"Биг брадър 4"
Модератор: Общи модератори
Navi_Bmw написа:kiko написа:поредната доза простотия и селяния мисля да я пропусна
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
поне правят шоу . От тея реалитата наи ме кефи биг брадър . http://www.vbox7.com/play:d7559ceb еи тва ми е от любимите епизоди - селски бек и травестит 

It`s party time !
Evelin Cotsev написа:поне правят шоу . От тея реалитата наи ме кефи биг брадър . http://www.vbox7.com/play:d7559ceb еи тва ми е от любимите епизоди - селски бек и травестит
Ами то и новия нема да е нещо повече,педераст,травестит,циганин,резаняк,луд ,някоя к**ва и тн.то тва му требва на човек,простотия.

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
GVT написа:Evelin Cotsev написа:поне правят шоу . От тея реалитата наи ме кефи биг брадър . http://www.vbox7.com/play:d7559ceb еи тва ми е от любимите епизоди - селски бек и травестит
Ами то и новия нема да е нещо повече,педераст,травестит,циганин,резаняк,луд ,някоя к**ва и тн.то тва му требва на човек,простотия.
ми то кат държавата само липсва и некои друг наркоман

It`s party time !
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Fking написа:простотията забавлява - факт
а шоуто си върши работата, а тя е да забавлява :>

БГ....

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
bobi_maxo написа:Не мога да ги понасям, но понякога хвърлям по един поглед към ТВ-то.
В къщи се гледат всички тия предавания, и ще не ща ги гледам!
а пък и нас има два телевизора и .... отрязана кабеларка, всичко на всичко баща ми си гледа новините на лаптоп-а от интернет и край с телевизията за денонощието

- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
Transportera написа:От мача с Черна гора като напрайхме 1:1 от тогава нямам ТВ така че ще го пропусна

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
titto написа:Fking написа:простотията забавлява - факт
а шоуто си върши работата, а тя е да забавлява :>![]()
БГ....
целия свят е така, не само БГ, заглеждал ли си ги примрно китайските предавания с някви странни състезания, като например един чете бързо текст и ако се разсмее изскача едно под него и го удря по топките

а има и англииски, американски предавания, които много се гледат и те са бая тъпи, като онова "сваляй моето гадже" или нещо от тоя сорт, то пък е още по-тъпо

Иначе и аз съм на мнението, че биг брадър си е простотия ама се гледат из цял свят, иначе и аз като няма кво да правя хвърлям по еидн поглед и да Ви кажа честно понякога се забавлявам

bobi_maxo написа:Не мога да ги понасям, но понякога хвърлям по един поглед към ТВ-то.
В къщи се гледат всички тия предавания, и ще не ща ги гледам!
аааа Боби ти да не си като баща ми преди години, като бях май 5ти клас даваха "Есмералда" по нова телевизия и баща ми го гледаше, понеже нямал избор, понеже майка ми го гледала и един ден майка ми я нямаше и го викнах да играем на компютъра Worms и той ми отговори "аааа по-късно ще играем, че ся почва Есмералда"

Tux0 Ca !

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Сапунките са голямо зарибяване
Въпреки простотията, която ще бъде, това ще е основа тема.....просто съм сигурна, че ще се говори кой какъв е, какво станало, кой с кого се забил....

Въпреки простотията, която ще бъде, това ще е основа тема.....просто съм сигурна, че ще се говори кой какъв е, какво станало, кой с кого се забил....

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин