Проблем със съединителя
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Някъде във форумя четох, друг колега имал същия проблем. Сменил синхронизатор на първа и втора, май е един - незнам, и още нещо. Не помня как се казва темата, нещо с "изключва 1 скорост" или подобно.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
bmwfena написа:щом рита скоростния лост значи е синхронизатор..кви маховици приказвате кви съединители![]()
Добре де - синхронизатор казваш.Защо тогава го прави само понякога? Примерно днес може да изключи 2 пъти, а след това да изключи след 1-на седмица. Обаче съм забелязал , че като натисна педала на съединителя до пода чак , и го задържа 2-3 сек. скороста си влиза добре , и никога не изключва. Другото което е , ако беше синхронизатор нямаше ли да изключва постоянно?
- Methodius
- Митоди яде мисо
-
arnold написа:ако беше синхронизатор нямаше ли да изключва постоянно?
Тогава и ще влиза със зор ..

Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
не е вярно...има го и момента-влиза перфектно но когато караш например на 1ва и ускоряваш като върнеш рязко газта и ТУП--изключва.Имал съм го проблема и затова съм сигурен в диагнозата..Methodius написа:arnold написа:ако беше синхронизатор нямаше ли да изключва постоянно?
Тогава и ще влиза със зор ..

- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
На мен пък когато пълзя с 15-20км/ч и форсирам докато колата е изключена от скорост докато още падат оборотите и бутна лоста към първа ми има некво прескачане (удране на раката на зад) на лоста докато влезне
ма как го обясних само.. 

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2