Смяната на съединитела НЕ става....М52
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- DDR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ШесТакА пОд КапАкА да РЕВЕ...
Смяната на съединитела НЕ става....М52
Да наистина смяната на съединитела ми не става!!!
Ситуацията е следната> Оставих колата и новия съединител при майстора и той ми се обажда вечерта че не може да свали съединитела, защото болтовете не се развартат
Отивам аз при него и резултата е, че от 4 болта които трябва да се развият с специален ключ(забравих му името) единия е скасан, а другите не мардат и той се е отказал защото и другите щели да се преебат!
Коментарите за майстора ги спестете мой приятел който ми е сменял много неща и на тази и на други мой коли. Просто шибаните болтове не мардат...
Та казвайте какво да правя момчета
Колата е 320 '96год. с м52 мотора.Съединитела може да се кара още ма нали е с демферен маховик си викам ае по рано да го сменя.... и си е...а мамата!!! Някой да е имал или чувал за подобен случаи? И дали има някакви ключове или пистолети с удърно отвиване или....де да знам и аз...???
Приемам всякакви предложения....
Ситуацията е следната> Оставих колата и новия съединител при майстора и той ми се обажда вечерта че не може да свали съединитела, защото болтовете не се развартат

Коментарите за майстора ги спестете мой приятел който ми е сменял много неща и на тази и на други мой коли. Просто шибаните болтове не мардат...
Та казвайте какво да правя момчета

Приемам всякакви предложения....

Ако я мАчкАш... и дреХите от гЪрбА ще ти ИЗгОРИ...
- DDR
- кандидат ентусиаст
-
Нали се сещаш на какво място са горните два болта на майка си в г..а!!! А единия долен болт от към електромотора се скъса заедено с ухото на блока
Тогава спря и работата.........Така че болтовете (резбите) са мнооого здрави.
Съвети.....

Съвети.....

- cool_ice
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53 4,4
- Мечтае да кара: Всичко що е М
ре
Батка само пистолет на бъздух няма ка да не се развият при мен беше така на старото бмв но пистолета оправя всичко а ако се скъсат нови както казва колегата има спецялни нарезни винтове за скъсани болтове вадиш и слагаш новите и излиташ пак на терена. аиде успех

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Нема се пуашиш!!!
Както каза момчето с синьото цупе...на неговата кола с един секач им таковахме таковата и после нови болтове на Wurth от мосю бриколаж и сега града спи при неговия съединител
Няма такова нещо като не може...тоя,който не иска не може...
Както каза момчето с синьото цупе...на неговата кола с един секач им таковахме таковата и после нови болтове на Wurth от мосю бриколаж и сега града спи при неговия съединител

Няма такова нещо като не може...тоя,който не иска не може...
- DDR
- кандидат ентусиаст
-
cool_ice ама то дали ще влезе пистолета за горните два болта...Има някаква логика с пистолета да стане ,щото малко и удърно прилага усилието.Иначе сила не ни липсва,но не е удърна. Няма как с ключа. На какво БМВ си имал такав проблем
А да се стига до свляне на сърцето малииии...ебаси съединитела
///MapTo вие със секача сте ги нагласили ама на място ли сте работили или мотора на масата? Иначе желание има...летните гуми треа да се доваршат,че сезона свърши не треат вече
А да се стига до свляне на сърцето малииии...ебаси съединитела
///MapTo вие със секача сте ги нагласили ама на място ли сте работили или мотора на масата? Иначе желание има...летните гуми треа да се доваршат,че сезона свърши не треат вече

Последна промяна DDR на 21 Сеп 2008, 21:11, променена общо 1 път
- ///MapTo
-
-
Бе слушай ме като ти казвам човек!!!
В канал дето 10 годишно едва влиза аз свалях болтовете на притискателя...със секач за бетон,не за желязо..блъскаш по болтовете с ъгъл малък,но все пак ъгъл в посока на развъртането...после с чука 2-3 пъти върху главата на болта да му стесниш дупката,буташ шестограма и трескаш силно с чук...са няма да ти разказвам приказки от 10001 нощ,праил съм го тфа!
В канал дето 10 годишно едва влиза аз свалях болтовете на притискателя...със секач за бетон,не за желязо..блъскаш по болтовете с ъгъл малък,но все пак ъгъл в посока на развъртането...после с чука 2-3 пъти върху главата на болта да му стесниш дупката,буташ шестограма и трескаш силно с чук...са няма да ти разказвам приказки от 10001 нощ,праил съм го тфа!
- ///MapTo
-
-
Е то други болтове няма..другите са на скоростната кутия,дето са 1 милион на брой и тряа си пишеш кой от коя дупка е излезнал...
- DDR
- кандидат ентусиаст
-
Значи става на въпрос за първите болтове, от които се тръгва. Тези които хващат кожуха на скоростите за блока. В момента единия болт го няма, а колата си е в движение по софийските улици...
- КУНИ
- младши ентусиаст
-
DDR написа:Нали се сещаш на какво място са горните два болта на майка си в г..а!!! А единия долен болт от към електромотора се скъса заедено с ухото на блока
- ///MapTo
-
-
аууу
начи аз не съм разбрал както трябва...
Тия болтове...къде се намира тая кола?
утре съм свободен и мога да дойда да ударя едно рамо
начи аз не съм разбрал както трябва...

Тия болтове...къде се намира тая кола?
утре съм свободен и мога да дойда да ударя едно рамо