Предложение за подфорум "Видео"
Модератор: I.Voykov
4 мнения
• Страница 1 от 1
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Предложение за подфорум "Видео"
Колеги, върти ми се из главата една идея за подфорум видео. Както в подфорум "Музикални предпочитания" има тема в която всеки може да напише какво търси или се мъчи да се сети за името на дадена песен, така и във подфорум "Видео" да направим една такава важна тема за интересни филми и да можем да си помагаме един на друг.
Например търсите някой нов филм и пишете в темата за него. В друг случай например имате откъслечни спомени за някой филм, който сте гледали преди време и искате да гледате пак. Пишете например, че си спомняте, че във филма има червено Е36, гонене по магистрала и участва чарли шийн и в следвашият пост получавате отговор, че това е "The Chase". В друг случай пък гледате някой много хубав филм и просто искате да го споделите с останалите - пускате линка в темата и ако филма наистина си е струвал получавате бира на следващата сбирка от някой изкефил се на сюжета
Какво мислите, дали ще има интерес към нещо подобно?
Например търсите някой нов филм и пишете в темата за него. В друг случай например имате откъслечни спомени за някой филм, който сте гледали преди време и искате да гледате пак. Пишете например, че си спомняте, че във филма има червено Е36, гонене по магистрала и участва чарли шийн и в следвашият пост получавате отговор, че това е "The Chase". В друг случай пък гледате някой много хубав филм и просто искате да го споделите с останалите - пускате линка в темата и ако филма наистина си е струвал получавате бира на следващата сбирка от някой изкефил се на сюжета

Какво мислите, дали ще има интерес към нещо подобно?

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
3а търсене на нов филм едва ли има смисъл много- всеки знае как да търси по торентите, ако не е в един, в друг сайт ще го има качен. Но и линк да ти даде някой за торента е добре- може да спести човек време... 3а някой по-стар филм е друго нещо- за това ще е от полза. Било да ти кажат заглавието, било някой който го има да го качи в нета...
А дали има интерес към такава тема като цяло- лошо няма да се опита, а то с времето ще си проличи... Ако се развива както трябва- добре, ако ли не- в коша сигурно ще се намери място за още една тема...
А дали има интерес към такава тема като цяло- лошо няма да се опита, а то с времето ще си проличи... Ако се развива както трябва- добре, ако ли не- в коша сигурно ще се намери място за още една тема...
- raddy
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E30 сега:E90 N52B25
много добра идея :yes:
аз лично много пъти съм се чудил защо си нямаме такъв под форум например много пъти ми се е случвало да се сещам само за сцена от някой филм и да не ми идва нито името нито нещо за което да се уловя за да го намеря...... а пък като знам приятелите от форума ако има къде да питам 90% все някой ще го знае...точно както в музикалният
.......
или пък другото - гледам си и кат видя някоя супер сцена и яко се изкефя и ще е супер ако има къде да се драсне в форумите може и някой друг да се изкефи(и както каза - може и да почерпи по бира на следващият събор
) и в общи линий мисля че ще е от полза
P.S. пък и там ще се опитваме да помагаме и на другите

аз лично много пъти съм се чудил защо си нямаме такъв под форум например много пъти ми се е случвало да се сещам само за сцена от някой филм и да не ми идва нито името нито нещо за което да се уловя за да го намеря...... а пък като знам приятелите от форума ако има къде да питам 90% все някой ще го знае...точно както в музикалният

или пък другото - гледам си и кат видя някоя супер сцена и яко се изкефя и ще е супер ако има къде да се драсне в форумите може и някой друг да се изкефи(и както каза - може и да почерпи по бира на следващият събор

P.S. пък и там ще се опитваме да помагаме и на другите

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
4 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума