Не загрява

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 20 Ное 2003, 14:43

bum_bum написа:
BOBSI_BMW написа:
Alexi написа:Аз да чукна на дърво от една година я карам мойта и за таз година съм дал всичко на всичко 300 лв. за ремонти .. напоследак предницата се обажда нещо ,все нямам време да я закарам на майстор.. :roll:
нема да се косиш не са мноо скъпи частите аз поне сам сменил всичко...около 30лв. са тампоните на носачите, 35-40лв са шарнирите, накраиниците и те са там някаде това е за един брой... :lol: :lol: :lol: :lol:

Баси дървото съм изял, аз шарнирите ги плащах на 180лв единия (дълъг, къс и тампона). Лемфьордер май бяха.

Днес я закарах на майстор ,оказа се разбит шарнир само ,но ще ги сменя и от 2те страни..купих си и аз Лемфьордер ,тук са по 40 лв единия

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Ное 2003, 16:15

Значи верно съм лапнал голямата п..ка :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 20 Ное 2003, 19:44

bum_bum написа:Това, че само като те видят с бмв и цените автоматично се покачват с 20- тина процента е едно на ръка :))) Но пък се компенсира от това, че повечето от другите шофьори получават пареза щом зад тях се появят двете кръгли фарчета :)

Много го обичам тоя момент :D :D :D Приближавам се бързо отзад със запалени всички светлини (фарове, халогени и каквото друго има там...) и оня като ме скива в огледалото и панически се изнася вдясно да направи път на дзверо... :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 21 Ное 2003, 19:30

Dimitar написа:
bum_bum написа:Това, че само като те видят с бмв и цените автоматично се покачват с 20- тина процента е едно на ръка :))) Но пък се компенсира от това, че повечето от другите шофьори получават пареза щом зад тях се появят двете кръгли фарчета :)

Много го обичам тоя момент :D :D :D Приближавам се бързо отзад със запалени всички светлини (фарове, халогени и каквото друго има там...) и оня като ме скива в огледалото и панически се изнася вдясно да направи път на дзверо... :)

И покрай него бавно и величествено обвита в черни дизелови пушеци минава мойта TDS- ка ръмжаща застрашително с цялата мощ на 1,680 кубиковият си дизелов мотор :) :) :)
Това в рамките на шегата де, положението не е чак толкова лошо :)
Изображение

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 23 Ное 2003, 13:28

ама пичове като ходите за части обличате най-старите дрехи който имате спирате колата на 500м. :lol: :lol: :lol: и се правите на луди..така се пазарува

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 24 Ное 2003, 16:40

BOBSI_BMW написа:ама пичове като ходите за части обличате най-старите дрехи който имате спирате колата на 500м. :lol: :lol: :lol: и се правите на луди..така се пазарува

Ми той нали пита за каква кола са частите, ако ща и на един километър да я спра все тая :)
Изображение

Аватар

Отностно частите

Мнение от HAMANN » 02 Ное 2004, 13:55

Абе я не си излагайте, намирате си някои сериозен продавач, разбирате се с него, че само от него ще пазарите и веднага искате отстъпка. То иначе не се живее.
Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 02 Ное 2004, 16:31

алооооо - вече сме следващото хилядолетие 8)

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E61 530D
Мечтае да кара: BMW 760Li
Детайли за колата: сива, 06.2004 г.

Мнение от ivopicha » 02 Ное 2004, 17:23

:ok: :lol: :lol: :lol: :driving:

Аватар

WHY?

Мнение от HAMANN » 02 Ное 2004, 20:20

Dimitar написа:алооооо - вече сме следващото хилядолетие 8)

Що бе? Аз само така си пазаря и съм доволен, хем ниски цени, хем това което си поръчам. С две думи, и вълкът ЦЯЛ и агнето СИТО. :DDD
Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 02 Ное 2004, 20:35

и аз така си пазаря, ама несъм доволен. 8)

ПП. Имах предвид че темата е отпреди 1 година ве пич.

Аватар

А сега де.

Мнение от HAMANN » 02 Ное 2004, 23:03

Тука съм сагласен, но все пак защо някой да не възобнови, щом все още не е заключена, значи има какво още да се каже. :lol: Не е лоша идеята иначе, че е от 1 година темата. Тук си понасям заяждането мъжки.

ПРИЗНАВАМ СИ, ЧЕ НЕ ПОГЛЕДНАХ. МОЛЯ УБИИТЕ МЕ С КАМЪНИ И ВСИЧКИ СИ НАПРАВЕТЕ ГАВРА С ТРУПА МИ.

Предишна

Назад към E36