Елементарни (?!не и за мен явно!?) въпроси...

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Re: Елементарни (?!не и за мен явно!?) въпроси...

Мнение от slavianko » 20 Сеп 2008, 19:52

Zubcho написа:Болтове няма освен ако дизела и бензина се различават драстично един от др. както и комбито и седана. Дърпай смело нагоре седалката няма какво да счупиш освен ако не си като Славянко с 52 ръка. :mhihi:
Мойта седалка само с поглед я вдигам :mhihi: :mhihi:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Мнение от dokie » 23 Сеп 2008, 22:50

Интересно: алармата сама се оправи - просто започна да писука когато трябва. Струва ми се обаче доста тиха, все пак ще трябва да се погледне явно.
Искам да ви попитам относно облегалката (задната) - развъртях и четирите гайки отдолу, махнах пластмасите на коланите отгоре, но не иска да излезе - дърпах нагоре колкото можах и само леко поддаде от лявата страна - сякаш има планка, която влиза някъде. Трябва ли да се развива още нещо или просто трябва сила както при седалката... не дърпах изобщо леко...(уточнение).

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 23 Сеп 2008, 22:58

Е стига ве колега , как не иска ? долния край дърпаш към волана докато планките излезнат от болтовете - 2-3 см . После нагоре . Ако имаш подглавници отзад - извади ги . Друго няма .

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Мнение от dokie » 25 Сеп 2008, 12:44

klintan66 написа:Е стига ве колега , как не иска ? долния край дърпаш към волана докато планките излезнат от болтовете - 2-3 см . После нагоре . Ако имаш подглавници отзад - извади ги . Друго няма .

Имам подглавници с някакви пластмаси (декоративни) - просто да ги издърпам нагоре или да се опитам да ги махна от облегалката ... нещо съм недъгав...[/b]

Предишна

Назад към E34