Омаслен заден амортисьор на Е36 компакт
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- radosi
- кандидат ентусиаст
-
Омаслен заден амортисьор на Е36 компакт
Днес като оглеждах забелязах че единият заден амортисьор се е омаслил но иначе чувствително няма разлика спрямо другия и колата се държи добре на пътя.
Явно е газово маслен щото се чува фаст като го натисна надолу.
Какъв е съвета в случая. Да сменям и двата или да карам докато не се разклати ?
Явно е газово маслен щото се чува фаст като го натисна надолу.
Какъв е съвета в случая. Да сменям и двата или да карам докато не се разклати ?
Ако тъщата върти дупе, щерка и си заслужава инвестицията
Ако колата си върти задницата значи си заслужава емблемата!

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Здрасти.Добре човек,кажи ми защо пускаш такава тема.
Искаш да закрият този подфорум ли?
Обясни ми какво толкова учудващо виждаш в това,че ти е омаслен задния амортисиьор.
Естесвено,че трябва да смениш и двата,друг е въпроса ако смениш само единия,не е чак толкова фатално.
Баси тъпите теми баси тъпите въпроси и направо вече подкрепям хората които ни курят и ни се подиграват за глупавите теми.
Няма смислъл от такава тема.Бил му омаслен амортисьора,еми като е омаслен значи е заминал и трябва се смени.
Утре учаквам тема "НЕ МИ СВЕТИ ДЕСЕН ГАБАРИТ - КАКВО ДА ПРАВЯ!!!"
Искаш да закрият този подфорум ли?
Обясни ми какво толкова учудващо виждаш в това,че ти е омаслен задния амортисиьор.
Естесвено,че трябва да смениш и двата,друг е въпроса ако смениш само единия,не е чак толкова фатално.
Баси тъпите теми баси тъпите въпроси и направо вече подкрепям хората които ни курят и ни се подиграват за глупавите теми.
Няма смислъл от такава тема.Бил му омаслен амортисьора,еми като е омаслен значи е заминал и трябва се смени.
Утре учаквам тема "НЕ МИ СВЕТИ ДЕСЕН ГАБАРИТ - КАКВО ДА ПРАВЯ!!!"

- radosi
- кандидат ентусиаст
-
Здравей.
за какво пускам темата ли? Да те дразня
....
Ами колега никакви симптоми че има проблем нито клопа нито се люлее. Случайно забелязах щото бях свалил гумата за профилактика
възможно ли е от прегряване на аморт. да изтече някакво количество масло и иначе пак да работи нормално ?
Понеже пътувах Бурас - Малко Търново и такива неравности и дупки обрах ... БГ пътища
за какво пускам темата ли? Да те дразня

....
Ами колега никакви симптоми че има проблем нито клопа нито се люлее. Случайно забелязах щото бях свалил гумата за профилактика

възможно ли е от прегряване на аморт. да изтече някакво количество масло и иначе пак да работи нормално ?
Понеже пътувах Бурас - Малко Търново и такива неравности и дупки обрах ... БГ пътища

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
С карането ще изпуска все повече и повече докато изкара всичкото масало.На 318ката ми видях че е омазан единия преден и след 2000хил. км беше вече тотал.Като изпусне единя другия не закъснява много

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
виж сега.щом е омаслен,и маслото си е негожото,означава че УПЛАТНЕНИЯТА ИЗПУСКАТ МАСЛО.Това пък означава че амортисиора е заминал.Толкова е просто.

няма какво да му мислиш като се разклопа значи че си е заминало маслото. те са евтини задните. слагаи една двоика за да ти важи гаранцията и не купуваи боклуци. не се пести от това. поразпитаи какво ползват БМВ
да не правя реклама тук. тази марка е истината.
аз предни сменях обаче и там си е е...ло мамата

аз предни сменях обаче и там си е е...ло мамата

- radosi
- кандидат ентусиаст
-
ахам това исках да чуя. т.е като тръгне уплатнението веднаж до 1-2000 км се тотализира
Блаодаря на всички утре ще отида да огледам какво се предлага и ще взема два близнака.
Поздрави.

Блаодаря на всички утре ще отида да огледам какво се предлага и ще взема два близнака.
Поздрави.

8 мнения
• Страница 1 от 1