Темата е за триене, благодаря за информацията!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36
- Мечтае да кара: BMW E65
- Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
Темата е за триене, благодаря за информацията!
<<<За триене, благодаря за всичи отговори и критики - всичко е от полза на човек>>>
Последна промяна Kaloyan78 на 25 Сеп 2008, 21:48, променена общо 2 пъти
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Е чакай бе, човек, какво БМВ...то откъм 94-95 в момента с много екстри и запазена Е36ца пак се движи около 8-9000лв. Какво повече можеш да искаш?
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
То ако слушаме бащите всички ще караме тойоти
За тия пари можеш да си вземеш, както казва колегата, запазена Е36 с добри екстри. И пак ще е на късмет, като твойта е здрава не се занимавай с глупости. И какъв мерц ще вземеш за тия пари, 124ка или Ц от тия с ужасната задница. 124 е хубава кола, ама си е пенсионерска работа, вътре едно гадно такова... Виж 124 купе бих го предпочел пред 4-врата Е36, ама то май е по-скъпо от 8-9к. Ако някой е по-запознат с мерцовете може да внесе повече яснота.

We love you Ronnie!
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Надали някой от момчетата тук ще дава съвети относно мерцедес,верно мерца си е мерц но всеки луд с номера си ние тук сме фенове на друга марка и ако искаш съвет относно BMW ще го получиш но на дали някой ще знае какво искаш ти вземи това което ти е на сърце или това което можеш да си позволиш а и какво е това мноооооого дълго пътуване 300 км. на седмица аз минавам повече в софия без да се назорвам. Взе пак късмет с избора. Моя съвет е вземи си ЖИГУЛИ

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
за 8-9 хиляди незнам ама за 9-10 може да си земеш някоя Е39, даже един приятел си продава неговата сега 520 98г.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
заповядай в клуб Е34
за 6-7 ще вземеш уникална 34-ка последните 1-2 години от производството и ще имаш аванс да я обслужиш как си требе

за 6-7 ще вземеш уникална 34-ка последните 1-2 години от производството и ще имаш аванс да я обслужиш как си требе

- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
аве хора кво се занимавате.Аз съм сигурен че това момче си говори с гъзъ в момента(с извинение).Дълго пътуване 300 на седмица - хах.
Тва е човек който изобщо не е наясно със километрите.
Сигурно неска е зел книжка и сега от радост се чуди какво и къде да пи6е.

- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
На баба ти трънките! Книжка имам от 2 години и си карам от толкова съвсем нормално. Колата - от 4, баща ми ми я остави сега. Студент съм втора година и искам да си пътувам. А това дали съм наясно - ми наясно съм, да. А и 320 са минимума, а съм имал кола преди това, която не се знаеше дали и 100 ще издържи. А ти си гледай твоя задник, не моя. Не си ми виждал лицето, ама си голям разбирач, нали? Аман от разбирачи, човек да не попита нещо. Не мога да разбера - като не ти изнася защо пишеш, или просто си нямаш работа? Сега ще почнеш да ми обясняваш к'ъв дрисльо съм бил и тем-подобни. Е айде - излей си душата, "затапи" ме и ми покажи колко съм недорасъл(а ти колко си голям, като се занимаваш с мен) знам, че нямаш търпение да го направиш!Binev_OuT написа:аве хора кво се занимавате.Аз съм сигурен че това момче си говори с гъзъ в момента(с извинение).Дълго пътуване 300 на седмица - хах.
На колегите с отговорите - благодаря за съветите. Основната причина, поради която баща ми иска да я махна е, защото е блъскана преди година и е оправена, всичко по нея е сменено с ново, но не се знае какво ще изскочи.
И аз се надявах на това, ама много гори според него. Докато нямам стабилни доходи ще карам каквото родителите кажатmihal написа:струва си ако ти вземе 5-тица от 98г дет са... мнооо ме кефят

Archangel написа:Е чакай бе, човек, какво БМВ...то откъм 94-95 в момента с много екстри и запазена Е36ца пак се движи около 8-9000лв. Какво повече можеш да искаш?
Блъскана е, както казах и това е основната причина

Засега просто разучавам, нито съм тръгнали да ми купуват, нито нищо. Но ако има някой по-добър вариант за по-нова кола може и да я махна.
Последна промяна Kaloyan78 на 25 Сеп 2008, 21:29, променена общо 10 пъти
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Kaloyan78 написа:...
88 набор 3 години книжка...

