Въпрос относно кабел

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 325i 97'

Въпрос относно кабел

Мнение от MiSho_Spiralata » 22 Сеп 2008, 9:16

Здравейте!На моята E36 кабела за захранването на усилвателя е прокаран от багажника и отива в кутията за бушоните.Проблемът е,че по него в момента не тече ток.Та въпросът ми е каква може да е причината,бушон ли трябва да се сложи или какво?До сега съм виждал само от акумолатора да се хваща ток.
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение
"...хич не ми се нрави,казват,че съм готин,може би са прави.Чакам от галена да ми се опре на дунапрена аз съм по - голям от луфта между зъбите на джена..."

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 22 Сеп 2008, 9:35

Нещо не те разбрах ?
как да не тече ток по него ?
Колата с какво се захранва след като няма ток там ?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MiSho_Spiralata » 22 Сеп 2008, 9:58

Червеният кабел захранващ усилвателя колега не е включен към акум. както обикновенно а са го вкарали в кутията за бушоните най вероятно от там да взима ток,но аз такова нещо досега не съм виждал и затова питам.Колата си върви,ама усилвателя не ще да задвижи :D
Изображение
"...хич не ми се нрави,казват,че съм готин,може би са прави.Чакам от галена да ми се опре на дунапрена аз съм по - голям от луфта между зъбите на джена..."

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Gosho.p » 22 Сеп 2008, 10:29

Отваряш кутията и гледаш къде отива кабела махаш го от там и си го стягаш директно към полюса на акумолатора чиста работа ..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MiSho_Spiralata » 22 Сеп 2008, 11:09

А незнам,не смея да отварям кутията за да не скъсам нещо,но ще се пробвам,иначе възможно ли е от там да се хваща ток?Много просионално е прокарана инсталацията така си е от Германия
Изображение

Музикално деформиран
Аватар

Мнение от Icco » 22 Сеп 2008, 13:45

Ако искаш да го направиш като хората махай кабела от там и директно на + на акумулатора но не забравяй да сложиш бушон за да няма тема със заглавите "Подпали ми се инсталацията ко да прая" !!!
А за това дето не смееш да бараш няма да се притесняваш нищо не можеш да прецакаш само с развиването на кутията и откачането на кабела а ако толкова те е страх резачките и малко преди кутийката клъц и си ти :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

...

Мнение от MiSho_Spiralata » 22 Сеп 2008, 15:15

:mhihi: Да това с резачката e ok,но незнам kak ще свържа тоя дебел кабел с другия понеже ще стане къс :confused:
Последна промяна MiSho_Spiralata на 22 Сеп 2008, 16:19, променена общо 1 път
Изображение

Музикално деформиран
Аватар

Re: ...

Мнение от Icco » 22 Сеп 2008, 15:50

MiSho_Spiralata написа::mhihi: da tova s reza4kata e ok,no neznam kak 6te svurja toq debel kabel s drugiq poneje 6te stane kus :confused:

Това явно ще ти е идеалното място за поставяне на бушон !!! :mhihi:

И ползвай кирилица ! :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: ...

Мнение от MiSho_Spiralata » 22 Сеп 2008, 16:04

Леле,отнесъл съм се за кирилицата :roll: извинявам се! Абе верна,че там ще е бушона :mhihi: блондинеее :mhihi: .Но пак си мисля,че в кутията няма бушон и за това няма ток.Но още утре ще играят резачките :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 22 Сеп 2008, 19:13

Тея бушони дето са в кутиитята са слаби и предполагам ако си с по мощен усилвател ще го гориш все пак кажи кабела колко квадрата е за да ти кажем какъв бушон да сложиш за да не го стопиш
I'm slowly drifting
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

...

Мнение от MiSho_Spiralata » 22 Сеп 2008, 21:53

Е аз вече го резнах,наставих бушон и продължение към акумолатора.И каква...няма ток по кабела в багажника.А този кабел който съм резнал е и по квадрати и по надписи същия като този който излиза отзад :evil: кой знае какво съм резнал :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 22 Сеп 2008, 22:02

Значи ти е прекъснал кабела някъде по колата или ти не си направил нещо като хората
I'm slowly drifting
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MiSho_Spiralata » 24 Сеп 2008, 20:12

да оказа се,че не влиза в кутията с бушонете а излиза от там :mhihi: няма значение вече работи 8)
Изображение

Назад към Car аудио и видео