Елементарни (?!не и за мен явно!?) въпроси...
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: Елементарни (?!не и за мен явно!?) въпроси...
Мойта седалка само с поглед я вдигамZubcho написа:Болтове няма освен ако дизела и бензина се различават драстично един от др. както и комбито и седана. Дърпай смело нагоре седалката няма какво да счупиш освен ако не си като Славянко с 52 ръка.

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Интересно: алармата сама се оправи - просто започна да писука когато трябва. Струва ми се обаче доста тиха, все пак ще трябва да се погледне явно.
Искам да ви попитам относно облегалката (задната) - развъртях и четирите гайки отдолу, махнах пластмасите на коланите отгоре, но не иска да излезе - дърпах нагоре колкото можах и само леко поддаде от лявата страна - сякаш има планка, която влиза някъде. Трябва ли да се развива още нещо или просто трябва сила както при седалката... не дърпах изобщо леко...(уточнение).
Искам да ви попитам относно облегалката (задната) - развъртях и четирите гайки отдолу, махнах пластмасите на коланите отгоре, но не иска да излезе - дърпах нагоре колкото можах и само леко поддаде от лявата страна - сякаш има планка, която влиза някъде. Трябва ли да се развива още нещо или просто трябва сила както при седалката... не дърпах изобщо леко...(уточнение).
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Е стига ве колега , как не иска ? долния край дърпаш към волана докато планките излезнат от болтовете - 2-3 см . После нагоре . Ако имаш подглавници отзад - извади ги . Друго няма .
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
klintan66 написа:Е стига ве колега , как не иска ? долния край дърпаш към волана докато планките излезнат от болтовете - 2-3 см . После нагоре . Ако имаш подглавници отзад - извади ги . Друго няма .
Имам подглавници с някакви пластмаси (декоративни) - просто да ги издърпам нагоре или да се опитам да ги махна от облегалката ... нещо съм недъгав...[/b]
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2