Развалят ли ги новите БМВ-та?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 22 Сеп 2008, 0:06

acer написа:Адикт, не се изказвай така, не знаеш кво съм карал/карам. Говорих за визията, че прилича на пежо.Аз визирах малко по-старата серия, че наистина ми харесва. На черното бяло не мога да кажа, ама новите... ето малко снимково сравнение за едни пари какво предлагат бмв и мерц.
Все пак, един ден ще остареят... :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Сори, ако съм обидил някой, викаш влизаш в бмв форум за дискусия, ми ето ти дискусия. Като са правили яки коли, не значи, че винаги ще правят, ако не се стараят. A, за мотора на бенз кво да кажем? Долният линк говорим сам по себе си.
http://i240.photobucket.com/albums/ff194/sheniboi/ef26b25b2cd8ac3776d43b321ad43459.jpg
Едит: Ауди не ги харесвам понеже, са супер чупливи, дизайна ми харесва, особенно на allroad. Един приятел има няколко сервиза и такива истории ми разправя за ауди, изобщо ако не са били те, щял да фалира, това важи и за алфа ромео. ;)

Петицата е 10 пъти по добра от е-класата и трябва да се сравнява с нея , ц класата е в класа на троиката и пак не виждам с кое е по добра. Не виждам закво толкова ги плюете тези нови модели , единствения модел които не ми харесва от новите е х3 и то като дизаин всичко друго си му е наред. Спроред мен последната 3ка е една от наи сполучливите , 7цата не знам кво не и харесвате ама лоша седмица аз не помня да е имало. В седма серия не ми харесва само , че няма нещо от рода на 500+ кс ама тва не е болка за умиране . БМВ си е БМВ , ауди още не са дорасли да се сравняват , а мерцедес наблягат повече на комфорта и според мен клиентите на бмв и мерцедес са различни хора , едните предпочитат да се возят другите да карат .
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от КУНИ » 22 Сеп 2008, 0:10

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... A%FA%EF%E0

Тва тряа да стига...........воля на клиентите е това ей народе.....!

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Развалят ли ги новите БМВ-та?

Мнение от Huku » 22 Сеп 2008, 0:34

Ми поръчай си такова:
Изображение
:mhihi:
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 22 Сеп 2008, 0:45

Ще се откажа от БМВ ако започнат като Мерцедес да правят маршрутки, камиони за боклук и т.н.
Изображение
Изображение

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 22 Сеп 2008, 0:54

Тази тема ми се явява актуална, защото наскоро си продадох колата и сега пред мен стои дилемата какво да купя.

За мое лично съжаление нямам неограничен бюджет и трябва да се съобразявам с него. Ориентирал съм се към нова кола и от няколко седмици обикалям шоурумите (или шоурумовете - не знам как е побългареното множествено число на тази чуждица) и установявам следната тъжна истина - базовия модел на най - ниският клас на БМВ (имам предвид 3-та серия, защото за мен 1-ва серия не е точно БМВ, а някакво голфоподобно нещо) е чувствително по-скъп от средното/високо ниво на оборудване на средния клас на почти всички други конкурентни (в моите очи) марки - говоря за Тойота, Мазда, Хонда...за друга немска марка не мисля, щото цените са горе долу като на БМВ, а за автомобилостроене в Европа, извън Германия, мисля, че не си струва да се говори.

Значи базовия модел на 320d седан е 62 000 лв., а най-високото ниво на оборудване на Toyota Corolla 2.0 D-4D е 43 000 лв. Верно, че ако седна зад волана на королата, ще гледам завистливо всяко е90, което минава покрай мен и ще ми е криво...за това няма какво да се говори, но 20 хил. лева са си 20 хиляди лева, както и да ги гледаш, а да не говорим, че за да достигне нивото на оборудване на королата, цената на БМВ-то, ще скочи поне с още 15 000...значи стартираме с разлика 35 хил. лв. Значи за цената на едно е90 си купувам една Корола и един Ярис T Sport...(мразя когато прагматизмът ми надделява...особено, когато това се отнася до страстта ми към БМВ...)

Малко се отплеснах, но с тези редове исках да кажа на тези, които твърдят, че всичко, което се случва с БМВ било заради политиката им към намаляване на цените на колите - пичове, не сте прави! За съжаление новите БМВ-та не са евтини! ;)

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 22 Сеп 2008, 1:04

Иво написа:Ще се откажа от БМВ ако започнат като Мерцедес да правят маршрутки, камиони за боклук и т.н.

и най важното-коли за пенсионери :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Re: Развалят ли ги новите БМВ-та?

