не иска да пали
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
не иска да пали
здравейте колеги,имам следният проблем,не стига ток до бензиновата помпа,и не иска да запали каде трябва да търся проблема ,пробвахме помпата принудително и работи,дали е някакво реле или бушон нямам идея и за това се обръщам към вас,моля помогнете.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
:)
Провери дали отива искра на свещите. Ако не отива ток провери датчика за положение на коляновия вал.
Re: :)
има искра на свещитеBaHka написа:Провери дали отива искра на свещите. Ако не отива ток провери датчика за положение на коляновия вал.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
колега незнам какъв е този предпазител,каде се намира и как се изкл.[/quote/]aiso написа:Le Transporteur написа:Предпазител 18
В Бг му казваме и бушон.

Последна промяна Le Transporteur на 23 Сеп 2008, 20:10, променена общо 1 път
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Отвори кутията с бушоните и виж да нямаш окислена клема“При мен от това се беше получило.Ако не пускаш един кабел по Бг и на маистор които си знае ор работата.Успех
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
op
здравейте колеги,оказа се,че предния маистор дето уж я правеше ми е свил релето за запалването,поне така ми обясни сегашния маистор,сега колата няма ядове пали от рас,благодаря все пак за помошта...ключ.
9 мнения
• Страница 1 от 1