Къде отидоха онези времена....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- mitak_88
- младши ентусиаст
-
и на мен ми липсват тия безгрижни времена...
незнайно защо всички малки бързат да порастнат...включително и аз...бях в детската градина
исках да ходя на даскало...отидох на даскало...исках да се върна в детската градина
след 8-и клас вече исках да завършвам-е завърших и сега ми липсва тва даскало...липсва ми това да ме гонят от час...да си търся бележки да преписвам от пичката зад мен...да си гушкам приятелката в класната стая...да ме изправят пред съвета...липсва ми всичко...а защо бързахме да пораснем тоооолкова бързо???

- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
ех ама как сте се затюхкали
що не си живеете живота,или кат станете на 40+ ,ще пускате теми-колко хубаво беше кат бяхме на 25

що не си живеете живота,или кат станете на 40+ ,ще пускате теми-колко хубаво беше кат бяхме на 25

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Станете студенти бе..
аз така направих и съм в свободния варна голямо шоу да знаете все пак си 12 клас само че е пълно със колежки

- mitak_88
- младши ентусиаст
-
uricatoli написа:Станете студенти бе..аз така направих и съм в свободния варна голямо шоу да знаете все пак си 12 клас само че е пълно със колежки
![]()
ми студент съм и пак смело мога да заявя че по хубаво време от даскалото нямаше...за колежките аз не мога да се оплача а в клас бяхме 21 момичета и 5 момчета от които 2 ни х** не ставаше от тях!!!
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
mitak_88 написа:uricatoli написа:Станете студенти бе..аз така направих и съм в свободния варна голямо шоу да знаете все пак си 12 клас само че е пълно със колежки
![]()
ми студент съм и пак смело мога да заявя че по хубаво време от даскалото нямаше...за колежките аз не мога да се оплача а в клас бяхме 21 момичета и 5 момчета от които 2 ни х** не ставаше от тях!!!
Е средното си е средно

Колега, все още съм ученик.. Прочетох темата... 3 пъти, направи ми голямо впечатление, но съм жив пример за това, че докато не излезем от училището след последния звънец, няма да осъзнаем какво точно представлява то и как след време ще искаме да се върнем.
Цаката не е да умреш за родината си, а да накараш копелето отсреща да умре за неговата!
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
аз до скоро бях на даскало.Няма друго такова нещо.
Бях в механотехникум паралелка Автомобили.1 "моми4е" в класа само
.Олее страхотен кеф.Както каза един коле просто сутрин като станеш има къде да отидеш.Отивам си на даскало и се почва "ули ули ули снощи с на тати пасата ули ули ули"
"Аз пък как са напииих 3 литра водка и 13 бири малииииии"
"снощи пребих 4-ма отворковци пръснах им зъбите и им потроших краката ули ули"
По някое време идват големите с колите усилват басовете въртят гуми на място форсират баси кефа беше уууууууфффффф
Нямаше такоа нещо.През цялото време се говореше за коли за двигатели за кво ли не.Страхотни времена бяха.Сега със 2-ма от класа сме в една компания още от давна(преди да влезем в средното"
А със останалата част от класа излизаме доста 4есто.Засичаме се по улиците спираме за по цигарка и тей не сме се забравили.
Мрънках преди "ъъъ 7 4аса тряя да стоя до 3 4аса сха му е.. ма...та!"
Яла ся 12 4аса на работа като не ти се стои 7 4аса на даскало да се надлъгваш със класа.
Бях в механотехникум паралелка Автомобили.1 "моми4е" в класа само

"Аз пък как са напииих 3 литра водка и 13 бири малииииии"
"снощи пребих 4-ма отворковци пръснах им зъбите и им потроших краката ули ули"
По някое време идват големите с колите усилват басовете въртят гуми на място форсират баси кефа беше уууууууфффффф

Нямаше такоа нещо.През цялото време се говореше за коли за двигатели за кво ли не.Страхотни времена бяха.Сега със 2-ма от класа сме в една компания още от давна(преди да влезем в средното"
А със останалата част от класа излизаме доста 4есто.Засичаме се по улиците спираме за по цигарка и тей не сме се забравили.
Мрънках преди "ъъъ 7 4аса тряя да стоя до 3 4аса сха му е.. ма...та!"
Яла ся 12 4аса на работа като не ти се стои 7 4аса на даскало да се надлъгваш със класа.

53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4