СОФИЯ - сбирки Е30 неделя 20:00 Бояна
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Rumburak
- младши ентусиаст
-
- Кара: съмтаймс сайдуейс по пистити :D
- Мечтае да кара: е30 м3
- Детайли за колата: e30 sedan m44b19
Re: .
SpUd3r написа:jorofaceoff написа:Поредното добро Сьбиране![]()
Благодаря Колеги
Дилянчо традицията,повелява нещо??и се надявам модераторите да не го изтрият
е то ще си е мнението, което най-много и подробно се отнася за самата сбирка, така че няма да има причина да се изтрие![]()
![]()
Иначе и на мене ми хареса отново, само дето беше студено много, ама пак всичко си беше перфе
на мен ми беше за сефте, ама ми хареса много!

следващата неделя дано не е толкова студено.....че като гледам някой колеги това малко ги понаплаши

но пък беше мокро и имаше и фън по светофарите...

аз нещо не се усетих да съм след колоната и на единия светофар върнах на втора

Последна промяна Rumburak на 21 Сеп 2008, 22:48, променена общо 1 път
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
Дидо, Дидо каде си защо не пишеш поеми, Дидо
Момчета аз невярвах че ще дойдат толко хора заради времето, но останах приятно изненадан. Както каза Марто: "малко беше студеничко" но пак си искарахме готино.
Още една поредна събота, която стана добре...
Жоро постоянно кашляше НЕЗНАМ ЗАЩО
Следващата събота дано да дойдат още повече хора защото смятам да направя голямо ШОУ(само да зема колата де)

Момчета аз невярвах че ще дойдат толко хора заради времето, но останах приятно изненадан. Както каза Марто: "малко беше студеничко" но пак си искарахме готино.
Още една поредна събота, която стана добре...

Жоро постоянно кашляше НЕЗНАМ ЗАЩО

Следващата събота дано да дойдат още повече хора защото смятам да направя голямо ШОУ(само да зема колата де)

Drive Only Cool Cars - E30 Baby 

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Enjoy ...ico-bmw написа:Дидо, Дидо каде си защо не пишеш поеми, Дидо![]()
Събота 21:10

На връждебна вече ни чакаха 4 е30-ки, Ицо, Динко, Жоро и Бени бяха ги наредили една от друга по черни, Младостката група разполагаше с 2 почти бели, една шарено великденско яйце и черното на мартинчо с големите Жанти

Студът на вечерта не ни освободи от прегръдката си поне час и половина, време преплетено от хвалби и жалби на гордите собственици на е30 (както стана ясно по-горе Флагмана на БМВ)

Нещо не ми харесахте бояджийските способности, ама тепърва ще практикувам, Ако някой има стъклопластика за боядисване и не духа вятър да идва , ще му я пръсна

Rumburak дойде мисля последен , ма то момчето от Симеоново разбрах идва, простено му е. Не можахме да си поговорим много ама другия път ще си запиша

Владо си замина рано рано, няква работа му излезе, за което съжаляваме от негово име, ама и успя да я поднесе тая М10-ка ей има още 5-6 месеца живот в нея (ай владо Б25 да сложиш след време)
Абе студа на мене не ми пречеше бях си с ръкавици, па и Жоро направи някви магии и почнаха едни турбота да се чуват от колата му .. може би в чест на Митко незнам ... дано стане проекта УСПЕХ.
Кой каза ай да ходим на кафето .. добър човек ей спаси много от премръзване, и то ясно как беше по пътя натам , добре че е далече, ама малко завои има дотам. Редят се там 9 е30-ки по светофарите, някой пушат отдолу , други гърмят, ама идеята беше да бъде шумно и зе че стана. Жоро имаше проблеми с потеглянето на някои от светофарите, чак до 3-та ми хвърляше кал по стъклото , и нещо превъртаха и 2-те му гуми ... Жоро от кво е тва бе как така и 2-те заедно

В "плейса" беше яко диско ретро вълничка , C-block , Masterboy и др. стари изпълнители пяха почти на живо

Пак разговорите бяха за ... е30 вий за кво си помислихте, обсъждаха се варианти за б20->б23 ама до консенсус май не стигнаха незнам. А и се чудя кво е "реостат" ама сериозно, не го знам, ся искам първо на теория да го опозная преди да си го свалям да го пръскам с тоя контактен спрей ? А и Ицо да не забравиш в събота да видим тия лампички на световода на парното кво ще ги прайм , смяна, диагностика, профилактика

Тръгнахме си обичайния пакет, аз, жоро, бени и динко. Някой се въртяха на обратния около релсите май беше бени, ама си потанцува добре браво.
Ако съм забравил нещо, съжалявам ма и бързам че ще одим на Хкурзия с фамилията , обещал съм Рилския Манастир и ще бягаме сега.
ПП . Чакам си подаръка диктофонче за по детайлна информация с сбирките

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Rumburak
- младши ентусиаст
-
deyan-enchev написа:Rumburak дойде мисля последен , ма то момчето от Симеоново разбрах идва, простено му е.

deyan-enchev написа:Не можахме да си поговорим много ама другия път ще си запиша.
ами ...

.
Kолеги,цял ден водя преговори с модераторите,моля нека пишеме основни работи в темата,не важи за Дидо тва си стана задьлжително,нека не се стига до следващо заключване на темата,не че ни е нова,но ни е единствена ,нека им покажеме ,че ние,хората с наи-истинските БМВ-та,не сме спамери
и щом има интерес от колеги с Е36(дори модератори)да заповядат!! 

Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
- ico-bmw
- ентусиаст
-
Колеги Утре на Сбирката се надявам да дойдат повечко хора, защото знам че ще бъде весело. Аз ще закъснея малко ще дойда в 10:20 някъде но се надявам да има въртене на гумета на Сбираката утре 

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Утре 99 % и аз съм на линия
Митак надявам се да ни зарадваш Сссссссссссссс нещо
Деяне чакаме се както обикновено на билата нали ? Ако има някви промени пиши ЛС

Митак надявам се да ни зарадваш Сссссссссссссс нещо

Деяне чакаме се както обикновено на билата нали ? Ако има някви промени пиши ЛС

Tux0 Ca !

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
виждам еч весло си изкарвате да взема и аз да се включа ако трябва едно Е=30 под наем щевзема 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
b2 написа:виждам еч весло си изкарвате да взема и аз да се включа ако трябва едно Е=30 под наем щевзема
Ми идвай какво чакаш....и не ти трябва да взимаш е30 под наем щото все си мисля че ако споделиш в кой район живееш все някой ще те вземе...
п.с. Митко и тая събота ще киха само с уста а на всичкото отгоре ще закъснее
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
b2 написа:виждам еч весло си изкарвате да взема и аз да се включа ако трябва едно Е=30 под наем щевзема
Борко идвай с е39-та няма проблем

EDIT - днеска се оказа, че пропускам, но другата седмица съм на линия 100%

Последна промяна SpUd3r на 27 Сеп 2008, 18:55, променена общо 1 път
Tux0 Ca !

- Rumburak
- младши ентусиаст
-
сори колегиии

- beni barzia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5
- niko_first
- младши ентусиаст
-
- ico-bmw
- ентусиаст
-
Сбирката, както винаги беше повече от готина и се получи отново едно наистина добро събиране. Благодаря на всички които дойдоха
П.П- Скоро ще има официални лепенки на нашата сбирка.

П.П- Скоро ще има официални лепенки на нашата сбирка.