това както и да го погледнеш е невъзможно ама айде...

- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
Две де, правописна грешка - поправих я.///MapTo написа:Kaloyan78 написа:...
88 набор 3 години книжка...![]()
това както и да го погледнеш е невъзможно ама айде...иам за теб една количка дето ще издържа и по 500 на седмица
Е добре, примерно има ли смисъл да я сменим с нещо друго, различно от Е39? Според мен няма, освен ако не е Е46, които са доста скъпи засега, но пък ако е бензинка 1.8 и се сложи газ ще е по-евтино

Днес бях в една застрахователна компания и казаха, че на коли над 10 години застраховката е 20% от стойността(наскоро прието). Тоест, колата я оцениха на 5000 лева тъй, че се плащат 1000 лева на година

Мхм, мерси - точно за такъв си мислех(купето), ама щом казваш, че читавите са по толкова значи, го отписвам като опцияExy написа:То ако слушаме бащите всички ще караме тойотиЗа тия пари можеш да си вземеш, както казва колегата, запазена Е36 с добри екстри. И пак ще е на късмет, като твойта е здрава не се занимавай с глупости. И какъв мерц ще вземеш за тия пари, 124ка или Ц от тия с ужасната задница. 124 е хубава кола, ама си е пенсионерска работа, вътре едно гадно такова... Виж 124 купе бих го предпочел пред 4-врата Е36, ама то май е по-скъпо от 8-9к. Ако някой е по-запознат с мерцовете може да внесе повече яснота.

Последна промяна Kaloyan78 на 25 Сеп 2008, 21:39, променена общо 1 път
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Аиде колега със здраве,тои колегата ти го е написал ама ти,нестига че се съгласяваш с писането му,ами пак се дразниш.Тати носи,мама меси.Те решават,така че говори с тях,а не пълни форума със спам.Късмет,дано ти вземат нещо по-ново и подържано.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
pistata9889 написа:Аиде колега със здраве,тои колегата ти го е написал ама ти,нестига че се съгласяваш с писането му,ами пак се дразниш.Тати носи,мама меси.Те решават,така че говори с тях,а не пълни форума със спам.Късмет,дано ти вземат нещо по-ново и подържано.
Дразня се, че не ме познава, а се прави на врачка. Че съм селски гъзар/дрисльо - ами така да бъде, ако хората ще са доволни

И да - при мен е точно така - тати носи, мама меси. Не се гордея с това, но съм постигнал неща в живота, които хора на по 40 години не са. Ако попитате какво - ще ви отговоря, няма проблем.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Виж сега.Не съм искал да те обиждам и не ми скачай.Просто се запитай какъф е смисала от тази тема.Каквото и да ти кажат тук то няма да е от значение.Ти просто ти чешеш езика човече.
Скоро имаше една тема беше пусната от един Старши във форума не помня кой.Та там ясно се каза че този форум се пълни с пълни глупости каквато е и тази тема.Има си сайт за коли бе.Искал да попита- тука не ти е питанка това е технически форум не мобиле.бг
Пък и да ти напомня тук има под форум "извън темата" ако не си прочел.А информация за колите можеш да намериш в търсачката толкова е просто.Макар че се съмнявам че тази информация ти трябва.
Скоро имаше една тема беше пусната от един Старши във форума не помня кой.Та там ясно се каза че този форум се пълни с пълни глупости каквато е и тази тема.Има си сайт за коли бе.Искал да попита- тука не ти е питанка това е технически форум не мобиле.бг
Пък и да ти напомня тук има под форум "извън темата" ако не си прочел.А информация за колите можеш да намериш в търсачката толкова е просто.Макар че се съмнявам че тази информация ти трябва.

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2