Мнение от ((:BuKcu:)) » 22 Сеп 2008, 1:05

Huku написа:Ми поръчай си такова:

Това е по-яко и от Батмобила :mhihi:

С новото поколение автомобили, мисля че навлизат в една нова ера. Коренно различни и като дизайн, и като оборудване....въобще пълна еволюция. Не смятам, че е минус, напротив...все в някаква посока трябва да се развиват. Особено на е60-та й наприха страхотен дизайн...за мен поне това е най-хубавата кола...на външен вид, става въпрос. Отделно преобразиха 3та. Вкарват все по-нови технологии. Направиха истински бум с Х6ца, в началото никой не я харесваше, защото изглеждаше...хмм...странно, а сега....Не мисля, че вървят в грешна посока, все пак има здрава конкуренция и за да си първи, не трябва да тъпчеш на едно място.

Колкото до А6 и А8....ако се загледаш отпред не можеш да откриеш разлика :shock: :mhihi: Даже и един фейслифт не им направиха :mhihi:
В Мерцедес залагат на силата...на някакви извънземни мощности и на лукса в купето. Ама честно казано не се интересувам особено какво правят, така че... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 22 Сеп 2008, 1:06

Кратко и ясно , ДА ;)

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Re: Развалят ли ги новите БМВ-та?

Мнение от ! Алекс » 22 Сеп 2008, 1:14

((:BuKcu:)) написа:
Това е по-яко и от Батмобила :mhihi:

С новото поколение автомобили, мисля че навлизат в една нова ера. Коренно различни и като дизайн, и като оборудване....въобще пълна еволюция. Не смятам, че е минус, напротив...все в някаква посока трябва да се развиват. Особено на е60-та й наприха страхотен дизайн...за мен поне това е най-хубавата кола...на външен вид, става въпрос. Отделно преобразиха 3та. Вкарват все по-нови технологии. Направиха истински бум с Х6ца, в началото никой не я харесваше, защото изглеждаше...хмм...странно, а сега....Не мисля, че вървят в грешна посока, все пак има здрава конкуренция и за да си първи, не трябва да тъпчеш на едно място.

Колкото до А6 и А8....ако се загледаш отпред не можеш да откриеш разлика :shock: :mhihi: Даже и един фейслифт не им направиха :mhihi:
В Мерцедес залагат на силата...на някакви извънземни мощности и на лукса в купето. Ама честно казано не се интересувам особено какво правят, така че... :mhihi:

:yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 22 Сеп 2008, 1:44

Не се интересувайте от бенз, те са гадни коли за дядковци. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 22 Сеп 2008, 2:05

acer написа:Не се интересувайте от бенз, те са гадни коли за дядковци. :mhihi:

никои не казва че бенц са гадни коли даже напротив. Замисъла на самите марки е различен. Имали сме 3 мерцедеса , 1 ауди и 4 бмв-та , та горе долу си имам някаква представа.Като цяло ауди взеха да правят хубави коли от скоро така че нямат място до бмв и мерцедес все още иначе вървят прилично возят и така нататък ама ... даите да не се отклоняваме от темата ,а кажете кво не им харесвате на новите бмв-та :!: :?:
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci

Мнение от -Maxxx- » 22 Сеп 2008, 4:26

Оффффф.. харесвам бмв не ами незнам направо... , но все пак от сумати и време в топ 3 са ми новата с класа новия цл и на 1-во място г-класата, което за мен е най-мъжкарския автомобил някога!!!!, и както е оборудван като градски сув така е един от малкото дйипове които спокойно можеж да си ги изкараш извън терена на яко офроуд...
Изображение

Бобо Дебелия
Аватар
Кара: E30/E36/E34

Мнение от methanol » 22 Сеп 2008, 11:04

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 22 Сеп 2008, 11:30

acer написа:Не се интересувайте от бенз, те са гадни коли за дядковци. :mhihi:

А тетва е дума!

Мерцедес се копува в българия зарадфи статута на мутренска марка,цяла софия е пълна с S-класи,които сичките са на лизинг и собствениците им живеят в еднустаини панелки в Люлин(нищо против квъртала).Мерцедес има много различно почитатели,сигурен съм,че 90% в форума на мерцедес са под 18г. и са се регистрирали защото баща им кара 190ка и си мислят че са нещо на останалите.

Но да не отклоняваме темата..............

БМВ карат предимно ценители на марката,които откриват истинската красота в един автомобил(има и малки изключения предимно с модела Е36 купен от личности от малцинството).
БМВ спечели много нови привърженици с изкарването на модела Х6,сега има планове ка се прави четириврато купе,да малко със закаснение но баварците изчакаха за да видат конкурентите,ще се продава ли колата и чак сега ще направат модел които ще разбие конкуренцията.
повечето марки дават ниска цена за да могат да продават,БМв няма нужда от това на каквато и цена да се продава винаги ще има истинските фенове.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 22 Сеп 2008, 11:35

Според мен, съсипаха дизайна на 7-ма серия. След Е38 нещо не ме грабват моделите.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата