Въпрос!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Въпрос!
Здравеите колеги! Имам едно питане към вас дано получа някакъв адекватен отговор! Ситуациата е следната:
Колата ми БМВ компот, и зад дясната седалка стелката е прогизнала цялата във вода, на какво може да се дължи това, моля ако някои има представа да пише.
Благодаря предварително!
Колата ми БМВ компот, и зад дясната седалка стелката е прогизнала цялата във вода, на какво може да се дължи това, моля ако някои има представа да пише.
Благодаря предварително!
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Дабе аз си мислех за този вариант но интересното, че нямам никаде скъсано уплътнение, и я гледах от долу и няма никаде изгнило всичко е ток и жица. Аз си мисля да не е от малкия прозорец на задната седалка а пак така и седалката ще е мокра а тя не е. Направо съм в шах ебаси случката!
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Ами той "контакта",е с 2 врати и е странно от уплътнението да прогизне отзад,а отпред да няма нищо.94-та БМВ да изгние...
не ми се вярва
.По скоро вдигни някаде колата на подемник и огледай за липсващи тапи или нещо такова,щото другия вариянт е да разкостиш купето(махане на седалки,мокет и т.н.).Странна работа с тая вода 

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
- agent smit
- младши ентусиаст
-
Ако сте пренасяли минерална вода в тези 10 литровите туби, може да се изляла малко и да си забравил колега 

6 мнения
• Страница 1 от 1