Темата е за триене, благодаря за информацията!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 25 Сеп 2008, 21:48

Не се дразни колега,тук сме хора които ако можем си помагаме.Но в случея никои не може да каже на ваще какво да правят.А ти продължавай с успехите и да са живи и здрави и по хубави БМВта ще караш.Поздрави.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36
Мечтае да кара: BMW E65
Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com

Мнение от Kaloyan78 » 25 Сеп 2008, 21:52

Binev_OuT написа:Виж сега.Не съм искал да те обиждам и не ми скачай.Просто се запитай какъф е смисала от тази тема.Каквото и да ти кажат тук то няма да е от значение.Ти просто ти чешеш езика човече.
Скоро имаше една тема беше пусната от един Старши във форума не помня кой.Та там ясно се каза че този форум се пълни с пълни глупости каквато е и тази тема.Има си сайт за коли бе.Искал да попита- тука не ти е питанка това е технически форум не мобиле.бг
Пък и да ти напомня тук има под форум "извън темата" ако не си прочел.А информация за колите можеш да намериш в търсачката толкова е просто.Макар че се съмнявам че тази информация ти трябва.

1-Извинявам се, че реагирах така, не съм искал конфликти.
2-В mobile-то има само обяви. Никой не ти казва нищо, всеки гледа да си продаде своето
3-Прецаках се с една кола '81, точно, защото бях чел колко е здрава и колко била хубава(Audi Coupe, като S1). Толкова пари се наляха в нея, не е истина. Не искам да допускам същата грешка отново, ако изобщо ще се предприема стъпката "купуване на по-нова кола". Затова исках информация от първа ръка.

И пак - благодаря за критиката, без нея не може и в повечето случаи е хубава за хора, които витаят из облаците :)

pistata9889 написа:Не се дразни колега,тук сме хора които ако можем си помагаме.Но в случея никои не може да каже на ваще какво да правят.А ти продължавай с успехите и да са живи и здрави и по хубави БМВта ще караш.Поздрави.
Прав си - извинявам се, имам проблем с нервите и лесно ги изпускам. Пак - извинявам се.

Е добре, значи гледам съветвате ме да не се занимаваме с глупости, така ли? Аз още купувам части(за последния месец съм поръчал от трима различни колеги от форума работи и има още неща, които липсават от удара). Онзи ден я закарах на майстор(работих в един компютърен магазин това лято и събрах някой лев за липсващите части) и уж каза, че е в добро състояние и смени една шайба на ремъка(беше заварявана след като я ударих) и си трябваше нова. В гаража има масло на пода, но не знам дали е от стария джип или е от нея(уж нищо не тече), а в последно време само тя седи в гаража. Та точно това са малките неща, които ме карат да се замислям за смяна.
Последна промяна Kaloyan78 на 25 Сеп 2008, 22:05, променена общо 2 пъти

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 25 Сеп 2008, 22:02

pistata9889 написа:Не се дразни колега,тук сме хора които ако можем си помагаме..

И баш на теб всяко второ мнение към новодошъл ти е "търсачката колега" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 25 Сеп 2008, 22:13

Да Марто така е,но никои не съм нагрубил.А на теми които се повтарят от всеки новорегистрирал се,и като видиш че се е логнал днес и не е прочел и грам за какво става въпрос във форума кво да му пиша?
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 25 Сеп 2008, 22:40

И аз също се извинявам че те накарах да си изпуснеш нервите.
Със здраве и успех ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36
Мечтае да кара: BMW E65
Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com

Мнение от Kaloyan78 » 25 Сеп 2008, 22:43

Binev_OuT написа:И аз също се извинявам че те накарах да си изпуснеш нервите.
Със здраве и успех ;)
Благодаря, радвам се, че се разбрахме като нормални хора в крайна сметка - всичко хубаво :P !

Предишна

Назад към E36