320 или 318? 320 ще е, ТЕМАТА Е ЗА ЗАКЛЮЧВАНЕ ;)

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: Е39 530D

Мнение от VaskoC » 26 Сеп 2008, 16:24

Logar написа:Незнам това с тея пари комплекс ли е на някои хора тук или нещо друго

Напълно те подкрепям..... Ако се имат са ГОЛЕМИ че поддържат 320-ки, не знам кви трябва да са тия хора дето поддържат а4-ки....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 26 Сеп 2008, 16:32

Абе те тука много хора се бият в гърдите, че 20- ката била със скъпа потдръжка ама надали има и 5%, които да знаят какво означава ПОТДРЪЖКА на автомобила в истинския смисъл. Смяната на една верига на ангренажа, един шарнир или тампон и нови накладки далеч не могат да се нарекат "перфектна" потдръжка ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 26 Сеп 2008, 16:48

Logar написа:Не помня да съм питал някой дали парите стигат, въпроса ми беше конкретно за разликите в 318 и 320, много благодаря на пичовете които ми отговориха директно на въпроса, за останалите, които изтъкваха колко пари вадят и колко аз трябва да вадя и така нататък бих казал следното, погледнете как вървят цените понеже явно сте със стара информация, имам вече 2 320-ки които ще ходя да гледам на по 5000лв. и двете са коя от коя по добри. Незнам това с тея пари комплекс ли е на някои хора тук или нещо друго ама няма значение, това което ме интересуваше го разбрах, и пак искам да благодаря на колегите които ми помогнаха да направя своя избор ;) Темата е за заключване.

Вземи си перфектна 20ка за 5к, ама тва си е стара кола, ще я оставиш без да искаш с малко бензин - айде 480лв за бенз. помпа, ще почне да ти тресе празния ход - 300-400лв моторче за празен ход, дебиломера ще сгъне - 800лв поне (на ис-ката е толкова някъде, за 20ка не знам, а втора употреба е на късмет) и тн и тн... И консумативите са скъпи, ако взимаш оригинални. Колегите затова ти казват да си купиш друго, трябва да си адски голям късметлия да вземеш 20ка за 5к и нищо да и няма и дълго да не се чупи и тия пари да ти стигнат.
We love you Ronnie!

Потребител
Аватар
Кара: Е39 530D

Мнение от VaskoC » 26 Сеп 2008, 17:08

Exy написа:ама тва си е стара кола, ще я оставиш без да искаш с малко бензин - айде 480лв за бенз. помпа, ще почне да ти тресе празния ход - 300-400лв моторче за празен ход, дебиломера ще сгъне - 800лв поне (на ис-ката е толкова някъде, за 20ка не знам, а втора употреба е на късмет) и тн и тн... И консумативите са скъпи, ако взимаш оригинални.....

Това може да се случи на БМВ за 5к и за 8к. Може и да не се случи........ Така че да потърси читава за 5-6к и да има в резерв малко ако изкочи нещо, отколкото да даде последната си стотинка за БМВ 8к и ако искочи нещо колата да е в гаража......

PS..... моля стига с тъпите коментари "ами тогава БМВ не е кола за него" щото наистина вече стават смешни и банални....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 26 Сеп 2008, 17:22

Абе незнам кое е по-добро ,ама преди да почна да пиша във форума
първо търсех това което ме интересува с търсачката.По тези теми пише вече всеки новорегистрирал се ...е хора какво правиме то форума се напълни със такива теми....а за 320 или 318
Шестака е шестак...звука и взичко е много яко ...имах с м52 мотор сега съм с ис-ка по евтина е за подръжка като консумативи ,маслото само дето да е по малко всичко друго е 1-1 вече въпроса е при основен ремонт , нещата седят по друг начин ....разлика във вървежа на 2те има ама аз сега съм със 17ки ,а 320та беше със 15ки предполагам ще е почти еднакво като сложа зимните гуми ...а за горивото....ХМ това не го гледам купуваш ли си БМВ и искаш да ти харчи малко няма такъв вариян под 10ка да лапа освен ако не го буташ ....
Шарнири и аморнесиори ...почти еднакви цени ,та купетата са идентични разликата е в тежеста на мотора ....
Изображение

Предишна

Назад към E36