skusah mu guza; )
Модератори: mitaka7, Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
skusah mu guza; )
Momcheta snoshti v nai golyamata poledica skusah guza na edin nategach s Peugeot 406 2,2 16v 160 hp.....puvo me zaseche na Vitoshka kato izleze ot edna pryaka i nasichkoto otgore se napuva
spirame na svetofara na pryakata s patriarha i onia me gleda i mi prai znak s glava
vikam si e sea ti e....ah m....ta
tryabva da vi kaja che kogato vkluchvah 3-a toz beshe nyakade pri kapachkata mi za gorivo....a pri offiasa na M-tel veche se naslajdavashe na nadpisa 318 ti

- ///MPowered
-
поклонник на E36
-
Re: skusah mu guza; )
quixzole написа:Momcheta snoshti v nai golyamata poledica skusah guza na edin nategach s Peugeot 406 2,2 16v 160 hp.....puvo me zaseche na Vitoshka kato izleze ot edna pryaka i nasichkoto otgore se napuvaspirame na svetofara na pryakata s patriarha i onia me gleda i mi prai znak s glava
tryabva da vi kaja che kogato vkluchvah 3-a toz beshe nyakade pri kapachkata mi za gorivo....a pri offiasa na M-tel veche se naslajdavashe na nadpisa 318 ti
![]()
![]()
брех ... тоя компакт мноо върви бе ... или оня е с грешни табелки по пежото

Peugeot haha
Toia kvo si e mislel che kato kara 16v Peugeot - Kara kola haha.
A be ima gi vsekakvi...
A be ima gi vsekakvi...
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
quixzole написа:Momcheta snoshti v nai golyamata poledica skusah guza na edin nategach s Peugeot 406 2,2 16v 160 hp.....puvo me zaseche na Vitoshka kato izleze ot edna pryaka i nasichkoto otgore se napuvaspirame na svetofara na pryakata s patriarha i onia me gleda i mi prai znak s glava
![]()
![]()
Честито и от мен за Първата ти Гонка с 318ti,все повече да им скриваш топката на наглите чикии и т.н.
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
nedei molq ti se ...ne mi goovori ....mene me bega nekfo baraka absolutna....406 HDi......Napravo izbesmeh....Stava na sfetofara predi tonela na OMV lulin.....Zna4i pi4a qvno e pomislil moita 4e e 200 ili 230... to nali 4o4oneto e s po4ti sastoto kupe. Ta toq pi4 mi prai nekfi znaci...Natiska gazta , cepi spira4kata , natiska, cepi i posle forcira na nuleva....i az vikam aide sega , da vidim dali ste ospee dori da pro4ete nedpisa E 500 otzad. Nastupvam pedala , i razbirash li - Gajeto mnogo go bilo strah da karam burzo...Stana nekuf skandal i razbira se kakto avtomata be6e vkaral vtora , prosto se naloji da pusna pedala.... Ei na drugiq svetofar kolko gordo me gledashe tozi sustiq s Peugeot- to , napravi mi ide6e da se otvori zemta 4e da propadna vutre....
Mamka mu , i sa nema da i se izvina na moita 4e q ustavih sama da se pribira...Nema da stane...Tolkoz sram brah.....
Mamka mu , i sa nema da i se izvina na moita 4e q ustavih sama da se pribira...Nema da stane...Tolkoz sram brah.....
- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
quixzole написа: toz beshe nyakade pri kapachkata mi za gorivo....
E ........ ama toi moze da e bil do tvoita kapachka za benzin stoto ti - "niama" bagaznik ........

3C
==
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Само така показвай им на чикийте каде е мощааааааааааа

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Calibra16V
- сбъркал колата, но не и форума
-
![]()
![]()
bravo pozdravelnia

i az vednuj na letishteto malko trudni4ko go minax s 230km/h takova
peugeut 160 konia sus spoileri pulen tunning
Calibra16V написа:peugeut 160 konia sus spoileri pulen tunning
м/у другото винаги съм се чудил какво означава понятието "пълен тунинг" ?

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2