Къде отидоха онези времена....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
На мен пък никак не ми липсват тези години. Нито пък студентските. Не че бяха лоши, ама всяко нещо с времето си. В момента последното, което бих искал е да се връщам назад и да се занимавам с комплексирани даскали, неориентирани девойки и някакви малоумни уроци по какво ли не...
В класа ми имаше много готини хора и бяхме 4 момчета, 2 полумомчета и 18 момичета. Тази година правихме 10 години от завършването. Събрахме се, дивяхме като за последно...и все пак не ми липсват онези години. Сега се чувствам по добре от тогава
В класа ми имаше много готини хора и бяхме 4 момчета, 2 полумомчета и 18 момичета. Тази година правихме 10 години от завършването. Събрахме се, дивяхме като за последно...и все пак не ми липсват онези години. Сега се чувствам по добре от тогава

- dani boy
- Потребител
-
- Кара: Bmw 520i e34
- Мечтае да кара: Bmw e38
Аз завърших тази година,като цяло моя клас беше ''привидно'' задружен обаче, какво стана и аз не знам... от бала нито сме се виждали нито сме се чували. А че ученическите години са хубави-вярно си е, мама и тати дават джобни, кафенца тва онова , ученички... А сега, пести луди пари за учебници за университета, ходи по квартири,прави сметка на парите, качвай сам печки и хладилници до петия етаж
Каквото и да си говорим годините в училище са едни от най-хубавите, обаче да си призная честно, когато се сетя за дакалите които се правеха на велики и за плешивия директор комплексар нещо не ми липсват много много 

- Mr_Spirit
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X1 F48
- Мечтае да кара: ///M
Поздравления за темата! След 4 годишна пауза и работа на максимално да постигна нещо с ТРУД и акъл се записах задочно в Бургас! Да ви кажа честно навява старите спомени,но донякаде и се замисляш как е било преди (безгрижно), а сега майката си ....., смисъл работиш и се издържаш - квартири, изпитни такси, семестри, път и така нататък! Така че живота си върви и гледайте напред да си го направите така както ви харесва! Бадете оптимисти, карайте си бимите
и не му мислете толкова - хората казават - квото било било, всичко си има начало и край! И аз съм учил в механотехникум с момчета и само 1 момиче, но сега е лудницата - все пак университет! Те така 

- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
Аз завърших 2 СОУ (миналата година) и да ви кажа по голями пяници и идиоти нямаше !!!
Ето един светал пример
http://www.vbox7.com/play:45ff90c4
Ето един светал пример

http://www.vbox7.com/play:45ff90c4
///M

- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
Transportera написа:Жалко е че тези времена няма да се върнат,инъче хубави годинки бяха
Хаха, помниш ли Брадаиците, Кайцата...... еххххх хубау беше

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
хехе
готини времена си бяха
днеска като се прибирах реших да мина през даскалото и да мина през лавката да си взема един сандвич че бях гладен
когато се подпрях на плота дякаш беше вчера времето когато ядяхме тия сандвичи които мразехме но се биехме за последния едва ли не
ония токсичните сокчета от 10 стинки
и заледените такива
присетих се и за времената когато бягахме от часовете за да ходиме да играеме в мрежа на ЦС или да початиме с мацките в кефче или мирк
за извинителните бележки дето ги печатех на принтера в нас
за всичките простотий дето сме вършили
за тва как се подкрепяхме на съветите и само казвахме "нищо не съм видял нямам представа" като ни питаха "кой направи еди си кво"
сетих се за всички идеоти дето са не можеме да се гледаме с повечето
за мацките с които сме се били с възглавници в нас
за цветята на 8-и март и магарешкия будил
за 12-и клас когато всяка сутрин кварталното кафе отваряше в 7:30
абе живот си беше тогава
аиде един поздрав за всички дето им липсват ученическите и детските времена http://zazz.bg/play:1e9ff14c
готини времена си бяха

днеска като се прибирах реших да мина през даскалото и да мина през лавката да си взема един сандвич че бях гладен

когато се подпрях на плота дякаш беше вчера времето когато ядяхме тия сандвичи които мразехме но се биехме за последния едва ли не

