нали не всички сте такива!?

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 22 Юли 2008, 16:07

Незнам за други градове, обаче аз съм от Пловдив. Събота и неделя се качвах към Чепеларе. Нагоре по зверските завой рисковите ситуации ги създаваха само тея със "СА" номерата... защо така, бе хора !? 50-60 км бавно ли ви е, че изпреварвате на завои, по нагорнище и без видимост. А как мразя да трябва да настъпя спирачки, за да се нацепи някой между мен и предния, защото отсреща идва кола. Ами следващия път няма да направя място... само дето тоя отсреща няма с нищо да е виновен! Ужасно е. Добре поне че нямаше ни един нагъл с нашата марка, че щях да се разочаровам много. Имам огромен стикер на задното стъкло и проповядвам разумно каране ! С колегите си мигахме из целия път. Айде поздрави на всички евро-шофери!
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 22 Юли 2008, 19:58

точен адрес му ви давам - 18г. е :!: :idea:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 23 Юли 2008, 8:12

alexand написа: Нагоре по зверските завой рисковите ситуации ги създаваха само тея със "СА" номерата... защо така, бе хора !?

Ми много просто...защото от 7 млн българи - 2 млн са софиянци :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: м6

Мнение от go6o82 » 29 Авг 2008, 11:39

еми точно за такива предалагам да съберем пари и да направим 1 писта акато на тези от тестовете на 5 та скорост, и там който иска да се пробва ада ходи,без да създава реалана опасност за другите около себе си

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i M Пакет, е39
Мечтае да кара: е39 - сбъдната

Мнение от Lattri » 31 Авг 2008, 14:39

''нали не всички сте такива!?'' Хабсолютно не

''така се получи че и двамата завиваха на ляво и учебната се позабави малко със съеденителя''

Или можеби е изпуснала лоста?(скоростния не другия) и не е могла навреме да поеме контрол над него пък и вероятно заради това нашият супер герой е решил да се направи на велик и е станала конфузна ситуация :guitarist:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36
Мечтае да кара: BMW E65
Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com

Мнение от Kaloyan78 » 31 Авг 2008, 15:59

Точно затова, ако някой ден изкарвам достатъчно пари, ще си купя G-класа с ролбари навсякъде. Който иска да ми сече пътя :mhihi: .

Аз, като видя учебен автомобил, никога не свиркам, не се нервя - нищо. Хората се учат, трябва да сме толерантни, а и не само с учебните. И ще намалеят инцидентите.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 94' 525тдс
Мечтае да кара: совалка

Мнение от AceMF » 26 Сеп 2008, 9:10

Вчера докато си гледах през прозореца на офиса към прекрасното задръстване пред Външно, станах свидетел на поредната възмутителна проява на един от "нашите". На обратния завой застанала една корсичка и чака, явно гледайки надясно за минаващите коли. В същия момент, в който човекът тръгва, вече на чисто, нашият герой със синьо Е36 купе, тунинговано със лъскави сребристи огледалца от битака, се изстрелва откъм външно в насрещното и директно у обратния завой срещу корсата. Това е, разбира се, за да си спести обикалянето, който има наблюдения над конкретното място, знае, че това е патентован номер на всички бесни тарикати, излизащи от Външно. Последствията - корсата с очукана предна дясна част и фар заминал може би, дупето със дясна врата на баница и необяснимо как разфърчали се преден номер и парчета мукавяна М-броня. Обяснаваха се, каквото се обясняваха, наглед културно, човекът с корсата извика КАТ явно и се разбраха да мръднат накъм Външно, за да не пречат на движението. То добре, ама кой да предвиди коварния план на бесния селяк да избяга в другата посока. Корсичката се премести, а "нашият" герой отпраши и остави оня нещастник да чака КАТ, ако си нема друга работа. Същите все още не се бяха появили около час по-късно, когато си тръгнах.
:censored: :uups: :censored:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36
Мечтае да кара: BMW E65
Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com

Мнение от Kaloyan78 » 26 Сеп 2008, 11:57

Като прочетох "зелена тройка" и си помислих, че става въпрос за мен, па се учудих къде е да е била тази учебна кола и кога пък съм карал като луд тая година и не се сетих :lol: .

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vasilmm » 26 Сеп 2008, 20:46

нещо против тея с е36-ците ли :bang: :mhihi:
http://vbox7.com/tag:%D1%80%D0%B5%D0%BD ... 82?&page=1
ако ще е кола да е немска,а не любов френска :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 26 Сеп 2008, 20:55

vasilmm написа:нещо против тея с е36-ците ли :bang: :mhihi:

Не, против всички, които карат като олигофрени, независимо от колата. ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Re: нали не всички сте такива!?

Мнение от ITK » 26 Сеп 2008, 21:47

slaf4u написа:привет на всички!
това което ме провокира да пиша тук е следното. днес един пезевенг със зелена тройка се движеше пред мен и когато наближихме един..........

И ако сме всичките такива, кво?
Значи писнало ми е някой си да определя кви са тия с бмв-тата и кви са тия с голфовете и кви са тия от Левски и кви са тия от Ботев и прочие....аман от определения....
Аз като днеска некъв кръгъл идиот със Леон ме засича по супер нагъл начин... влиза вдясно в автобусна спирка именно с цел да мине пред 2-3 коли в километрично задръстване и после без мигач без нищо ми се бута отпред, кво, да пусна тема във форума на СЕАТ ли да ги питам аджеба всички ли каращи Сеат са пълни кретени?!?!?

Чешеме си клавиатурата :!:
F**k them all!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 26 Сеп 2008, 22:11

Ако поне един такъв кретен прочете темата и на другия ден кара нормално, значи е имало полза от нея. :)
Не е много вероятно, ама нали надеждата последна умирала. :help:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 26 Сеп 2008, 22:23

Сменете дилъраа!!!
Отдавна ви го повтарям....
незнам защо мислите,че като напишете 2 морални реда тук,тия дето ги правят магариите утре ще седнат зад волана с мисълта..."аа да,виж еди кой си и еди кой си от форума ми направиха интернет забележка,от днес няма да карам така.."
алооо осъзнаите се!!!
И аз щъ не щъ правя нарушения...гледам чрез тях да не преча на останалите участници в движението до колкото е възможно,ма с тия претъпкани улици и тая тенденция дето сульо и пульо направили 18 хванаха геврека просто друга оправия няма...!
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW i8

Мнение от Amigo0o » 26 Сеп 2008, 22:38

Те женките колкото са притеснени и заблудени и тоя хептен я е шашнал може и да се е отказала от книжката :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: ...

Мнение от ///Mpower6967 » 26 Сеп 2008, 22:56

\MITETO\ DSB написа:
AceMF написа:Нема ве, те тия големите бмв-та са бавни и не са връткат :mhihi:
Така си мислиш ти :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Слабите се стремят към порядъка,силните владеят хаоса.

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории