питане за якост на диференцял
Модератор: bum_bum
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Пиши пак като завършиш проектаS 70/3 написа:не темата не сам я пуснал за спам..целта на проекта ми е да е все пак и естети4ески издаржан(не плюти заварки и грозни недомислици)
за дифа от М5 не сам сигурен дали ще може да се закрепи кам задния мост на е 36 а и предавателното 4исло може да се окаже разли4но от това което тьрся..а до местоположението то е БГ София драгалевци конкретно..а до двигателя сам замислил да е от Е 39 М5 с доработки.или някои 12 пак с доработки...

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
аз прая двутактов драгстер 600 кубика с 6 оси и искам сичките да са шпер за да направя поне малко по добър старт и без тва не мога да го държа та мисълта ми е дали нещо от Татра или Краз ще свърши работа или са слаби ... трябва да одържат около 5000 6000 к.с на колелата
та въпроса ми е дали ще мога да взема поне старта на С 70/3 320-ката ама е с нос и не съм сигурен дали да се пуснем
та въпроса ми е дали ще мога да взема поне старта на С 70/3 320-ката ама е с нос и не съм сигурен дали да се пуснем
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
И това е причината никой в БГ да не експериментира с колата си. Защото дори и да намери немислимо многото пари, части, време и нерви да го направи. Във всеки един момент всички около него ще го вземат на подбив, а това е най-трудно. И после се опкалвате, що у нас няма истински мощни коли, правени от маняци, ми ето ви отговора, то цялата тема е такава.
Автора, 1 нещо съм научил, като ще правиш нещо по колата дето е различно от заводското, правиш го в пълна тайна и чак като е готово пускаш инфо. После да видиш, как същите тия хора, дето се еб*ват сега как са се подмокрили като коза на сол.
Бъдете здрави всички и всеки е прав за себе си, ма никой не е баш прав.
RESPECT
by t060
Автора, 1 нещо съм научил, като ще правиш нещо по колата дето е различно от заводското, правиш го в пълна тайна и чак като е готово пускаш инфо. После да видиш, как същите тия хора, дето се еб*ват сега как са се подмокрили като коза на сол.
Бъдете здрави всички и всеки е прав за себе си, ма никой не е баш прав.
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2