Пътуване до Гърция :)
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
vanioboy написа::shock: полицаиска държавамом4ета за 8 години с навъртени най-малко 200хил.км са ме спирали то4но 2 пъти за проверка,в бг.от промахон до враца правя рекорд 8 пъти и нее въпроса в културата наща или тяхната просто хората си имат ПЪТИща.
Като казвам полицейска държава нямам предвид като нашите каиши да се крият по дръмките и да спират наред да измуфтат некой лев.В Гърция ако не направиш нарушение шанса да те спрат е нулев,като изключим покрай границата където граничната полиция тараши за дрога.Страха от полицията наслоил се с времето още си седи при гърците,както и преди 30-40 години когато е действала много тайната полиция,за тези които не знаят в периода 1967-1974 е управлявала военната хунта.Та тези кадри от тайната полиция или по точно политическа,са пренасочини за борба с престъпноста,но методите си остават същите.Няма друга държава в Европа полицията да бие почти законно,особено ако си чужденец.Имал съм контакти с наши граждани които са лежали по гръцките затвори и всички казват,че в предварителния арест са ги смачквали от бой.Също лично съм виждал как на Промахон пребиха две момчета от Стара Загора защото едното се издръвчи на полицая ,че му хвърли паспорта на земята.Винаги си имайте едно на предвид ,че византийците ни мразат наравно с турците и до ден днешен Вулгарос е обидна дума.И както казват в нашия край -Арен грък,умрен грък.Или по точно Хубавия грък е умрелия грък.

- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6

vanioboy написа::mhihi: това последното ми хареса,знамли може и да си прав въпреки 4е в австрия и италия съм срещал поголями трудности отколкото в гърция,а колкото до запазените кадри от хунтата,все ми се струва 4е средната възраст на полицаите няма 30 тъй,4е невиждам връзка на едното с другото
А тия 30 годишните кой ги е учил,от кой са гледали как да работат.

- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
митниците и бензиностанциите стачкуват - така,че в момента пътуването е невъзможно 

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- vanioboy
- младши ентусиаст
-

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
vanioboy написа::roll: ееее нее вярно аз съм на бензиностанция има наистина ста4ка но не на бензинджийте,даже и сега ба4камКолкото за двоиния аршин,4е то в коя страна нее така,всеки си гледа интереса.
Яяя, я кажете, какви стачки бе, аз довечера пътувам до Атина, откъде ще заредя

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- shneider
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: към мечтите си..
Archangel написа:vanioboy написа::roll: ееее нее вярно аз съм на бензиностанция има наистина ста4ка но не на бензинджийте,даже и сега ба4камКолкото за двоиния аршин,4е то в коя страна нее така,всеки си гледа интереса.
Стачкуват митниците колега и съотвено не се експедитират стоки. Горива се е експедитират само и единствено за нуждите на военните. В Солун на 80% от бензиностанцийте се наблюдава недостиг на безоловен и дизел а в Атина за сега се говори че само 25% от тях имат все още гориво. Ако ти се налага да пътуваш зареди от тук. Имаи в предвид че се наблюдават и големи опашки по граничните пунктове..
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
shneider написа:Archangel написа:vanioboy написа::roll: ееее нее вярно аз съм на бензиностанция има наистина ста4ка но не на бензинджийте,даже и сега ба4камКолкото за двоиния аршин,4е то в коя страна нее така,всеки си гледа интереса.
Стачкуват митниците колега и съотвено не се експедитират стоки. Горива се е експедитират само и единствено за нуждите на военните. В Солун на 80% от бензиностанцийте се наблюдава недостиг на безоловен и дизел а в Атина за сега се говори че само 25% от тях имат все още гориво. Ако ти се налага да пътуваш зареди от тук. Имаи в предвид че се наблюдават и големи опашки по граничните пунктове..
E ok, ама до Атина са ми 1200км, все някъде по магистралата ще трябва да зареждам, взел съм си една тубичка 10л., ама закъде с нея...
А сега се чудя дали като тръгна наобратно към София - на 3-4 октомври ще има още стачки
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- shneider
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: към мечтите си..
Archangel написа:shneider написа:Archangel написа:vanioboy написа::roll: ееее нее вярно аз съм на бензиностанция има наистина ста4ка но не на бензинджийте,даже и сега ба4камКолкото за двоиния аршин,4е то в коя страна нее така,всеки си гледа интереса.
E ok, ама до Атина са ми 1200км, все някъде по магистралата ще трябва да зареждам, взел съм си една тубичка 10л., ама закъде с нея...
А сега се чудя дали като тръгна наобратно към София - на 3-4 октомври ще има още стачки
Бог знае колко ще продължи колега..ако решат може и с месеци да проточат стачката, но все до края на месеца правителството (колкото и да е скапано сегашното) ще се намеси и ще има някакво дори и временно споразумение, ако не това означава да се спре с всякакъв вид търговия и доставка на стоки.
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
това са добри новини
Аз се върнах още в понеделник , изкарах си чудесно. Нямаше притеснения за нищо , само ме е яд че навигацията ми не подкара ДВД-то , а така се надявах да е видя за сефте ... както и да е ... Лек път на всички колеги !!!

Специалист-Икономист
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2