Използването на пари от глоби за камери е държавно....
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Камерите са най-хубато което може да се случи. Ако камерата Ви е хванала, значи сте си го заслужили и СТЕ в нарушение. Предпочитам хванати от камери или ударени коли,отколкото безнаказано минаване на червен светофар, аман от тарикати, само така ще се научат.
И стига сте ревали с тия ваши пътища. Немалко се прави за това във София.
AHTuBuPyC написа:
От кога София стана центъра на вселената? От това че били асфалтирали няколко от по главните булеварда оргазъм ли трябва да получа? Мръднеш ли малко по настрани из кварталите и се почва с лунните пейзажи. Колко улици са оправили в Надежда или Люлин 5?
Не си прав изобщо.... най ме дразни че елементарни ремонти траят по 2 месеца, прясно асфалтираните улици изкарват по 1-2 години, сигурно сме единствената държава в света в която на магистрала има знак за ограничение на скороста на 90 км/ч защото има неравности по пътя

Неравностите са при мостовете, където има оставени технологични отвори за разширението на асвалта през лятото при по-високата температура.
Преди 25 дни имах възможноста 2 пъти да шофирам през нощта, маршрута София-Варна, Варна-София, смея да кажа че се чувствах компортно на пътя, нямаше нито една екстремна ситуация, и за моя радост, новите ми крушки осветяваха перфектно маркировката по пътя. Неискам да защитавам никой, ясно е за всички че курупцията в пътищата е МНОГО голям проблем и сме ощетени много от това, но вземете предвид и личната отговорност която всеки един носи, за безпроблемното движение по пътищата.
Колко от вас минават технически преглед по документи?
Колко от вас са плащали в сервиз или са си регулирали фаровете така че да са ефективни на пътя и да не заслепяват?
Колко от вас не пестят от "ток" и карат 24/7 с включени къси светлини?
Колко от вас карат на халогени, просто защото така им е кеф или пък изобщо незнаят че светят, когато няма нужда от тях?
Колко от вас спират на аварийки за да свършат нещо за 10-15мин. и пречат на движението?
Колко от вас предреждат колони от коли, просто защото могат да го направят и не им се чака, и за тяха радост няма кой да ги санкционира веднага след нарушението?
Аз с чиста съвест съм НЕВИНЕН по всичките параграфи, Вие отговорете сами на себе си ....
Предпочитам още 5 години дупки, но поне 5000 камери повече да следят за тапаците които седят зад волана, защото българина разбира само когато му бръкнат в джоба, защото дарените пари рушвет са лесно пожалени, а дадените пари за глоба са така трудно преглътнати и дадени.
Вижте какво става само на 7 наблюдавани кръстовища в София, помислете си какви ще са кадрите, когато се наблюдават всички?
http://www.zazz.bg/play:627e9213
Преди 25 дни имах възможноста 2 пъти да шофирам през нощта, маршрута София-Варна, Варна-София, смея да кажа че се чувствах компортно на пътя, нямаше нито една екстремна ситуация, и за моя радост, новите ми крушки осветяваха перфектно маркировката по пътя. Неискам да защитавам никой, ясно е за всички че курупцията в пътищата е МНОГО голям проблем и сме ощетени много от това, но вземете предвид и личната отговорност която всеки един носи, за безпроблемното движение по пътищата.
Колко от вас са плащали в сервиз или са си регулирали фаровете така че да са ефективни на пътя и да не заслепяват?
Колко от вас карат на халогени, просто защото така им е кеф или пък изобщо незнаят че светят, когато няма нужда от тях?
Колко от вас спират на аварийки за да свършат нещо за 10-15мин. и пречат на движението?
Колко от вас предреждат колони от коли, просто защото могат да го направят и не им се чака, и за тяха радост няма кой да ги санкционира веднага след нарушението?
Аз с чиста съвест съм НЕВИНЕН по всичките параграфи, Вие отговорете сами на себе си ....
Предпочитам още 5 години дупки, но поне 5000 камери повече да следят за тапаците които седят зад волана, защото българина разбира само когато му бръкнат в джоба, защото дарените пари рушвет са лесно пожалени, а дадените пари за глоба са така трудно преглътнати и дадени.
Вижте какво става само на 7 наблюдавани кръстовища в София, помислете си какви ще са кадрите, когато се наблюдават всички?

AHTuBuPyC написа:Неравностите са при мостовете, където има оставени технологични отвори за разширението на асвалта през лятото при по-високата температура.
Вижте какво става само на 7 наблюдавани кръстовища в София, помислете си какви ще са кадрите, когато се наблюдават всички?![]()
Интересно... пътуването сф-варна бих го оприличил със всичко друго ама не и с комфортно. Поне за мен комфорт означава да се кача на пъя и да не го усещам. Да не заобикалям дупки, да не минавам през 117 села по пътя и съответно през 5 минути ограничение 60км/ч
Пак ти казвам, че София не е центъра на вселената... братовчед ми във Велико Търново го върнаха на техническия щото не му се отваря стъклото!! Това че в София сякви гаражчета с канал имат право да извършват прегледи е друга тема. Що в Търново никой не се нарежда отпред на светофара, и не спира дето му падне по улицата? Всичко опира до манталитета на хората. Като си селянин по-душа си "праиш кот искаш", щото всички се изживяваш като фараон. Неведнъж съм го казвал .. Европата няма да я настигнем поне 100 години, а Америка никога....
- go6o82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: м6
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2