За любителите на селски туризм

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

За любителите на селски туризм

Мнение от gigaset » 23 Сеп 2008, 13:06

Та от няколко дена се мотам из нета и какви ли не сайтове да организирам една екскурзийка с няколко приятели извън София за новогодишните празници,като са предвидени 3 нощувки щото на по малко се мръщят.
Обърнах целия нет но добри оферти за самостоятелни къщи или вили така и не намерих... т.е. намерих де ама са заети,за някой още се чудят други обявяват цени по 60лв на човек за място дето се грееш с печки-духалка и тн.
Та набелязах си аз Трявна,и по точно 2 - 3 къщи които по описание и снимки са невероятни,ама от горчив опит си знам че трябва да се види на място и в петък се разходихме до Трявна,много красиво градче но какво правят хорицата там,измият изчистят къщята направят някоя снимка и хоп някаде из нета ...та отиваме ние да видим на място за ко иде реч,една смрад един ужас а иначе със статут 3 звезди и така ходенето по мъките си остава ....
та ако имате опит,ходили сте някъде и сте останали доволни и тн може да споделите опит :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46

Мнение от Access_Denied » 23 Сеп 2008, 14:15

За мен BMW не е мания, а религия!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
Мечтае да кара: E46 M3 Csl
Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)

Мнение от Akyosev » 23 Сеп 2008, 15:37

В Трявна бяхме на един студентски празник и беше много добре хотелът. На самия площад се намира (точно до моста), но му забравих името. Друг хубав е "Чичотомовата колиба". Агенцията, която ни уреди е София тур. Останахме особено доволни от стаите - тавана е дърворезба, баните са нови и много чисто. Топла вода, парно. Всичко е както трябва. И празничната вечеря беше на ниво.

http://www.sftur.com/02/943-13-43/index.html

Иначе видях оферти за Копривщица и бих ти препоръчал това:

http://www.karagyozovhouse.com/

Държи го мой близък и там всичко е перфектно. Не знам, обаче, дали ще работи по празниците.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61

Мнение от MobbDeep » 23 Сеп 2008, 16:27

За Еленския Балкан ти пратих сайта на ЛС

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 23 Сеп 2008, 16:34

Мога да ти съдействам за престой докъм 20 човека и транспорт към едно любимо мое място в Бели осъм и транспорт. Не са самостоятелни вили, къща за гости с три звезди се води. Собствениците са много приятни, мястото е страхотно, сред красива природа. Къщата външно изглежда селска, но вътре е с бани с италиански теракот, телевизори, изобщо много добре оборудвани, не искат много пари.
Кажи ако те интересува и да ти намирам координати.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gigaset » 23 Сеп 2008, 17:39

това което се тарси е самостоятелна къща за 12- 15 човека.Да не е къща за гости която да е на принципа на хотел
мога да покажа някой много добри места но за съжаление са заети :)

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 23 Сеп 2008, 17:56

www.vilabor.hit.bg

Бях там миналата Нова Година - уникално място - много красиво, подредено и цялата къща си е за вас.
MORE BEER!

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 23 Сеп 2008, 18:06

Azrail написа:www.vilabor.hit.bg

Бях там миналата Нова Година - уникално място - много красиво, подредено и цялата къща си е за вас.

Много красиво място,особенно зимата сичко в сняг с големите борове и язовира направо е много красиво!

п.с.Дават ти къщата и си цар...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 23 Сеп 2008, 21:49

През тур агенции съм казала никога повече!!!! А да използвам тур агенция за България....забравиии....никога!!!!
Веднъж ходих на такова нещо...съвсем случайно намерихме един хотел близо до яз. Доспат . Беше на добро ниво, според това което предлага. Не помня вече как се казва, но като за спокоен престой беше перфе.
Хубаво е да си резервирате от сега места, защото в последния момент е доста сложно и накрая да не си останете по къщите за Нова година!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: м6

Мнение от go6o82 » 23 Сеп 2008, 21:59

колега имам човек дето има вила на чифлика ,тя е последната където свършва вече пътя и я даваха под наем доколкото помня,но скоро не съм го питал как е.иначе е мноо готина,с камина вътре,абе красива е ,ако искаш мога проверя .ма за колко човека става дума?тия дни мога да го чуя по скайпа и да го питам .

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 24 Сеп 2008, 1:05

Аз се замислям за Етъра таз година, някой да има нещо проверено впредвид да разгледам овреме :roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 24 Сеп 2008, 11:38

((:BuKcu:)) написа:През тур агенции съм казала никога повече!

доста ограничено мислене

в 90% проблема идва от хотела или някой друг, защото тур агенцията продава чуждия продукт ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gigaset » 24 Сеп 2008, 15:08

Е те тур агенцийте не са виновни ако отидеш в хотел и той не отговаря на изискването

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 24 Сеп 2008, 16:16

gigaset написа:Е те тур агенцийте не са виновни ако отидеш в хотел и той не отговаря на изискването

Точно тяхна е вината че са те подвели след като ти си техен клиент
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Назад към Извън Темата