Темата е за триене, благодаря за информацията!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36
Мечтае да кара: BMW E65
Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com

Темата е за триене, благодаря за информацията!

Мнение от Kaloyan78 » 25 Сеп 2008, 18:37

<<<За триене, благодаря за всичи отговори и критики - всичко е от полза на човек>>>
Последна промяна Kaloyan78 на 25 Сеп 2008, 21:48, променена общо 2 пъти

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 25 Сеп 2008, 18:46

Е чакай бе, човек, какво БМВ...то откъм 94-95 в момента с много екстри и запазена Е36ца пак се движи около 8-9000лв. Какво повече можеш да искаш?
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 25 Сеп 2008, 18:56

То ако слушаме бащите всички ще караме тойоти :mhihi: За тия пари можеш да си вземеш, както казва колегата, запазена Е36 с добри екстри. И пак ще е на късмет, като твойта е здрава не се занимавай с глупости. И какъв мерц ще вземеш за тия пари, 124ка или Ц от тия с ужасната задница. 124 е хубава кола, ама си е пенсионерска работа, вътре едно гадно такова... Виж 124 купе бих го предпочел пред 4-врата Е36, ама то май е по-скъпо от 8-9к. Ако някой е по-запознат с мерцовете може да внесе повече яснота.
We love you Ronnie!

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Мнение от Mpower84 » 25 Сеп 2008, 19:32

Боже Господи! :help:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от M.J. » 25 Сеп 2008, 20:00

Надали някой от момчетата тук ще дава съвети относно мерцедес,верно мерца си е мерц но всеки луд с номера си ние тук сме фенове на друга марка и ако искаш съвет относно BMW ще го получиш но на дали някой ще знае какво искаш ти вземи това което ти е на сърце или това което можеш да си позволиш а и какво е това мноооооого дълго пътуване 300 км. на седмица аз минавам повече в софия без да се назорвам. Взе пак късмет с избора. Моя съвет е вземи си ЖИГУЛИ :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 25 Сеп 2008, 20:32

за 8-9 хиляди незнам ама за 9-10 може да си земеш някоя Е39, даже един приятел си продава неговата сега 520 98г.
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 25 Сеп 2008, 20:35

заповядай в клуб Е34 :D
за 6-7 ще вземеш уникална 34-ка последните 1-2 години от производството и ще имаш аванс да я обслужиш как си требе :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i touring 2001/9

Мнение от mihal » 25 Сеп 2008, 20:47

струва си ако ти вземе 5-тица от 98г дет са :)... мнооо ме кефят
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 25 Сеп 2008, 20:57

аве хора кво се занимавате.Аз съм сигурен че това момче си говори с гъзъ в момента(с извинение).Дълго пътуване 300 на седмица - хах.
Тва е човек който изобщо не е наясно със километрите.
Сигурно неска е зел книжка и сега от радост се чуди какво и къде да пи6е.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com

Мнение от Kaloyan78 » 25 Сеп 2008, 21:10

Binev_OuT написа:аве хора кво се занимавате.Аз съм сигурен че това момче си говори с гъзъ в момента(с извинение).Дълго пътуване 300 на седмица - хах.
Тва е човек който изобщо не е наясно със километрите.
Сигурно неска е зел книжка и сега от радост се чуди какво и къде да пи6е.
На баба ти трънките! Книжка имам от 2 години и си карам от толкова съвсем нормално. Колата - от 4, баща ми ми я остави сега. Студент съм втора година и искам да си пътувам. А това дали съм наясно - ми наясно съм, да. А и 320 са минимума, а съм имал кола преди това, която не се знаеше дали и 100 ще издържи. А ти си гледай твоя задник, не моя. Не си ми виждал лицето, ама си голям разбирач, нали? Аман от разбирачи, човек да не попита нещо. Не мога да разбера - като не ти изнася защо пишеш, или просто си нямаш работа? Сега ще почнеш да ми обясняваш к'ъв дрисльо съм бил и тем-подобни. Е айде - излей си душата, "затапи" ме и ми покажи колко съм недорасъл(а ти колко си голям, като се занимаваш с мен) знам, че нямаш търпение да го направиш!

На колегите с отговорите - благодаря за съветите. Основната причина, поради която баща ми иска да я махна е, защото е блъскана преди година и е оправена, всичко по нея е сменено с ново, но не се знае какво ще изскочи.

mihal написа:струва си ако ти вземе 5-тица от 98г дет са :)... мнооо ме кефят
И аз се надявах на това, ама много гори според него. Докато нямам стабилни доходи ще карам каквото родителите кажат :) . Вика за Е46 с две врати, ама са много скъпи и няма шанс.

Archangel написа:Е чакай бе, човек, какво БМВ...то откъм 94-95 в момента с много екстри и запазена Е36ца пак се движи около 8-9000лв. Какво повече можеш да искаш?

