1/10000

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 24 Сеп 2008, 19:24

Скиса, знам какво ти е в момента от личен опит. Малък съм, но съм преживял повече от много хора тук. 2006г, решихме с жена ми, че е време за дете, направихме и се радвахме, ходихме си по прегледи и нещеш ли в 3 месец, всичко замина по дяволите, аз незнаех къде съм месеци наред, не го показвах, несъм такъв, само чавек който ме познава много добре може да разбере по изражението ми, че има проблем. Държах се повече от мъжки, усмихвах се там където няма нужда от черни облаци, мислех го, премислях го и неможах да открия причината. Жената го понесе още по-тежко, но да ти кажа честно форумите на БГмама я оправиха нея. Преживяхме го, но и до ден днешен се сещаме за този случай, като обица ни е. Мислихме го и жената вика, добре де, не пиеме, не пушиме, а половината ми приятелки и пият и пушат и си родиха децата живи и здарви, така, че това е божа работа, а дали има бог или няма, незная, просто ходя и паля свещи, хода и ям яйця по великден. Та мина зложастната година, ние се окопитихме, решихме, че е време за второ. Поработихме по-въпроса и нещеш ли две чертички се показаха на теста, радост голяма, неказваме на никой, пусти суеверия, жената искаше да работи за да некисне вкъщи, да вземе и майчинство, аз и дума недадох да стане затова, седи си вкъщи и я гледам като писано яйце, започнахме да казваме на хората едва в 4тия месец, а на Татко казах в 5тия, той милия добре, че все си имаше работа та невиждаше шкембето на жената. Та дойде време, запомчнахме ентисиазиран ремонт, през това време сменихме 5 болници и 3пъти повече доктори, за да сме сигурни, че всичко е наред. Вниманието ми бе изцяло обзето от това което ни чака и което ние чакаме, продадох си е30ката, защото казах, сега вече има закакво да мисля и да си давам парите, е30ката ще ми дойде вповече на този етап и неискам в един момент да съм пред избор, няма да позволя да се случи това. Дойде деня, роди се, ние всички щастливи, радваме се, цъфтиме, снимки, бонбони и така. Еуфория голяма, аз две седмици неработя и си седя горе вкъщи и си ги гледам. и тачън викам айде време да се връщаме към стария начин на живот, работа, ангажименти, една хубава почерпка за здраве на детето и нещеш ли на 42рия ден след раждането на моята принцеса, ме напусна моята крепост и опора. Почина Татко. Просто неискам да казвам в какво положение изпаднах тогава, да се радвам на дъщеря си или да плача за баща си. Седя на фотьойла в хола, държа на ръце малката Никол, обръщам се и гледам портертана дядо и Николай, мъка, разкъсване и нещо което немога да опиша, пак се опитах да сдържа всичко, донякъде успях, донякъде не. Мъката е неописуема, но въпреки всичко, аз си ходя и си паля свещички и си ям яйця на великден. Това, че някой е решил да ме накаже по този начин, а съм само на 26, майната му и той ще бъде наказан и то по-зле от мен. Държа се, боря се и едниственото за което се обръщам назад са спомените, това е единственото нещо което ме държи прав и стиснал юмрук. Така, че дръж се, ти си избрал да ни кажеш, аз избрах да замълча, дръж се и стискай зъби. Щом си го чакал толкова време това дете, щом си копнял з анего, то ще дойде при теб, то няма да избяга. Дръж се и неправи неща които ще те отдалечат от тази ти мечта. Гледай си жената, обръщай внимание и на сина си, защото той в момента би бил най-голямата утеха за теб. А и просто нетрябва да бъде пренебрегнат. Дръж се и всичко ще се оправи, болката остава, всичко друго минава. Има една приказка, че Българина бил като х**, колкото повече го мачкаш, по-твърд става, да ти кажа вярна е, откъдето и както да са ме мачкали, все по-твърд и корав излизам и чакам следващото предизвикателство. ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 24 Сеп 2008, 20:27

sonny написа:Дръж се и всичко ще се оправи, болката остава, всичко друго минава. Има една приказка, че Българина бил като х**, колкото повече го мачкаш, по-твърд става, да ти кажа вярна е, откъдето и както да са ме мачкали, все по-твърд и корав излизам и чакам следващото предизвикателство. ;)

:bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 24 Сеп 2008, 21:00

bobi_maxo написа:
sonny написа:Дръж се и всичко ще се оправи, болката остава, всичко друго минава. Има една приказка, че Българина бил като х**, колкото повече го мачкаш, по-твърд става, да ти кажа вярна е, откъдето и както да са ме мачкали, все по-твърд и корав излизам и чакам следващото предизвикателство. ;)

:yes:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325i
Мечтае да кара: M-ка, кво друго?

Мнение от Wolf4 » 24 Сеп 2008, 21:51

Ужасно съжалявам приятелю...и нямам рецепта...
Are you M enough...?!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 24 Сеп 2008, 23:28

sonny написа:...

