Върпрос за кондензатор
Модератор: Icco
13 мнения
• Страница 1 от 1
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Върпрос за кондензатор
Абе взех си един DIETZ тея дни че са на примоция ... Обаче има едно болче отгоре дето не ми е ясно ето направил съм снимки ! Remote ли е това ? Защото в книжката не пише ,а и къде да го вържа към remote на усилвателя за да се пуска с playara или нон стоп да работи кондензера ?

I'm slowly drifting

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Проссто болт за да държи нещо си
Тези кондензатори сами се палят и гасят спрямо консумацията на ток така че лабаво..
Тези кондензатори сами се палят и гасят спрямо консумацията на ток така че лабаво..

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
Хмм значи ако запали без него си е от тези автоматичните защото съм виждал такива дето са със ремоте и все пак този е 68 лева едва ли е от автоматичните преди имах directed беше автомат ... Викаш да пробвам без да го връзвам и ако не запали значи е ремоте ако запали значи си е декоративно такова 

I'm slowly drifting

.
Би ли пояснил за какво се ползва кондензатора.
Имам проблем с музиката- задните колони са ми през стъпало и когато двигателя работи има един паразитен шум, който се мени с оборотите. Дали с кондензатор ще изчезне.
Ти твоя откъде го купи?
Имам проблем с музиката- задните колони са ми през стъпало и когато двигателя работи има един паразитен шум, който се мени с оборотите. Дали с кондензатор ще изчезне.
Ти твоя откъде го купи?
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Soul_Fly написа:Аз съм със същия кондензатор и НЕ е автомат![]()
Връзва се към remote-та на CD-ти или усилватеяля за да се пали когато включваш музиката

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
Soul_Fly написа:Аз съм със същия кондензатор и НЕ е автомат![]()
Връзва се към remote-та на CD-ти или усилватеяля за да се пали когато включваш музиката
Сигурен ли си ? И мен много ми прилича на remote извод обаче в книжката нищо не пише

Казвайте че Утре ми пристига усилвателя днес купих малко вата и кабеляци и съм почти готов за старта

[/img]

I'm slowly drifting

DirtySouth написа:Soul_Fly написа:Аз съм със същия кондензатор и НЕ е автомат![]()
Сигурен ли си ? И мен много ми прилича на remote извод обаче в книжката нищо не пише![]()
И аз като тебе го гледах като голям камък, но в специализиеан магазин за кар-аудио ми обясниха как се свързва и вече 6 месеца си бачка без грижи

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
Първоначалното зареждане без remote ли да го направя ? И ок зареждам го с лампичката и като го зареда махам лампичката и го слагам на усилвателя ? И тогава го пускам с remote ли ?
I'm slowly drifting

13 мнения
• Страница 1 от 1