Блъскана е, както казах и това е основната причина :) . Карах едно Ауди '81 допреди няколко месеца, та тази кола я карам отскоро и не я познавам много-много(то е ясно, че ако се вземе друга два пъти по-малко ще я познавам).

Засега просто разучавам, нито съм тръгнали да ми купуват, нито нищо. Но ако има някой по-добър вариант за по-нова кола може и да я махна.
Последна промяна Kaloyan78 на 25 Сеп 2008, 21:29, променена общо 10 пъти

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 25 Сеп 2008, 21:14

Kaloyan78 написа:...

88 набор 3 години книжка... :roll:
това както и да го погледнеш е невъзможно ама айде... :lol: иам за теб една количка дето ще издържа и по 500 на седмица :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com

Мнение от Kaloyan78 » 25 Сеп 2008, 21:16

///MapTo написа:
Kaloyan78 написа:...

88 набор 3 години книжка... :roll:
това както и да го погледнеш е невъзможно ама айде... :lol: иам за теб една количка дето ще издържа и по 500 на седмица :mhihi:
Две де, правописна грешка - поправих я.

Е добре, примерно има ли смисъл да я сменим с нещо друго, различно от Е39? Според мен няма, освен ако не е Е46, които са доста скъпи засега, но пък ако е бензинка 1.8 и се сложи газ ще е по-евтино :) .

Днес бях в една застрахователна компания и казаха, че на коли над 10 години застраховката е 20% от стойността(наскоро прието). Тоест, колата я оцениха на 5000 лева тъй, че се плащат 1000 лева на година :shock: . В друга ни казаха - 340 лева. Тъй, че внимавайте да не ви метнат, особено тези, които не са си правили скоро време застраховка :) .

Exy написа:То ако слушаме бащите всички ще караме тойоти :mhihi: За тия пари можеш да си вземеш, както казва колегата, запазена Е36 с добри екстри. И пак ще е на късмет, като твойта е здрава не се занимавай с глупости. И какъв мерц ще вземеш за тия пари, 124ка или Ц от тия с ужасната задница. 124 е хубава кола, ама си е пенсионерска работа, вътре едно гадно такова... Виж 124 купе бих го предпочел пред 4-врата Е36, ама то май е по-скъпо от 8-9к. Ако някой е по-запознат с мерцовете може да внесе повече яснота.
Мхм, мерси - точно за такъв си мислех(купето), ама щом казваш, че читавите са по толкова значи, го отписвам като опция :) . То е ясно, че най-накрая ще си остана с тази колица още няколко години ако не изникне добра оферта, но е хубаво човек да е осведомен :) .
Последна промяна Kaloyan78 на 25 Сеп 2008, 21:39, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 25 Сеп 2008, 21:39

Аиде колега със здраве,тои колегата ти го е написал ама ти,нестига че се съгласяваш с писането му,ами пак се дразниш.Тати носи,мама меси.Те решават,така че говори с тях,а не пълни форума със спам.Късмет,дано ти вземат нещо по-ново и подържано.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com

Мнение от Kaloyan78 » 25 Сеп 2008, 21:40

pistata9889 написа:Аиде колега със здраве,тои колегата ти го е написал ама ти,нестига че се съгласяваш с писането му,ами пак се дразниш.Тати носи,мама меси.Те решават,така че говори с тях,а не пълни форума със спам.Късмет,дано ти вземат нещо по-ново и подържано.

Дразня се, че не ме познава, а се прави на врачка. Че съм селски гъзар/дрисльо - ами така да бъде, ако хората ще са доволни :) . А това, че те решават - така е, аз трябва да проуча и от съветите и предложението да избера. Иначе - благодаря ти за пожеланието. Дори и да не ми вземат нещо друго(както си мисля, че ще стане), поне ми отговори като човек. Затова най-много ти благодаря.

И да - при мен е точно така - тати носи, мама меси. Не се гордея с това, но съм постигнал неща в живота, които хора на по 40 години не са. Ако попитате какво - ще ви отговоря, няма проблем.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 25 Сеп 2008, 21:47

Виж сега.Не съм искал да те обиждам и не ми скачай.Просто се запитай какъф е смисала от тази тема.Каквото и да ти кажат тук то няма да е от значение.Ти просто ти чешеш езика човече.
Скоро имаше една тема беше пусната от един Старши във форума не помня кой.Та там ясно се каза че този форум се пълни с пълни глупости каквато е и тази тема.Има си сайт за коли бе.Искал да попита- тука не ти е питанка това е технически форум не мобиле.бг
Пък и да ти напомня тук има под форум "извън темата" ако не си прочел.А информация за колите можеш да намериш в търсачката толкова е просто.Макар че се съмнявам че тази информация ти трябва.
Изображение

Следваща

Назад към E36