Въпросче за спрейче...
Модератор: bum_bum
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Axis
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с усмивка.
Въпросче за спрейче...
Гледам в Практикер продават едни спрейчета за затъмняване на стопове. Едно приятелче си е направил неговите и чесно казано не изглежда никак зле, още повече за 8лв.
Та можете ли да ми дадете някакви съвети преди да почна да пръскам. Трябва ли някаква основа пред спрея, лак след него, колко време да очаквам да са тъмни преди дъжда да го измие или направо да зае*бавам тея простотоии и да събирам 250 кината за кристални евентулано.
А и още нещо някой може ли де ми даде цена на оригинални Hella затъмнени стопове за Е36 седан. Благодаря.

А и още нещо някой може ли де ми даде цена на оригинални Hella затъмнени стопове за Е36 седан. Благодаря.
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Аз няколко пъти си правя с тези шпрейчета стоповете, но и да слагам лак отгоре пак пооранжевяват
много странно, това с червения шпрей, с черния не съм правил, един приятел с черния си прави и неговите държат, но пък нищо не се вижда като свети мигача, съвсем слабо. Аз с червения пръскам 3 ръци и става много готино. Даже и с шкурка минавам но избледняват, не знам защо, сигурно слънцето избледнява боята.

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
- bimer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 320i
на старата ми кола го направих този номер преди около година и досега нищо и няма.вземи водна шкурка 2000 забърши ги и пръскаи от разстояние за да не стича и да стане равномерно,два или три пъти ги пръсни сам ще разбереш колко пъти трябва.след това можеш и с лак да ги пръснеш но седят лъскаво и неестествено.на светенето не пречи. 

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
х
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
6 мнения
• Страница 1 от 1