Специални благодарности към

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Специални благодарности към

Мнение от cod-cdbp » 22 Сеп 2008, 10:20

Специални благодарности към Палара, Пешко искам от сърце да изразя най-големите си благодарности към теб, ти си един много точен и истински фен и колега и определено трябва да бъдеш почерпен при първа възможност.
И искам да използвам темата към колегите да използват телефонния указател и да си го качват на телефоните защото това колкото и да е елементарно свърши своята работа - а именно по сред нощ успях да повикам колега на помощ.

ПС С думи не мога да опиша колко съм ти задължен Пешко. Ти просто доказа че си изключително точен, и честно казано се чуствам неудобно че пожертва съня си заради мен.
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 22 Сеп 2008, 11:51

:yes: За това сме тук :D

Георги Пенчев
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Специални благодарности към

Мнение от палара » 22 Сеп 2008, 16:35

_65536_kb_sec_ написа:Специални благодарности към Палара, Пешко искам от сърце да изразя най-големите си благодарности към теб, ти си един много точен и истински фен и колега и определено трябва да бъдеш почерпен при първа възможност.
И искам да използвам темата към колегите да използват телефонния указател и да си го качват на телефоните защото това колкото и да е елементарно свърши своята работа - а именно по сред нощ успях да повикам колега на помощ.

ПС С думи не мога да опиша колко съм ти задължен Пешко. Ти просто доказа че си изключително точен, и честно казано се чуствам неудобно че пожертва съня си заради мен.
Радвамсе че се прибра без повече проблеми колега иначе отдносно до саня ми хората са казали от сън спомени няма радвам се че можах да ти помогна :bchug: :yes: :driving:

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 22 Сеп 2008, 18:27

Винаги се радвам когато има такива колеги. Браво. Евала на такива хора.

ПП: Иии надявам се колкото се може по-рядко да се случва.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Re: Специални благодарности към

Мнение от Vasko » 22 Сеп 2008, 18:56

_65536_kb_sec_ написа:Специални благодарности към Палара, Пешко искам от сърце да изразя най-големите си благодарности към теб, ти си един много точен и истински фен и колега и определено трябва да бъдеш почерпен при първа възможност.

Относно телефоният указател Стояне то май и ти го нямаш на всички колеги .Добре че бях в и-нета и като се обади веднага взех да ровя за телефони на колегите тук в сайта ....Всичко е добре, когато завършва добре !

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 22 Сеп 2008, 20:13

Радвам се че сте свършили работа, но какво има, да няма нещо проблеми с кораба :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 22 Сеп 2008, 20:16

:clap: :clap:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Мнение от swh_bmw » 22 Сеп 2008, 20:43

Здравейте,
...отдносно до саня ми хората са казали от сън спомени няма..

как бе още не мога да забравя мацката от онази вечер :mhihi:
иначе евала :clap: :clap: , и аз много се радвам че има такива колеги.
Поздрави

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 520i
Мечтае да кара: M-POWER

Мнение от kotev_bg » 23 Сеп 2008, 14:44

Браво колеги така трябва да е

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 24 Сеп 2008, 14:17

като се върна в България ще има голямо почерпване
и обезателно трябва да се организираме да отидем целия отбор някъде - и който не дойде ще има нейзвинени отсъствия :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Назад към E34