Дистанционно запалване
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол

- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Според мен тази екстра е най-удачна за автомобил със автоматични скорости.Един път ще я забравиш на скорост и да стане простотията.
- nelim
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: '95 E36 M43B18 Lim
- Мечтае да кара: //M Power :)
Mpower84 написа:Според мен тази екстра е най-удачна за автомобил със автоматични скорости.Един път ще я забравиш на скорост и да стане простотията.
То си има датчик дето се слага на скоростния лост и ако не е в свободно положение - не дава контакт и неможе да завърти, просто има прекъсвач.
Всичко си има.. ама е глупост това

- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
PIPERKOV написа:Значи за целта трябва колата винаги да е оставена на ръ4на и на свобоедна?????
Така излиза.
- nelim
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: '95 E36 M43B18 Lim
- Мечтае да кара: //M Power :)
PIPERKOV написа:Значи за целта трябва колата винаги да е оставена на ръ4на и на свобоедна?????
Ми логично трябва да е на свободна, ако не искаш да потрошиш фаровете.
А за ръчната, ако не е равно, да.. и както каза колегата - зимата му мисли ако замръзне

Преди време в Клуб Форд се продаваше модул, който представлява малко двигателче, вързано за ауспусите и за охладителната система на колата с отделен резервоар. Загрява купето, загрява антифриза и палиш на реално загряла кола, но студен двигател.
Това е нещото, което ти трябва. Някаква Норвежка или Швейцарска фирам ги правеше, но беше доста скъпо устройство като ново.
Просто сутрин докато си пиеш кафето го палиш дистанционно и то си "тюхка" тихичко, няма нужда да си гасиш системите за сигурност.
Тогава мислех да го купя, но не бях решил да си купувам друга кола още. Сега ме е яд, щеше да е перфектен мод. за зимата.
P.S. За жалост това е поредната тема с някакви несвързани постове, безсмислени емотикони и т.н. Някой хора просто не спират с бонга.
Иначе това с дистанционното палене е глупаво наистина по ред причини (сигурност и замръзване на спирачки).
Това е нещото, което ти трябва. Някаква Норвежка или Швейцарска фирам ги правеше, но беше доста скъпо устройство като ново.
Просто сутрин докато си пиеш кафето го палиш дистанционно и то си "тюхка" тихичко, няма нужда да си гасиш системите за сигурност.
Тогава мислех да го купя, но не бях решил да си купувам друга кола още. Сега ме е яд, щеше да е перфектен мод. за зимата.
P.S. За жалост това е поредната тема с някакви несвързани постове, безсмислени емотикони и т.н. Някой хора просто не спират с бонга.
Иначе това с дистанционното палене е глупаво наистина по ред причини (сигурност и замръзване на спирачки).
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
malibolja написа:Виш тук: http://www.sky-security.hit.bg човека се казва Захари
"модул дистанционни палене 80 лв."

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Не баце ,един мормот натиска съединителя

- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
това с мърмота не е ло6а ма 6е осере навсякаде
)))
Ина4е си е гъзариика но.....стрували си,заради при4ините които каза колегата по горе

Ина4е си е гъзариика но.....стрували си,заради при4ините които каза колегата по горе
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Дам това си е лукс а и не само за зимата. Друго си е да си я запалиш докато ходиш към нея и лятото.
Имаче мисля че това е измислено само за нас с автоматиците.
Имаче мисля че това е измислено само за нас с автоматиците.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3