присетих се и за времената когато бягахме от часовете за да ходиме да играеме в мрежа на ЦС или да початиме с мацките в кефче или мирк

за извинителните бележки дето ги печатех на принтера в нас

за всичките простотий дето сме вършили

за тва как се подкрепяхме на съветите и само казвахме "нищо не съм видял нямам представа" като ни питаха "кой направи еди си кво"

сетих се за всички идеоти дето са не можеме да се гледаме с повечето

за мацките с които сме се били с възглавници в нас

за цветята на 8-и март и магарешкия будил

за 12-и клас когато всяка сутрин кварталното кафе отваряше в 7:30

абе живот си беше тогава

аиде един поздрав за всички дето им липсват ученическите и детските времена http://zazz.bg/play:1e9ff14c
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
///M3-E36 написа:Transportera написа:Жалко е че тези времена няма да се върнат,инъче хубави годинки бяха
Хаха, помниш ли Брадаиците, Кайцата...... еххххх хубау беше"на 3-ти компютър времето изтечи"
![]()
![]()
Или да се притесняваш как да покажеш 2ката в бележника

- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
Като се сетя колко бързо мина времето когато 1-ви клас тичах и пипах какичките по дупетата и щурех.... 

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Mecho написа:Като се сетя колко бързо мина времето когато 1-ви клас тичах и пипах какичките по дупетата и щурех....
Ама те не удряха шамари ами се радваха

- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
искам да свършва ама като се замисля , че няма да има повече 6.30 ставане 1 кг домати 1 кг краставици 1 литър джанкова и така към даскало след което яко замезване до първия час , а вечерта яко кръчми и дискотеки с моите съученици ( чашка приятели)
в класа сме разделени на алкохолици и зубари тъйче половината няма да ми липсват а другата вече ми омръзват
п.с миналата година 25 двойки 27 забележки безброй мъмрения от педагогическия и страшно много от директора , последно предупреждение , педагогическа стая -- тая година започва още по-добре
почнах да се уливам с карането без книжка безгрижните сбивания и алкохолните натравяния и голяма част от тази енергия която сега нямам къде да изразходвам , я изкарвам в училище
в класа сме разделени на алкохолици и зубари тъйче половината няма да ми липсват а другата вече ми омръзват
п.с миналата година 25 двойки 27 забележки безброй мъмрения от педагогическия и страшно много от директора , последно предупреждение , педагогическа стая -- тая година започва още по-добре

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
Prekysvach написа:искам да свършва ама като се замисля , че няма да има повече 6.30 ставане 1 кг домати 1 кг краставици 1 литър джанкова и така към даскало след което яко замезване до първия час , а вечерта яко кръчми и дискотеки с моите съученици ( чашка приятели)
п.с миналата година 25 двойки 27 забележки безброй мъмрения от педагогическия и страшно много от директора , последно предупреждение , педагогическа стая -- тая година започва още по-добрепочнах да се уливам с карането без книжка безгрижните сбивания и алкохолните натравяния и голяма част от тази енергия която сега нямам къде да изразходвам , я изкарвам в училище

- КУНИ
- младши ентусиаст
-
Ако се пиша на още едно висше, ко да ги прая тез дипломи...... един приятел ми вика оня ден: - Мама ми викаше едно време да уча, че да не работя един ден, ами така и стана..... изучих висшето, и сега не работя (безработен) 

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Prekysvach написа:искам да свършва ама като се замисля , че няма да има повече 6.30 ставане 1 кг домати 1 кг краставици 1 литър джанкова и така към даскало след което яко замезване до първия час , а вечерта яко кръчми и дискотеки с моите съученици ( чашка приятели)
п.с миналата година 25 двойки 27 забележки безброй мъмрения от педагогическия и страшно много от директора , последно предупреждение , педагогическа стая -- тая година започва още по-добрепочнах да се уливам с карането без книжка безгрижните сбивания и алкохолните натравяния и голяма част от тази енергия която сега нямам къде да изразходвам , я изкарвам в училище
Ти си моя идол

It`s party time !
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
ти си тъпо копеленце ако смяташ че ми се издигаш в очите, шамари зад врата трябват
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Всеки се радва на миналото,че остават само добрите спомени.Главата горе квото идва,това ще посрещаме,връщане на зад няма.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4