Цената на газта отива към 1.80 от октомври

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 20 Сеп 2008, 18:34

IAV написа:ако направят гаста 1,80 бензина трядва да стане 4,00 лева!
А това вече не ми се вярва !
и нафтата 4.20 Хахааааа-я люблю LPG :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 20 Сеп 2008, 18:59

във всички случаи LPG-то ще е по-евтино то другите горива,
а пък метана най-евтин
просто горивопродавачите... ако мога така да ги нарека... ще печелят повече... и съответно ще "даряват" повече на тез дето определят цените в Б-я :banghead: :bgflag: :banghead:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 20 Сеп 2008, 19:30

Zubcho написа:
zvetiko написа:
IAV написа:промишлените предприятия ползват метан ,но помислете какво ще стане с парното и топлата вода !
А тези хора дето се метанизираха ги съжалявам направо,вкараха хиляди левове за инсталации и сега с това поскъване ще им резнат главите!

Секирата доколкото разбирам е за пропан-бутана.Тия с метана предполагам ,че ще се порадват още малко. ;)

Zubcho ,аз точно смятах да ти купувам колата-последно продаваш ли я или не. :mhihi:

Май ще си купя 3-4 глави и ще си я карам. Сега намирам нафтата на 1.80 с тенденция да я сваля на 1.60. Другия ми вариант е да си събирам пари за 1 чисто нова глава и за чисто ново ГНП. Така като дадът фира ги сменям и продължавам да трещя ;)

Обаче усещането с 3500 кубика е невероятно-при tds-са го имаш само при потеглянето,при 3500 кубика в цялата гама от обороти.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 20 Сеп 2008, 19:35

bmwfena написа:
IAV написа:ако направят гаста 1,80 бензина трядва да стане 4,00 лева!
А това вече не ми се вярва !
и нафтата 4.20 Хахааааа-я люблю LPG :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Нафтата падна с 0.40ст. и казаха ,че няма да я пипат следващите две години,виж за газта имат сериозни намерения-до няколко месеца сигурно ще изравнят цените на газта и бензина.Дали се намира бензин на черно. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 20 Сеп 2008, 19:38

бензин в армията има колкот искаш :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528iA

Мнение от IAV » 20 Сеп 2008, 19:45

///peter написа:бензин в армията има колкот искаш :mhihi:

86

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 20 Сеп 2008, 20:59

...и все пак колеги, нека мислено да сведем глави, гУркото Булгаргаз щяло да фалира... :evil: :help:
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 20 Сеп 2008, 21:29

Le Transporteur написа:...и все пак колеги, нека мислено да сведем глави, гУркото Булгаргаз щяло да фалира... :evil: :help:
на майка им шундата ще фалира-те парите си не знаят :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 20 Сеп 2008, 21:40

bmwfena написа:
Le Transporteur написа:...и все пак колеги, нека мислено да сведем глави, гУркото Булгаргаз щяло да фалира... :evil: :help:
на майка им шундата ще фалира-те парите си не знаят :twisted: :twisted: :twisted:

Ами ако някой измисли как да се крадне газ аз ще си мина на бензинова кола. 3.5 или 3.0 (218 к.с.) ама при цена на бензина 2.20 и на газта 1.80 просто е безмислено да си купя 200к.с. кола и да й шибна казов инжекцион. То по-добре да си я търкалям на бензин ще ми е същото като пари и ще си върви както си е проектирана колата.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 20 Сеп 2008, 21:45

Zubcho написа:
bmwfena написа:

Ами ако някой измисли как да се крадне газ аз ще си мина на бензинова кола. 3.5 или 3.0 (218 к.с.) ама при цена на бензина 2.20 и на газта 1.80 просто е безмислено да си купя 200к.с. кола и да й шибна казов инжекцион. То по-добре да си я търкалям на бензин ще ми е същото като пари и ще си върви както си е проектирана колата.
много добре требеда знаиш че го нема тоа момент-бензин на 2.20 газ на 1.80----далаверата им е да продават газ а не бензин-запомни го това мое приетелче Зъбче :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 20 Сеп 2008, 22:01

много ясно,че им е далавера газ-та 1 е по евтина 2-ро няма акциз върху газ-та и цената основно е цена за производство и печалба.
Докато при бензина цената + акцизът(които е над 50% от общата цена...

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 20 Сеп 2008, 23:26

---Купувам си кон,купувам си и каруца и ставам циганин.Продавам апартамента и си взимам една къщичка на село с дворче.Ще си гледкам няколко Гошовци,няколко кокошчици,дворчето,доматки,картофки,това онова.Нека ми е лошо дет се вика.БАСИ ДЪРЖАВАТА МАЙНААААА.Тия охлюви имам чувството че точно това искат да направят.В 21 век каруци и магарета да тикаме и на дърва и въглища да се отопляваме.До кога това търпение у БЪЛГАРИНААААА??????????Това съотношение доходи/цени го няма в цял свят.А се водим цивилизована държава.Да бе да. :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 21 Сеп 2008, 2:10

Не ме плашат голямите РАЗХОДИ а малките ПРИХОДИ ---Момчета спукани ни е работата но нали сме оптимисти . Иначе нафта оргинал си взимам на 1.60 .Калника с капачката все е мазен ... :mhihi: не знам защо :mhihi: в бидона вместо зеле -нафта ....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 21 Сеп 2008, 9:33

bmwfena написа:
Zubcho написа:
bmwfena написа:

много добре требеда знаиш че го нема тоа момент-бензин на 2.20 газ на 1.80----далаверата им е да продават газ а не бензин-запомни го това мое приетелче Зъбче :mhihi:

Е,от другият месец ще го видиш. :mhihi: А около Нова година ,когато долара ще се качи ще видиш бензин на 2 и газ на 1.80. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 21 Сеп 2008, 10:25

аз пък си намирам бензин на 1.90 ама много рядко има оферта пък и не е големи количества, иначе постоянната оферта е 2.15лв/л за момента :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата