въпрос към колегите със дизели ?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

въпрос към колегите със дизели ?

Мнение от levskara » 20 Сеп 2008, 21:26

Значи колеги карам 325тдс -когато колата е зъгряла не иска да пали (когато е студена го няма този проблем ) и мени оборотите -ще ве помоля за :help: , или поне за място което могат да ми дадат компетеннтно мнение за проблемите ми :roll:
Последна промяна levskara на 20 Сеп 2008, 22:26, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Re: въпрос към колегите със дизели ?

Мнение от \MITETO\ DSB » 20 Сеп 2008, 21:57

levskara написа:Значи колеги карам 325тдс -когато колата не е зъгряла не иска да пали (когато е студена го няма този проблем ) и мени оборотите -ще ве помоля за :help: , или поне за място което могат да ми дадат компетеннтно мнение за проблемите ми :roll:
Колега ти видя ли какво си написъл нищо не разбрах???????????

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от levskara » 20 Сеп 2008, 22:25

какво не ти е ясно колега :?: ще ти го разасня ;) качвам се във колата паля я карам я докато загрее ,гасъ я тръгвам пак да я запаля и не иска да пали -какво не ти е ясно :?:
и проблеми със оборотите имам :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 20 Сеп 2008, 22:30

Плочка на ГНП - преебана. Търси цяло ГНП на втора ръка работещо. Около 500лв вървят. Има и нови в БОШ, но до колкото знам всички са дефектни - демек слагат ти новото ГНП тръгваш, караш всичко супер и след месец пак се почва старата история. Цена ново ГНП - 1000лв.

Поздрави.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от levskara » 20 Сеп 2008, 22:37

колега може ли да ме светнеш каде се намира точно тази плочка и какво преставлява ?че тия 1000-лв не ми се дават така лесно камоли да не се окаже ,че не е във нея проблема ,благодаря предварително ;)

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 20 Сеп 2008, 23:18

Zubcho написа:Плочка на ГНП - преебана. Търси цяло ГНП на втора ръка работещо. Около 500лв вървят. Има и нови в БОШ, но до колкото знам всички са дефектни - демек слагат ти новото ГНП тръгваш, караш всичко супер и след месец пак се почва старата история. Цена ново ГНП - 1000лв.

Поздрави.
имаааамм-срещу 500лв :mhihi: :mhihi: помпичка-мърка като коте в кълчища :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Мнение от swh_bmw » 20 Сеп 2008, 23:20

Здравейте,
колега това е ГНП'то номер 1 на схемата. Погледни Регулиране на ГНП на 525 tds тази тема. Колегата ivan беше писал един път че ако преместиш плочката към купето може би ще избегнеш повредените писти и да ти поработи по-добре. Но е малко пипкава работа и трябва да внимаваш.
Поздрави и успех

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Re: въпрос към колегите със дизели ?

Мнение от zvetiko » 21 Сеп 2008, 7:57

levskara написа:Значи колеги карам 325тдс -когато колата е зъгряла не иска да пали (когато е студена го няма този проблем ) и мени оборотите -ще ве помоля за :help: , или поне за място което могат да ми дадат компетеннтно мнение за проблемите ми :roll:

Колега,проблемите ти са 2-щом мени обороти е плочката ,както ти казаха колегите.Щом не пали топла,се е разтегнала веригата.И двете неща ,ако са в малка степен ,може да се отстранят с регулиране на ГНП.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от levskara » 21 Сеп 2008, 8:19

благодаря ви колеги :bowdown: за съветите много сте точни ;)

Назад към E34