Дизайнерите на VW Group са с гръбначни изкривявания

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Дизайнерите на VW Group са с гръбначни изкривявания

Мнение от radosi » 21 Сеп 2008, 0:06

От както си купих кола Г2 после Г3 (рекаро) все ме болеше гърба след 400 км пътуване да не казвам след 2000км .. даже по едно време взех да си мисля за възглавничка. Кои е дал зелена светлина че седалките които са издялали са удобни и да ги пускат серийно ?

Сега патувам с бмв-то направо се родих .. ставам от седалката и оооо чудо ( космодиска работи :) ) Аз съм с най-обикновенните седалки на компакта. Вече спътниците зад мен не ми набиват колената си в гърба. Някои се е сетил да сложил кори на гърба на преднит седалки.
Направо се страхувам да си помисля какъв оргазъм ще получа ако си взема петица за извънградското ?

Вчера попътувах в едно ауди 2002г година и след 5 часа път направо ми се счупи краста :mhihi: .. хаха в купето беше прилично шумно при 120 направо да му се доще на човек да намали шума от копчето на "касетофона" ;)

Питам се за тия 10 години не са ли еволуирали тия хора да се научат да правят издутина в долната част на облегалките на седалките :) и да не им се свиди шумоизолацията.
Ако тъщата върти дупе, щерка и си заслужава инвестицията ;)
Ако колата си върти задницата значи си заслужава емблемата!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от КУНИ » 21 Сеп 2008, 0:19

На мен една от многото ми коли беше Пасат Вариант 93год. Та с тоя Пасат въпреки, че е много обемен автомобил също като теб след дълго пътуване се чувствах ужасно в поясната област! Седалката му беше плюшена, изглеждаше повече от добре, голяма, нямаше абсолютно никакви деформации от употреба, а в същото време ужасна да изпълнява основната си задача, а именно да осигурява и обезпечава водача при различните дистанции на пътуване! Обаче пък с Голф 2 карам и никакви такива оплаквания нямах - странно е малко! За БМВ въпреки че му е постна седалката в базовото оборудване, осигурява безупречна кондиция след дълго киснене в нея!

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 21 Сеп 2008, 0:22

затова решението - рекаро или вадер ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 136
Мечтае да кара: e30 m3

....

Мнение от shengi » 21 Сеп 2008, 0:40

Няма нищо по хубаво от седалката не 34-ката :) С течение на обстоятелствата ми се наложи да поспя малко в мойта е36-ца /смених работата и вечерно време като няма какво да се прави се спи но като няма каде в колите/ и бих казал че седалките са много удобни /с изключение на задната на е36 с подлакътник/ Но е34-ката там се родих в нас на леглото не съм спал по добре :mhihi: след 4 часов сън в е36-цата се качих в калибра и почна всичко да ме наболява. Единия ден в голф 3-ка там още повече така, че .... бмв си е бмв :mhihi: :D За комфорт на дълъг път за рейцърство из градските улички .... за всичко стават наще бими :winky:

Назад към E36