TOP GEAR???
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- nikinenov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 335d, F30 320d
Той и Джеръми Кларксон го прави това да коментира и да кара бясно, особенно като караше порше-то карера ГТ - брех че кола 

Only a month ago, I stepped out of the Ferrari 430 and thought that maybe in 200 years, someone, somewhere, using materials that don't currently exist, will make something better. But in fact, I only had to wait four weeks. The M5 is that good.
- Bavarcheto
- кандидат ентусиаст
-
Някой знае ли дали трябва някаква специална програма за сайта www.racingflix.com , защото не мога да даунлоудна нито едно клипче 

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
а аз съм смъкнал почти всичко 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
аз съм смъкнал всичко от road test-ове ..
а аз съм смъкнал почти всичко
Eхее - пичове, ако аз съм ви донесъл малко кеф с тоя линк ще съм доволен хехе

Ами регистрирах се, но пак неще. Да не би да е от програмата ми ( Get Right ) Вие с коя теглите??
Bavarcheto - за съжаление ТОЗИ сайт по принцип НЕ ПОЗВОЛЯВА използването на download-програми, така, че НАЙ-СИГУРНИЯТ НАЧИН да смъкваш файлове от него е: десният бутон на "плъха"

Once again - ENJOY !
Live and let Die!
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
сайта го знам от както е направен...пред около 2 години....а за свалянето без проблеми става с Флаш Гет....има доста готини неща успех с свалянето на всички,когато имам време ще ги качвам някъде из БГ сърварите....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
THUNDER написа:ТОЗИ сайт по принцип НЕ ПОЗВОЛЯВА използването на download-програми
Позволява .. аз ползвам NetVampire .. след като излезе списъка на видео-тата, даваш GetVideo, после след като се зареди следващата страница линка под снимката го drag&drop-ваш в download manager и поне при netvapire се редайректва към истинския линк. Аз лично си вземам края на линка (точния адрес) и го сменям в description-a на файла, за да ми е лесно после като смъквам по няколко неща .. поддържа си resume, единствения проблем е, че се смъква малко бавно, но повярвайте ми и след като си платиш скоростта остава същата

Ми аз свалям без проблеми оттам с FlashGet...наистина бавно става -3,5кб/с ,но като дам split file на 10 и се качва до 16-17...ама понякога download-а съвсем спира...инъче има много неща ,почти всичко...
Btw видях че Top Gear няма да го дават вече по BBC World ,а по BBC Two и вече предаването ще бъде 1час ,а не 25минути както преди и всеки път някоя знаменитост ще преви обиколка на пистата ,със Сузуки Лиана(майче)...
Btw видях че Top Gear няма да го дават вече по BBC World ,а по BBC Two и вече предаването ще бъде 1час ,а не 25минути както преди и всеки път някоя знаменитост ще преви обиколка на пистата ,със Сузуки Лиана(майче)...

But does a human form display to those who dwell in realms of day
ngc7052 написа:Btw видях че Top Gear няма да го дават вече по BBC World ,а по BBC Two и вече предаването ще бъде 1час ,а не 25минути както преди и всеки път някоя знаменитост ще преви обиколка на пистата ,със Сузуки Лиана(майче)...
Информацията ти е малко стара ... то е по 1ч. от една година поне .. и карат reasonable priced car (Suzuki Liana) също от година ..
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2