1/10000

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

1/10000

Мнение от SKISA » 21 Сеп 2008, 9:00

1/10000……

Признавам те-голем си...!! Най-големият....! Предполагам,че след време ,като почукам на портата ти ше ми бъде напомнен този ден,но мисля да не се съобразя с каноните точно днеска......
Щото нещо много ми се събра...!! Имаш си некаква твоя идея за правилно и неправилно,за забавяне и забравяне...!! Само че не е лошо да я споделиш и с нас!!Щото иначе как да бъдем верни...на каузата!!Трудничко е!! И със сигурност трябва да си чувал приказката за сопата и моркова,ама нещо са ти много различни аршините за мерене на сопата и на моркова....!! и се получава дисбаланс и ние,тъпите червеи не можем да схванем идеята и на къде да копаме. Твоя воля...!!! Ама тя волята и вярата идват от вътре и от сърцето....!! ....и когато вземеш сърцето на един човек е трудно да очакваш той да ти вярва!! Просто няма с какво....!!
Едва ли аз трябва да те поучавам-все пак си бая по-стар от мене....!! Некъде две хил. години по-стар....!!! Но ако аз не съм читав и ако си решил така да мачкаш и газиш-начи и ти не си много читав!!! Нали съм твой образ и подобие...!!! Нещо не си се справил...!!! Защото да дадеш и после да вземеш е 10000 пъти по-злобно от това да не дадеш!!! 10000 пъти...!! Точно ,колкото беше шанса да ме накажеш!! И точно толкова болезнено да се намираш от ляво на наклонената черта ,а не от дясно!!! Защо толкова злобно-нали си любов!!!??? Нали си вяра.....!?!?!? Случва се ,викаш!!?!?Добре!! Човек понася много!!! Колко препятствия и колко препъни камъни се е наложило да преминем и пак да ни има...!! Що поне не избра 1/250 или 1/800...!?!? Или така по-боли!?!?Наказанието ще е съпоставимо с прегрешението!?!? Хммм..!! Добре!!!! Щом смяташ така....!!! Интересна гледна точка!! А това,че дори и прегрешенията са се случили с твое знание и помощ!?!? Тва отчете ли го!?!? Или не можеш са да сметаш за всеки –всичко!?!? Е как нахрани всички с 2 риби,а сега не можеш...!?!? Много ли станахме!?!? Колко пъти ни намаляваш....!?!? С войни,с чуми...!!! И пак сме ти много!!! Ми то не е трудно и да намалеем...!! Даже не ти требва да си чупиш света с бомби...!!! Просто е така наказвай и ше стане!! Щото оня ,червеният чака!! И офертите му почват да стават мислими!!! А най-лошото е човек да се замисли върху тях. Докато вярва безрезервно в добротата и правотата ти –всичко е наред!! Почне ли да се замисля и за други предложения-да знаеш ,че работата не е добра!! Ако искаш ме чуй!! Тия дни не ме чу!! Може и сега да си зает!! Ма станат ли много такива ,дет се замислят-ше чуеш!! Щото живота на човека не е много!! И предложението за добър и честен живот е примамливо ,докато не дойде някой е такъв шамар като тоя!! И тогава човек се замисля и почва да умува...!! А заумува ли –може и да премисли!! Преди месец псувах иноверците и ги кълнях,ма са може и да си помисля...!! Дали пък техната вяра не е по-добрата!! Нещо много лесно ми се вижда ,че са съгласни да умрат...!!! А тва в някои случаи е хубаво!! А още по-лошо ше стане ако приема да продам душата си!! Щото тя вече е достатъчно наранена!! И цената и не е висока!!! Когато поломиш нещо,а ти точно това направи –не очаквай после да струва кой знае колко!!
Може би ше кажеш-дадох ти много-сега взимам!!! Ми вземи.ма си вземи това,което си ми дал ,а не това ,което още го няма!! Нищо не ти пречи да удариш там...!! Всъщност май ти пречи...!! Нямаш време за всеки!! Имаш време да видиш ,но не и да отсъдиш правилно...!!!
Ще кажеш- сквернословия!! Може би!! Аз ,обаче считам за честно и почтено ,че все още ти говоря...!!.... и се опитвам да се спогодим...!!! Щото другият вариант беше да ти пална храма още вчера и да се приключи с мирните преговори....!! Па ти прати твоите хора тука да ме накажат!!! Нали знаеш ,че наказанието е само в нашите умове-не в мрежите и решетките,с които ще ме заключат!!! И ако моят ум говори друго-няма наказание на земята за мен!!!
А сега след като знаеш какво мисля може да пратиш архангела с меча да въведе ред или да прецениш ,че си сбъркал и да дадеш след това!!......Или пък да не ми обърнеш внимание!! Не казвам ,че си сгрешил да ме накажеш-говоря за размера и начина на наказание....!!
Та ше чакам да видя!! Голем си-знам!!! Не мога да се меря с тебе и не те страхувам...!! Просто си говоря и ако не получа отговор или решение ще считам ,че си се отказал да си говорим и ще правя ,каквото сам реша-независимо правилно или не!!!

