КОЯ ЗИМНА ГУМА Е НАИ ДОБРА ЗА МОЯТА МАШИНКА
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
КОЯ ЗИМНА ГУМА Е НАИ ДОБРА ЗА МОЯТА МАШИНКА
Ае стари бумерци ,дайте са да ви задам едно вапросче.Тая зима ме чака яко път по наште планини ,а нямам джип,карам 320компакт нисичко със спортно окачване и вече започвам да се чудя с коя гума ще бера най-малко ядове.Чакам препораки от хората с опит ,както и некой др.савет
БЛАГОДАРЯ

БЛАГОДАРЯ

811 думи!!!!! убеден съм ,че не знам толкова думи
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Поведението на всяка една гума зависи от конкретния и размер, ако Dunlop Winter Sport е най- добра при 205/65/15, то не така седят нещата при 112/40/18.. там на върха е съвсем различна гума. Тъй, че виж класациите на Адак според размера. Освен това с ниско окачване по планините последната грижа ще са ти гумите 

- Giovanni
- младши ентусиаст
-
колега аз миналата година си купих едни рънфлатки и си ги направих с каруцарски болтове, няма закъсване.
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
Re: КОЯ ЗИМНА ГУМА Е НАИ ДОБРА ЗА МОЯТА МАШИНКА
венугата написа:Ае стари бумерци ,дайте са да ви задам едно вапросче.Тая зима ме чака яко път по наште планини ,а нямам джип,карам 320компакт нисичко със спортно окачване и вече започвам да се чудя с коя гума ще бера най-малко ядове.Чакам препораки от хората с опит ,както и некой др.савет
БЛАГОДАРЯ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Debica Frigo - изключителна гума, а и с размер 205/60/15 за 120лв. направо разбива конкуренцията!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- EnthusiasT
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: E36 Touring M50
брей секи ден нещо ново научаваш,неска 320 компакт,утре X5 само с педно мани
Alfa 75 Turbo -- Е36 Touring M50B30++ -- E36 Coupe M50 -- Rover Tomcat 216 coupe
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
незнам ама аз ще съм снегорин 100-процента тая зима ..и стея ниско профилни гуми леле филма е пълен ...вариантите за подигане какви са ----мисля че четох една темичка точно за подигане но ,сега ще погледна ...другия вариянт какъв е ---махане на брони и прагове докато свърши зимата ли ...
или оригинално окачване ли треа нека някои да сподели ...каква е врътката ...и да се запасявам снужното

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- EnthusiasT
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: E36 Touring M50
Denev написа:EnthusiasT написа:брей секи ден нещо ново научаваш,неска 320 компакт,утре X5 само с педно мани
Има такова нещо, само че е от новите компакти и е дизел (точното му обозначение е 320td)!
Ето колега, днес научи нещо ново!
да колега но до колкото знам си говорим за Е 36 ...
Alfa 75 Turbo -- Е36 Touring M50B30++ -- E36 Coupe M50 -- Rover Tomcat 216 coupe
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