по-къси болтове....
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
по-къси болтове....
става дума за тия дето свързват джантите с колата...
проблем ли е ако болтовете са по-къси с 2 до 3мм. ?...
ще слагам едни планки с тая дебелина с цел да отдалеча джантата от амортисьорите щото се оказа че опират... проблем ли ще е ако сложа същите болтове или да си търся по-дълги ?
проблем ли е ако болтовете са по-къси с 2 до 3мм. ?...
ще слагам едни планки с тая дебелина с цел да отдалеча джантата от амортисьорите щото се оказа че опират... проблем ли ще е ако сложа същите болтове или да си търся по-дълги ?
- Bergayos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E81 123d, E70 3.0d
- Мечтае да кара: Alpina B10
Всеки стругар може да ти направи нови, по-дълги болтове или да пристърже твойте(ако е за 2-3мм). Само не разбрах защо само 2-3мм, като слагаш фланци ,слагай 10мм примерно 

- Новини
-
Стандартните фланци струват по 4 лв. чисто новичък от почти всеки магазин но като купуваш непременно им кажи, че търсиш фланец за джанта 4х100 .... иначе като кажеш за БМВ и гледат влюбено. Те са мисля 5 мм. дебели, могат да карат със стандартните болтова но си е чиста проба детинщина (на 316-ката ми е така), направи си нови по-дълги болтове - не е шега работа това....
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
!!Asen_X написа:Стандартните фланци струват по 4 лв. чисто новичък от почти всеки магазин но като купуваш непременно им кажи, че търсиш фланец за джанта 4х100 .... иначе като кажеш за БМВ и гледат влюбено. Те са мисля 5 мм. дебели, могат да карат със стандартните болтова но си е чиста проба детинщина (на 316-ката ми е така), направи си нови по-дълги болтове - не е шега работа това....
вмай вече се набутах... (: поръчах си на един лазер да ми изрежат 2 фланеца от мламарина 2мм дебела и ми взеха 10лв. на парче... а болтове предполагам ще ми намерят в сервиза като отида да слагам фланците утре ?
5 мнения
• Страница 1 от 1