1/10000!!!! Виж само какъв шанс...!!! Всеки би заложил срещу такъв шанс...!!! И най-счетоводно мислещият банкер-филателист ще заложи срещу 10000!! Няма комарджия на света ,който не би заложил срещу 10 000 !!! Разликата е огромна...!!! Даже и за твойте мащаби е огромна!! И кво!?!? Аз останах от ляво на чертата.....!! При единичката....!!! А знаеш ли какъв е шанса втори път да пробваш и да останеш при 1/10000 откъм единицата!!! Почти никакъв!! Даже няма процент или цифра ,измислена за такъв шанс!!! Така ,че гледай да не я измислиш!!! Щото ако има друг път никак ,ама никак няма да говоря меко!! Па ти прави каквото решиш!! Дет се вика-веднъж ще се срещнем!!! И където и да ме засилиш след срещата-ще се срещнем!!! И няма да останеш несрещнат...!!
Не се оплаквам-отвикнал съм!!! Винаги си ме оставял и хвърлял да се оправям сам и да се боря!!! Сега не можех сам-имах нужда от твоята помощ и бях сигурен ,че ще я получа!!! Зарежи шанса-бях сигурен,защото ти вярвах и не бях най-лошият на света!!! А мога да съм....!!! И точно ,когато те помолих ти ме забрави....!!! Не го прави пак!! Не го прави и при 1/100 и при 1 към 100 000.....!! Защото втори път няма да говоря.....!!! Чаках достатъчно дълго и знам ,че не мога да чакам повече!!
Не бях проронвал сълза от 94та....!!! Доста отдавна е,нали!?? Като изключим няколко химна,но тва от радост-съм хълцал само и то без сълзи!!! Сега успя да си събереш сол за доста време!!! Може би е трябвало-не знам!!! На мен не ми се вярва много!!! Не ми се вярва и малко...!! Нещо напоследък хич не ми се вярва.....!! И в нищо не ми се вярва....!!! И тва ,че си говорим може би е последната искрица вяра и после остава само тишина.....!!!
Направи така ,както решиш......,пък аз ще го приема така,както аз реша......................

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 21 Сеп 2008, 9:26

:shock:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 21 Сеп 2008, 9:26

За какво става дума колега,нещо доста кофти е станало май :confused:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 21 Сеп 2008, 9:31

:confused: :?:
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 21 Сеп 2008, 13:05

Не знам какво се е случило... или какво не се е случило, какво са ти отнели, или не са ти дали... дали е в материален смисъл или друго... Но за всичко си има причина, нищо не става случайно в тоя живот. Може би е имало за какво да бъдеш наказан...
Вдигни глава и продължавай напред! Дано не е нещо фатално, дано не е нечий живот или здраве... неродено дете...
И Вярвай, защото иначе си мъртъв...
KEEP THE FAITH както пееше отдавна един човек...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 21 Сеп 2008, 13:24

Излей си душата, по-добре ще ти стане!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: хората да го гледат тъпо

Мнение от bmw318_94 » 21 Сеп 2008, 13:47

Колегата sk. е прав по-добре е да споделиш и да ти олекне,отколкото да таиш отрицателни чувства в себе си

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 21 Сеп 2008, 14:45

bmw318_94 написа:Колегата sk. е прав по-добре е да споделиш и да ти олекне,отколкото да таиш отрицателни чувства в себе си

И аз съм съгласен с това твърдение :!: :!: :!:
///M
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 21 Сеп 2008, 14:58

:shock:

Какво става бе колега ,ако може да помагаме с нещо :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 21 Сеп 2008, 15:54

Apassionata написа:Дано не е нещо фатално, дано не е нечий живот или здраве... неродено дете...

