Вадене на резервен ключ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Вадене на резервен ключ?
Колеги каква е процедурата при вадене на резервен ключ? По точно колко струва и ако си купя ключа от UK тука може ли само да ми го нарежат и да го обучат (програмират)? И тука в нета гледам ключове но пише че е само (remote key case - housing) и нещо не ми е много ясно ... Някой ако евадил ключ и може да помогне ще съм благодарен!
Поздрави..
Колата е Е46 320д
Ето линк за това което гледам.
http://cgi.ebay.co.uk/NEW-BMW-3-5-7-SER ... 286.c0.m14
Поздрави..
Колата е Е46 320д
Ето линк за това което гледам.
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Абсолютно никакъв начин да се извади ключ, който не е оригинален. Тоест начин има, и шансът да ти прецакат заключването(понеже се бърника по електронните модули) е 50%. Така че те съветвам да направиш като мен - 290лв. чисто нов ключ, оригинален с обучаването от Дару Кар.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
колега, обучаването на ключа е фасулска работа, действай!!!! а обучаването го има на челната страница във важните теми, ще се справиш и сам. Единственото, което ти трябва е един прост автоключар, който да ти нареже ключа. аз мойте ключове съм си ги обучавал тамън 2 пъти. АААА има и нещо друго са се сещам - имобилайзера, демек код четеца, ама са се сещам, че го прават и това автоключарите за 60лв, само носи и оригиналния, нема смисъл да им пълниш гушите на тия нещастници. Ако идеш в Германия ключа ти е 70 евро, тия тука пак са решили, че.... аре да не говора...
- Vilio-SAXOTO
- кандидат ентусиаст
-
така вадил съм такива ключове много пати и сега ще ти кажа какво да направиш а то е много просто отиваш на ключар той при него си има резервни ключове и такива с празни транспондери в тях(това е малък чип който е ватре в клуча)след което му даваш твоя оригинален клуч и той на една машинка за клониране на ключове ти клонира този който му дадеш и няма нужда от обучаване понеже имото ще си мисли че си сложил стария си ключ и си палиш с него 

Значи и аз съм вадил на предишните ми коли и те бяха с имобилайзер в ключа. Въпроса е че гледам тука в ebay че се продават ненарязани ключове за BMW ама до колкото разбирам май вътре я няма точно електрониката(чипа) а само ключа. Ето пращам ви линк да видите дали това мога да го поръчам и да го дам тука да ми го нарежат и обучат или каквото и да е там...
- Vilio-SAXOTO
- кандидат ентусиаст
-
това което си дал като линк е на ключ ненарязан с кутийка без никва електроника ватре и те хората са си го написали това че трябва извадиш всичко от твоя ключ и да го пахнеш в другия освен транспондера и платката сащо трябва да я местиш,ако искаш нов ключ върви направо на някой ключар който си разбира и ще ти свърши работа 

- Vilio-SAXOTO
- кандидат ентусиаст
-
ми аз имам тук в русе един ключар с който си работя и той при него си има ключове и сичко необходимо да ти го направи да работи ма каде е русе каде е софето трябва някои друг колега да те насочи,съжелявам...но немога да помогна
- b_velev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1999 BMW 320D
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
мдааа, трудничко им е
около 200лв е един оригинален нов ключ , после си го самообучавате ако има късмет няма да се преебе и оригиналния ключ (това от закачената тема се вижда) . Ако иска колегата мога да му го поръчам , за 4-5дни идва

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2