въпрос към колегите със дизели ?
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
въпрос към колегите със дизели ?
Значи колеги карам 325тдс -когато колата е зъгряла не иска да пали (когато е студена го няма този проблем ) и мени оборотите -ще ве помоля за
, или поне за място което могат да ми дадат компетеннтно мнение за проблемите ми 

Последна промяна levskara на 20 Сеп 2008, 22:26, променена общо 1 път
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Re: въпрос към колегите със дизели ?
Колега ти видя ли какво си написъл нищо не разбрах???????????levskara написа:Значи колеги карам 325тдс -когато колата не е зъгряла не иска да пали (когато е студена го няма този проблем ) и мени оборотите -ще ве помоля за, или поне за място което могат да ми дадат компетеннтно мнение за проблемите ми
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Плочка на ГНП - преебана. Търси цяло ГНП на втора ръка работещо. Около 500лв вървят. Има и нови в БОШ, но до колкото знам всички са дефектни - демек слагат ти новото ГНП тръгваш, караш всичко супер и след месец пак се почва старата история. Цена ново ГНП - 1000лв.
Поздрави.
Поздрави.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
имаааамм-срещу 500лвZubcho написа:Плочка на ГНП - преебана. Търси цяло ГНП на втора ръка работещо. Около 500лв вървят. Има и нови в БОШ, но до колкото знам всички са дефектни - демек слагат ти новото ГНП тръгваш, караш всичко супер и след месец пак се почва старата история. Цена ново ГНП - 1000лв.
Поздрави.

Здравейте,
колега това е ГНП'то номер 1 на схемата. Погледни Регулиране на ГНП на 525 tds тази тема. Колегата ivan беше писал един път че ако преместиш плочката към купето може би ще избегнеш повредените писти и да ти поработи по-добре. Но е малко пипкава работа и трябва да внимаваш.
Поздрави и успех
колега това е ГНП'то номер 1 на схемата. Погледни Регулиране на ГНП на 525 tds тази тема. Колегата ivan беше писал един път че ако преместиш плочката към купето може би ще избегнеш повредените писти и да ти поработи по-добре. Но е малко пипкава работа и трябва да внимаваш.
Поздрави и успех
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: въпрос към колегите със дизели ?
levskara написа:Значи колеги карам 325тдс -когато колата е зъгряла не иска да пали (когато е студена го няма този проблем ) и мени оборотите -ще ве помоля за, или поне за място което могат да ми дадат компетеннтно мнение за проблемите ми
Колега,проблемите ти са 2-щом мени обороти е плочката ,както ти казаха колегите.Щом не пали топла,се е разтегнала веригата.И двете неща ,ако са в малка степен ,може да се отстранят с регулиране на ГНП.
9 мнения
• Страница 1 от 1