най-смисления отговор в цялата тема :yes:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 25 Сеп 2008, 9:58

аз съм явно екстровертен човек и говоря и за радостите и за мъките си...!
когато се сподели с приятели ,а аз повечето ви чуствам такива - някакси по-леко минава.
всичко свърши вече. жена ми е добре. сега трябва да отмине и психическата мъка и натам ше видим...!
сонка,аз съм два пъти почти по-голям от тебе и си представи кво ми е минало през главата -въпреки че това не е винаги гаранция-възрастта...! дето вика бакшишо - явно живота е радост и тъга..!! опитваме се да направим радостта повече -не винаги става. дано на всички радостта е много повече от тъгата.
желая ви здраве и щастие.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 25 Сеп 2008, 10:07

Бъди жив и здрав и ти, и семейството ти!
Всичко ще е наред! :yes:

Аватар

Мнение от sonny » 25 Сеп 2008, 10:07

SKISA написа:аз съм явно екстровертен човек и говоря и за радостите и за мъките си...!
когато се сподели с приятели ,а аз повечето ви чуствам такива - някакси по-леко минава.
всичко свърши вече. жена ми е добре. сега трябва да отмине и психическата мъка и натам ше видим...!
сонка,аз съм два пъти почти по-голям от тебе и си представи кво ми е минало през главата -въпреки че това не е винаги гаранция-възрастта...! дето вика бакшишо - явно живота е радост и тъга..!! опитваме се да направим радостта повече -не винаги става. дано на всички радостта е много повече от тъгата.
желая ви здраве и щастие.

Благодаря приятелю, здраве и щастие и за теб, ще се оправите и ще се радвате на нов живот ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i M Пакет, е39
Мечтае да кара: е39 - сбъдната

Мнение от Lattri » 25 Сеп 2008, 13:37

Едно е сигурно в тоя живот, добрите страдат, лошите не. Майка ми има една позната( можеби най добрия и съвестен човек, който познава) и тя има не по малко лоша съдба от твойта. Живее си жената без да краде, псува или да прави каквото и да е нередно. Просто си гледа живота и и се случват най големите бели на света и от там идва въпроса защо??? Какво е направила та да стават такива работи?? Би трябвало да се следва теорията, че за всяко нещо си има причина но дали е така при положение, че е живяла като монахиня и никога на никой не е направила лошо. Имам чувството, че колкото повече добри неща прави човек толкова повече лоши неща му се случваат. Просто като стане нещо такова си помисли за най ценното, което имаш и за момент може да забравиш мъката от тази случка.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 26 Сеп 2008, 17:51

Много съжелявам.... :(
Имаме си момиченце на четири месеца, в осмия месец паднах много лошо от високо по корем и още не мога да забравя ужаса докато разбера, че всичко е наред с бебето... Не мога и да си представя как бих се чувствала ако го бях загубила....
Не мисли, че вината е в теб, просто такива неща се случват за съжаление и на най-достойните хора... Вярвам, че всяко зло е за добро, дано скоро и вие да се радвате на мъничко ангелче.

Надя, на Кико жена му.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 06 Окт 2008, 18:55

Kaто за начало,наистина много съжалявам за загубата ти.С интерес и на един дъх прочетох цялата тема.И да съжалява ме и да не съжалява ме станалото станало вече,явно такъв е живота понякога.Каквото и да ти кажа едвали ще те утеша или ще ти стане по-добре.Едвали вообще някой в този форум би те разбрал толкова добре като sonny( и именно неговото мнение беше най-точно и най на място ) или някой приживял такова нещо.

Малко или много човек като приживее нещо тежко,като го споделя с други хора дори и те да не са близки,му олеква.Не смятам ,че като се затвориш в себеси ще го преглътнеш и всичката тази тъга просто ей така ще отмине , а ми напротив то ще се събира и събира и рано или късно трябва да се излее .... (поне аз така смятам).Според мен правилно си постъпил ,че си сподел.И се пак малко или много нали това е целта на този форум едно голямо и сплотено семейство събрани от любовта си към една марка, с цел пак малко или много да си помагаме в трудни моменти (макар и това напоследък да не се случва)

И още веднъж съжалявам,горе главата и напред :yes:

Поздрави

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 06 Окт 2008, 19:46

titto написа:
bobi_maxo написа:

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: ти баща ти майка :mhihi:
///M
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 07 Окт 2008, 11:48

_BmW_™ написа:
titto написа:
bobi_maxo написа:

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: ти баща ти майка :mhihi:

нещо смешничко ли ти е ,колега....!?

Аватар

Мнение от sonny » 07 Окт 2008, 12:04

Споко брат, кой не го е преживял, не знае за кво става дума. Гледай напред и не обръщай внимание на такива неща ;)

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 07 Окт 2008, 13:17

Хора, не мога да си намеря място на бюрото, след като прочетох и 5-те страници в тази тема.. и единственото, което ми идва на ум е пак българско ..

"Боже, колко много мъка има по този свят, Боже .. "

Йовков

Това, което искам да оставя под формата на мнение в тази тема е желанието ми всички хора да имат приятели, които да ги подкрепят в трудните моменти, защото когато тези моменти отминат - спореленото щастие е двойно щастие, а споделената мъка - половин мъка ..

Бъдете здрави и позитивни ..
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории