Сваляне на плоските стъкла на фарове БОШ на Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Сваляне на плоските стъкла на фарове БОШ на Е36
Здравейте!
Могат ли да се свалят предните плоски стъкла на фарове БОШ на БМВ Е36 без да се сваля самия фар от колата. Изглежда ми като залепено с черен силикон самото стъкло, но ме е страх да го напъна с отверката. Има прах и малко боклук отвътре и ми се ще да ги почистя!
Благодаря!
Могат ли да се свалят предните плоски стъкла на фарове БОШ на БМВ Е36 без да се сваля самия фар от колата. Изглежда ми като залепено с черен силикон самото стъкло, но ме е страх да го напъна с отверката. Има прах и малко боклук отвътре и ми се ще да ги почистя!
Благодаря!
- cool_ice
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53 4,4
- Мечтае да кара: Всичко що е М
Re: Сваляне на плоските стъкла на фарове БОШ на Е36
Ако го напънеш с отверка ще се счупи най вероятно затова по добре си свали целия фар на четири винчета е по лесно ще ти е кръглите стъкла се свалят доста по лесно имат по една капка силикон който лесно ще махнеш и от та си почисти фара пак така и така ще ги сваляш вземи си купи едни енджали пак и тях си сложи става доста по ефекно
мойте си купих за 90лв от алексбмв ще стане супер

аз моите оня ден ги свалих..друг на4ин няма сваляш от 4 вин4ета послеима 4 метални скоби и после пластмасови щипки не напаваи нищо не с груба сила..помни 4 вин4ета са фара за купето хванати...едното е между фара и мига4а от долу и трябва далга отверка с накраиник Н 8 маи беше не е с права или крастата отверка.
- valeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11
maiden написа:Ок, следва и логичният въпрос как се свалят самите фарове
С ел регулиране са, отзад моторчета жици, страх ме е да не потроша нещо. Тръби за климатика минават. Май и еврейски звезди ще трябва да си купя.

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Яро написа:И внимавай да не разместиш пластмасите на който се завиват винчетата, че отиде регулировката.
Много важно

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- go6o82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: м6
- vasildavid
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW318i 93г М40
- Мечтае да кара: Е90
- Детайли за колата: BMW318i 93г М40
махаш само буксата на мигача и буксата на фаровете една кръгла на резба отвърташ болтовете както казаха колегите и дърпаш напред.maiden написа:Ок, следва и логичният въпрос как се свалят самите фарове
С ел регулиране са, отзад моторчета жици, страх ме е да не потроша нещо. Тръби за климатика минават. Май и еврейски звезди ще трябва да си купя.

- valeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11
Несъм много съгласен,просто както вече се спомена трябва да се внимава с пластмасовите 3 регулатора в горната част.jk написа:Чел съм, че махнеш ли веднъж предното стъкло - уплътнението заминава и съответно почва да влиза влага във фара...
13 мнения
• Страница 1 от 1