Дай боже да не е това, защото като се зачетох, това ми дойде първо на ума!
Каквото и да е - успех колега, надявам се да се справиш!
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 21 Сеп 2008, 16:34

:shock: :(
колега какво се е случило, найстина изглежда доста страшно това което си писал :confused:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 21 Сеп 2008, 16:40

.....дай боже ,ма не дава!!! щото е голем!!! щото така...!!! щото само той дава!!!
аз ще се справя-естествено!! то човек с кво ли не се справя!! кога ли не съм се справял...!! ма колко ше ми струва това да се справя е друг въпрос. съжалявам,че ви занимавам с личните си проблеми,но се чуствам сред свои в този форум и в този клуб и знам,че мога....!!

приятели,не се халосвайте по глупости,по някакви проблеми,които ви се виждат значими в момента,а всъщност са некакви тъпи спънки и изобщо не си заслужава човек да ги мисли...!! мислете напред и мислете малко по....как да го кажа..... глобално ли,филосовски ли!! ядосваме се на толкова неща всеки ден без да се замисляме ,че имаме толкова хубави други до себе си...!! смятаме го за даденост ,докато не се случи.....случка!!! после почваме да мислим!!
колежката казва: материално....!!! няма нищо материално ,което човек да загуби и да е непоправимо или толкова тежко!!! имало за какво да съм наказан!?!? май го написах вече-сигурно!!но не и толкова...!!в никакъв случай!!! все пак не съм убил 100 човека или да съм измамил хилади....!!! мъртъв.....!?!? интересна идея.....!!! и по нея писах!

аз все още има за какво да се хвана....!! имам хубаво семейство ,имам прекрасен син,имам страхотна жена до себе си.....!!! имам почти всичко....!! и естествено ,когато поискаш абсолютно всичко се намира да те плеснат през ръцете...!!! и пляскането не е като да те предупреди ,а направо да ти махне главата....!!!
тук всеки ден четем за различни проблеми-няма лошо !!за това сме хора,за това сме приятели,за да си помагаме!! всеки ,който пусне тема с яд -нека чете предните и да види заслужава ли си да се ядосва...!! нека сподели,но да помисли дали наистина премеждието е толкова страшно....!!! аз го направих...!!! не знам дали мойто е най-лошо ,но съм сигурен ,че е може би най-каръшкото!!! а и май си е най-лошото...!!
някъде хората ползват психолози ,за да излязат от дупката,другаде стават психопати...!!! аз за малко....!!! и понеже тука нямаме читави психолози,използваме старият метод да споделяме с приятели!!! и се надявяме тва да помага....!!!
другата работа била да намериш виновен и да си излееш гнева върху него....-разбрах го след като написах темата....!!! не го знаех....!!! и не съм го направил заради това -просто така се случи!!! но съм му бесен....!!! много съм бесен.....!!! и скоро не знам дали ще ми мине.....!!! ще видим....!!опитвам се да живея още по старому....!!!даже мислех,че няма да мога да отворя компютъра поне месец,а писах на третият ден....!!! явно тва е действителността....!!! риалити...!!!!!
съжалявам за отнетото време-бъдете здрави...!!!

“......... Докато светеше лампата,сърцето ми се топеше като свещ! Как се не стопи тва сърце! Как се не свърши ,та оставаше и за другата,и за по-другата вечер? ..........
-Нека –вика – да се точи!!Зло да набира! И да се научи.....!
Прав ли ,крив ли беше дядо-няма да го съдя,ала за злото беше прав:когато жалбата ти дойде много,само злото те подпира и спасява.Чучело видял ли си ,няма кокал,държи се само на едната слама. Мойта слама беше злото! И то ме на крака задържа. ......... То ми беше все в акъла. И под халището ,и на къра. И денем ,и нощем.....”
“Дервишово семе” , Хайтов

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 21 Сеп 2008, 17:32

само се надявам да не е толко лошо колкото изглежда :confused:
дано се оправи всичко ;)

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 21 Сеп 2008, 17:47

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Н.Хайтов Дервишово семе :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330d
Мечтае да кара: M550d

Мнение от LANA » 21 Сеп 2008, 18:00

:shock: какво става? :shock:
Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории