Само да се похваля!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Само да се похваля!
Здравейте колеги!
Нали вече иде зимата и почнах да се оглеждам за зимни гуми. По принцип досега не съм обръщал внимание на ДОТ-тове и разни там други детайли и по тая причина реших първо да огледам мойте гуми (поне да видя къде точно се намират различните обозначения). И като им видях ДОТ-а на мойте направо се изумих 0700, т.е. 7 седмица 2000г. Е...ти случая - цели осем години и още имат близо 2мм грайфер. Е верно че са "Firestone Firehawk", ама чак пък толкова???
Може ли някои по-просветен да сподели какъв е макс.живот на едни гуми - години и/или километри?
Нали вече иде зимата и почнах да се оглеждам за зимни гуми. По принцип досега не съм обръщал внимание на ДОТ-тове и разни там други детайли и по тая причина реших първо да огледам мойте гуми (поне да видя къде точно се намират различните обозначения). И като им видях ДОТ-а на мойте направо се изумих 0700, т.е. 7 седмица 2000г. Е...ти случая - цели осем години и още имат близо 2мм грайфер. Е верно че са "Firestone Firehawk", ама чак пък толкова???
Може ли някои по-просветен да сподели какъв е макс.живот на едни гуми - години и/или километри?
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
е кво има за хвалене
освен че ще трябва да си купуваш зимни гуми
а и да не забравя като си налееш антифриз пак да се похвалиш 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
По-важното е, че са с 2мм грайфер.... те с такива гуми трябва да се кара зиме.... не само на 8г, ма и почти без грайфер.... и послеееееее..... 

- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
колега аз си зех колата с дот от 1998
карах с тях една седмица и си сложих дънлоп сп спорт 2000 чисто нови от магазина и ги изхварлих за един месец едната бе на телове а другата просто си гръмна по време на бърнаут
такаче зависи от това каква ти е колата и как я караш стария собственик на колата ми не беше я карал никога повече от 3500/4000 оборота 

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Е то и аз имам от москвич с вътрешна гума на по 10 години мога да карам с тях но само си мисля че имам гуми 

I'm slowly drifting

- go6o82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: м6
ми аз пък все още си търся зимни гуми, щото мойте са мишелин ама летен и е на 3 мм.и зимата си иска де..а пак парици .миналата не бях не съм ползвал колата почти и един агент ми беше дал едни стари гуми с джанти колкото да ми свършат работа,ама му ги върнах и сега..........е трябва да се купува,просто няма оттърване.абе противвен сезон си е тва......
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Заеби ти за отлични гуми зимата минавам с по 150 лева за бройка ,а за летни под 250 немога да падна за хубави ... Просто манталитета на българина е да кара с царвули сееедно да си купя чорапи втора ръка ?!
I'm slowly drifting

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
DirtySouth написа:Заеби ти за отлични гуми зимата минавам с по 150 лева за бройка ,а за летни под 250 немога да падна за хубави ... Просто манталитета на българина е да кара с царвули сееедно да си купя чорапи втора ръка ?!
Историята помни къде къде по-трагични случай от чорапи втора ръка...

Ма все пак към автора на темата...пич дано зимата някой път не скочиш на спирачката срещу мен с тия парцали,че вече найстина убивам за колата си

12 мнения
• Страница 1 от 1