Термостат за М51
Модератор: Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Термостат за М51
Колеги кажете от къде мога да намеря термостат за ТДС,че нещо търся ,но без ефект.Трябва ми оригинална част 

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Re: Термостат за М51
l-s написа:Колеги кажете от къде мога да намеря термостат за ТДС,че нещо търся ,но без ефект.Трябва ми оригинална част
Аз си взех BEHR. На Симеон мисля, че в почти всички магазини за БМВ-части ще намериш. Аз го купих от там (между ул.Одрин и ул.Инж.Иван Иванов). Всъщност не знам на кое викаш оригинално. Не знам в Дару какво предлагат.
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Моя е за 28 лв и работи вече цяла година без никакви проблеми... нз какава марка е...
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- borcata bc
- кандидат ентусиаст
-
под 40лв за хубав термостат забрави
гледай да е 80 градуса и преди да го сложиш го пробвай във тенджера със гореща вода и термометър
вързан със конец го пускаш и гледаш като стане 80 гр да отвори
щото ако не отвори
айде успех

гледай да е 80 градуса и преди да го сложиш го пробвай във тенджера със гореща вода и термометър

вързан със конец го пускаш и гледаш като стане 80 гр да отвори

айде успех
borcata bc
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Мммм ... нз как е с 40 левовите, но тоя моя за сега ми върши работа - за 82 градуса е. А между впрочем си мисля дали и моя не струва в Сф. 40

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
Колега аз точно преди два дни го сменях сложих WAHLER цената му беше 42 лв. доволен съм отваря както трябва спирай се на същата марка или BEHR това е от мене успех.l-s написа:Колеги кажете от къде мога да намеря термостат за ТДС,че нещо търся ,но без ефект.Трябва ми оригинална част
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

- naki4a
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 TDS
- Мечтае да кара: E31 M60B40
Аз си взех BEHR. На Симеон мисля, че в почти всички магазини за БМВ-части ще намериш. Аз го купих от там (между ул.Одрин и ул.Инж.Иван Иванов). Всъщност не знам на кое викаш оригинално. Не знам в Дару какво предлагат.[/quote]
Аз също съм с такъв вече 3-та зима ще е, нямам никакви проблеми. А оф. вносител е ф. Еuro07 по принцип е Италиански, като го купувах ме питаха само дали искам стандартен който отваря на 82-3 гр. или някакъв др. на 95-6 гр.
Дизел е все пак
Аз също съм с такъв вече 3-та зима ще е, нямам никакви проблеми. А оф. вносител е ф. Еuro07 по принцип е Италиански, като го купувах ме питаха само дали искам стандартен който отваря на 82-3 гр. или някакъв др. на 95-6 гр.

- borcata bc
- кандидат ентусиаст
-
моя го сменях преди 3 месеца щото стария беше отворил постоянно( за мой късмет;
беше оригиналния- пише bmw 80гр и некви цифри
мисля си дали не са го измислили така че като почне да се амортизира да остава отворен
и ми се върти във главата дали преди жегите да го сложа пак понеже е постоянно отворен та да ми е мирна главата

беше оригиналния- пише bmw 80гр и некви цифри

мисля си дали не са го измислили така че като почне да се амортизира да остава отворен

и ми се върти във главата дали преди жегите да го сложа пак понеже е постоянно отворен та да ми е мирна главата

borcata bc
11 мнения
• Страница 1 от 1