Съвет относно БМВ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
И в крайна сметка няма НИКАКВА гаранция че ако си купи момчето BMW от 4000лв ще е по-калпаво от това от 7000..... Никога не може да бъдеш сигурен колко пари ще се наложи да вложиш в 1 кола на старо (особено ако е на 15г) независимо дали струва 4000 или 7000.... Щото съм виждал дараци за 6000 и прекрасни e36-ци за 5000.
Да не говорим че за 7000 може да си купи 2 e36-ци..... Аз вярвам че момчето ще си намери читава до 5000. Само трябва да потърси малко и да не бърза.... А и по-добре ра подбере що годе читава за 4к и да смени там нещо ако се обади, отколкото да повярва на някой който вече бил сменил там сумати неща по колата си и я дава за 7000...
PS относно за войната газ-бензин.... Айде стига вече глупости. Всеки сам си решава каво ще сипва. Ако кара на ден мо 10-20км няма смисъл.... Ако обаче е по-активен, няма нищо лошо да си сложи един ГИ....
Да не говорим че за 7000 може да си купи 2 e36-ци..... Аз вярвам че момчето ще си намери читава до 5000. Само трябва да потърси малко и да не бърза.... А и по-добре ра подбере що годе читава за 4к и да смени там нещо ако се обади, отколкото да повярва на някой който вече бил сменил там сумати неща по колата си и я дава за 7000...
PS относно за войната газ-бензин.... Айде стига вече глупости. Всеки сам си решава каво ще сипва. Ако кара на ден мо 10-20км няма смисъл.... Ако обаче е по-активен, няма нищо лошо да си сложи един ГИ....
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Re: ...
DirtySouth написа:[ И тая под тебе се кефи няква еее такива жени са обречени цел живот на кожени ястия !
Я, ако обичаш малко по-спокойно! На какво съм обречена аз ти никога няма да разбереш, не си позволявай да квалифицираш "такива жени" от вдигнат палец и няколко снимки!
Малко психология и личен опит да вкараме сега - обикновено към мен /мои снимки/ така реагират няколко типа мъже: с ниско самочувствие, подтиснати, със скромни финанси, с грозни или безлични жени, с перемамента липса изобщо на жени, женомразци по природа, с леко закърняла мозъчна дейност, и не на последно място с не до там блестящ външен вид... Сам ли ще си избереш или съчетаваш повечето неща?
С две думи, хайде да не казвам епитета... От уважение към Форума и много голяма част от хората тук.
И още нещо, това е форум, място за мнения, всеки има собствено и това, че то е различно от Твоето, не значи, че можеш да си позволяваш да обиждаш толкова вулгарно!
Не завиждам на жените около теб!
Колеги много мерси на всички за изказаните мнения, съвети и препоръки.Изводите си ги направих.На колегата "Изрод" искам да кажа че наистина е млако краен но си личи че е фен на марката, сега относно това дали съм достоен или не да карам БМВ го решавам само и единствено АЗ и никой друг.Само колега Изрод не ми казвай че всички които карат БМВ по улиците са достойни за тази марка още по-малко умствено.Просто БМВ е имидж, явно не съм за БМВ още не съм достоен затова си поръчах един мноооооого недостоен авенсис с газов инжекцион пък за бумера ще почакам ощще някоя година да заслужа черен колан и тогава го взимам.Ами то по тая логика трябва да си достоен да караш и Ауди и Меро нали?Айде със здраве на всички по темата Благодаря за мненията форума ви е супер надявам се един ден да не влизам само като гост а като горд и ДОСТОЕН притежател на БМВ 

- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
..
nov написа:Само колега Изрод не ми казвай че всички които карат БМВ по улиците са достойни за тази марка още по-малко умствено.
Колега,точно против това роптая и аз ,извиняваи ако съм те засегнал,нищо лично към тебе.Според мен си направил правилният избор,защото ако не я купиш тази кола със сърце и мерак,и като започнеш да хвърляш всеки месец по 200-300 лв (както е казал един колега по горе),почваш да си мислиш защо си я купил тая кошница като хем е скъпа за подръжка ,хем харчи много.Тогава има 2 вариянта:или я занемаряваш и тя се скапва,илия продаваш.Аз примерно си хвърлям половината заплата за нея ,ама ше се пръсна от кеф

Поздрави , безавариини и безпроблемни километри с новата количка.Успех

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Re: ...
Apassionata написа:Малко психология и личен опит да вкараме сега - обикновено към мен /мои снимки/ така реагират няколко типа мъже: с ниско самочувствие, подтиснати, със скромни финанси, с грозни или безлични жени, с перемамента липса изобщо на жени, женомразци по природа, с леко закърняла мозъчна дейност, и не на последно място с не до там блестящ външен вид... Сам ли ще си избереш или съчетаваш повечето неща?
хахахаха
Ми аз като намирам себеси в всичките класации кфо праим?

