Къде във Варна могат да ми направят добра диагностика ?
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- insane_v
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW T-Roc Sport 2.0 TFSI
- Мечтае да кара: Всичко що започва с М
Къде във Варна могат да ми направят добра диагностика ?
Колата ми е много тромава до 3000 об. Имам чувството че се "дави". Понякога като отпусна леко педала и колата започва да ускорява по-добре. Знам че може да е от много неща и затова искам да отида на диагностика, но да е при някой, който наистина си разбира от работата. Да не е някой, който само ще гадае и ще ме накара да си сменя всичко по колата докато някрая уцели какво не е наред.
Препоръчайте ми някой, при който сте ходили и сте доволни от него.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
До от 800 до 3000 оборота ако ще и да набиеш педала до долу забива муцуната и се чуди дали да тръгне?
Ламбда сонда!
Ламбда сонда!
- insane_v
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW T-Roc Sport 2.0 TFSI
- Мечтае да кара: Всичко що започва с М
И аз така си мисля, но искам първо да съм сигурен че е от нея, за да не се окаже, че съм дал 150 лв напразно.
Ако наистина е от нея, има ли някакъв вариант да се извади и почисти от нагара и да проработи нормално или задължително трябва да се смени ?
Чух че ако я откача и колата тръгне по-добре, значи наистина е от нея. (така се проверявало при Рено 19, но за съжаление тогава колата почвала да гори двойно
тоест не може да се кара без нея) Мога ли да я проверя така и при БМВ-то ? От къде да я откача ? На самата сонда няма букса, а кабелите и отиват нагоре и не мога да ги проследя? Къде се закачат кабелите и? Може ли да прецакам компа ако я откача да я пробвам?
ПП: Май малко прекалих с въпросите, но....
Ако наистина е от нея, има ли някакъв вариант да се извади и почисти от нагара и да проработи нормално или задължително трябва да се смени ?
Чух че ако я откача и колата тръгне по-добре, значи наистина е от нея. (така се проверявало при Рено 19, но за съжаление тогава колата почвала да гори двойно

ПП: Май малко прекалих с въпросите, но....

- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Аз имах такъв проблем с ламбдата. Като я откачиш колата влиза в авариен режим и върви по-зле от кола с изправна сонда, но много по-добре от кола с развалена сонда. Нищо няма да се прецака ако я откачиш, просто после ще пише грешка, която се изчиства.
Re: Къде във Варна могат да ми направят добра диагностика ?
insane_v написа:Колата ми е много тромава до 3000 об. Имам чувството че се "дави". Понякога като отпусна леко педала и колата започва да ускорява по-добре. Знам че може да е от много неща и затова искам да отида на диагностика, но да е при някой, който наистина си разбира от работата. Да не е някой, който само ще гадае и ще ме накара да си сменя всичко по колата докато някрая уцели какво не е наред.
Варна карс! НО, аз лично не съм ходил при тях, чувал съм само добри отзиви. Имаше и още някакъв частен сервиз дето съм чувал.. дето са ходили при него някой от форума.. ама кой, защо, къде, кога, как..

- batvlady79
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525dA '09
- Мечтае да кара: ново БМВ
Отиди във Варна Карс, бил съм 3 пъти досега и съм много доволен. Влизаш, оставаш си ключовете на отговорника (намира се най-вдясно от всички бюра), записват ти данните от малкия талон, палят колата и ти я вкарват. Остава само да чакаш). Вярно - работят по-скъпо, но това е много нормално - все пак са ходили на обучение за баварските мотори, знаят и могат.
Оправи я, пък после ще се срещнем да кажеш кво стана, тъкмо да се запознаем, от 1 град сме все пак.
Успех !
Оправи я, пък после ще се срещнем да кажеш кво стана, тъкмо да се запознаем, от 1 град сме все пак.
Успех !
Когато прочетох за вредата от алкохола, се отказах от четенето..
За Варна Карс мога само да добавя....отиваш, правят ти диагностика, дават ти един лист с описание на проблемите с колата ти, ако трябва да изпълниш всичко което са диагностирали едва ли ще ти стигнат 3000-5000 лв
В смисъл на горе-казаното....отиваш там,казват ако могат какво не ти е наред, и после търсиш някой "майстор" да ти ги смени/оправи на сносни цени !! 

- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
колега според мен отиди на някой елкон аз знам няколко във варна:1-след стадиона на черно море срещо НАП-а там дето има един канал нещо като рекичка
.2-на улица КРАКРА посока от асп.мост първият светофар на ляво там после малко продалжаваш на право и от дястната страна и в един гараж има сержиз елкон.3-пътя за каменар след сервиза на ДИДО-ДАНчО има има един елкон след авто-могата от дястно,4-във моя квартал
аспарухово има един елкон но улицата как се казваше забравих
,5-също във аспарухово до кнала там дето е руският пазар има едно нещо като сервисче имат си момчетата машини някакви
ами това е от мен колега надявам се да съм ти помогнал,като оправиш колата пиши да видим каква е била болешката на биммата-успех колега 

8 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