си купува и да ли я цени или не. Ако иска да я цени. Има пари - купува си! Второ не всички голфове се селско изпълнение. Виждал съм много е36 така изглеждащи. Трето почти всяка седмица някои пише че са му обрали колата. Правете си изводите кои крадат частите. Така че дайте малко повече да се уважаваме. Не да се обиждаме!

Колега... ти пък съвсем се обърка. Въобще не си в темата, прочети хубаво първата и втората страница, а не само 5-тата и 6-тата и тогава ще ти отговоря, сега гледам че си прочел само това което искаш... и няма смисъл да ти отговарям.
Иначе не става въпрос за самочувствие(поне при мен де), най-много мразя Голф, Мерцедес и Рено.. но това не означава че като видя тези марки, им сека пътя, средни пръстове и т.н.. ПРОСТО НЕ МИ ХАРЕСВАТ. И това не е защото карам БМВ ! Още преди да изкарам книжка дори ги ненавиждах тези марки и на познати съвет за тези марки не давам! ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 29 Сеп 2008, 13:27

всеки 2ри мангал кара Е36 :mhihi:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 29 Сеп 2008, 14:25

Alexi написа:всеки 2ри мангал кара Е36 :mhihi:

Ний сме първите,щото нали... :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 29 Сеп 2008, 15:22

Аз и съседа имаме по една Е -36-ца залежала в гаражите-въпроса е кои от двамата е мангала :shock: :shock: :shock:
ебати мнението...............гледам все повече цинганари и в Е -39-ама значи съм циганин 2-пъти-аиде стига колеги! :OT:
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 99' Е39 520i M52B20TU

Мнение от thunderl » 29 Сеп 2008, 17:57

laviatan написа:

Аз и съседа имаме по една Е -36-ца залежала в гаражите-въпроса е кои от двамата е мангала :shock: :shock: :shock:
ебати мнението...............гледам все повече цинганари и в Е -39-ама значи съм циганин 2-пъти-аиде стига колеги! :OT:

Колега, не им се връзвай и ти - все ми е тая дали мангалите карат Е36, важното е мен да ми е гот и да ме кефи :) В крайна сметка това е кола - не можеш на базата на това кой каква кола кара да си правиш каквито и да е изводи за него.

А по темата, към автора - няма "кирия", до сега кола от която има кирия не съм чул. Ако имаш пари - купи си, ако имаш повече - купи си по-хубава, ако нямаш - вземи Голф.

Според мен Голфа е чудесна кола за парите си и не виждам защо отговаряте толкова фанатично. Това, че масово голфаджиите са тикви (което сигурно се отнася и за някои от нас), е друга тема. Ако трябва да си купя кола и имам пари за голф, изобщо няма да му мисля кой ДРУГ кара голф. Това е най-голямата тъпотия.

ПредишнаСледваща

Назад към E36