П.П. Ае стига сте се джафкали,че вече стана пълна боза и без друго тоя подфорум
Колега,Ще Ти дам един кратък отговор,БМВ по-малко от 6 цилиндъра да не купуваш.Разликата е голяма,карал съм със 4 цилиндъра и ,като се качих на 6 класата си каза думата.Ванос е мотора и ,като здравина и,като бързина и,като звук и,като всичко 

Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!

- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
...
DirtySouth написа:Айде рибите огладнеха![]()
Изрода : Да бате така е фен съм на голф и опел но си взех Е36 да и убия душата да ги е яд такива като теб ! ДушаНеа кво да каем
![]()
Apassionata : Позна за всичко !Сега малко психология АСПАСИЯ макар че бял кахър си за мен.
за теб явно са важни мъжете с финансови възможности значи ти си мммм американците имат една дума за това hoez произлиза от дупка
Българския синоним е Ку*ва
Колега,незнам какъв човек трябва да си ,за да си позволиш лукса да обиждаш по тоя грозен начин хора ,които дори не познаваш и не си виждал.Направо нямам думи,просто ти нагледно показа обяснените от мен неща свързани със манталитета.ЕВАЛА бате,без тебе щеше да ми е трудно да го обясня толкова ясно и нагледно

Аз повече няма да пиша в тая тема,щото не мисля да слизам на твоито ниво,а и вече наистина го обърнахме на чат.

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Изрода не бате ти си горното ниво ,а аз голфърче
Иначе евала може да ти пусне доста си галантен
На 20 години съм и кво ? Запомни го от мен мозък и к*р не растатъ с възрастта 

I'm slowly drifting

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Ае вземете се спрете най-накрая....не даваме много добър пример на новите юзъри а после ревем,че тоя форум на нищо не мяза...минете на лс-та ако ще се храните още,въпреки че ми е забавен развоя

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- MiSho_Spiralata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 325i 97'
...
///MapTo написа:Ае вземете се спрете най-накрая....не даваме много добър пример на новите юзъри а после ревем,че тоя форум на нищо не мяза...минете на лс-та ако ще се храните още,въпреки че ми е забавен развоя![]()
Ето защо никога няма да сложа лепенка "bmwpower-bg.net"

Re: ..
Изрода написа:nov написа:Само колега Изрод не ми казвай че всички които карат БМВ по улиците са достойни за тази марка още по-малко умствено.
Колега,точно против това роптая и аз ,извиняваи ако съм те засегнал,нищо лично към тебе.Според мен си направил правилният избор,защото ако не я купиш тази кола със сърце и мерак,и като започнеш да хвърляш всеки месец по 200-300 лв (както е казал един колега по горе),почваш да си мислиш защо си я купил тая кошница като хем е скъпа за подръжка ,хем харчи много.Тогава има 2 вариянта:или я занемаряваш и тя се скапва,илия продаваш.Аз примерно си хвърлям половината заплата за нея ,ама ше се пръсна от кеф.
Поздрави , безавариини и безпроблемни километри с новата количка.Успех
Мерси за пожеланията колега найстина с горните ти думи съм безкрайно съгласен така си е като не ми е насърце всичко става на сила като че ли пък и най ми е на сърце една Е34-ка но мисля че още не е за мен с 2.5 мотор или минимум 2.0 ванос както и да е, радвам се че в крайна сметка стигнахме до консесус по темата и че има happy end цялата история.Още един път мерси на всички помогнали ми със съвети и мнения по темата.между другото редовно влизам във форума ви и научавам доста неща за майсторското шофиране например и най вече карането през зимата на кола със задно.Дано някой ден доживея и аз това па макар и на Е39 няма да се сърдя

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Следващия път,когато някой ревне,че в Е36 се пишат само глупости,преди
това да се замисли,дали и той не е виновен за това.Защото тези,които най-много
скачат,същевременно са и най-големите спамери.За което ще има последствия де
това да се замисли,дали и той не е виновен за това.Защото тези,които най-много
скачат,същевременно са и най-големите спамери.За което ще има последствия де

43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3